Jump to content

Проблем с телефон


Recommended Posts

Чудих се в кой раздел да постна но сякаш тук е най-подходящо. Телефона на приятелкаята SAMSUNG N500 нещо се наака. ПО-конкретно. Започна след няколко часа работа да запецва и да пише (системата :wall:). Рестартираме чистихме карта ала бала ...уй. Стоя известно време после го пуснахме и пак тръгна. След няколко часа пак .....уй. Тъкмо го нося към едно магазинче да видим како ще го правят ама той пак се оправи. Питах там ама те едни продавачки се хилят насреща какво да ми обяснят . Аз реих да питам преинстал на софруер колко струва - 18 лв. :huh: Те викамт може и друго да се наложи. Мисълта ми е някой такива проблеми имал ли е и от какво са се оказали. МОга да добавя, чве служебния му светодиод е настроен на синьо обаче като се прецака почва червено да свети. По някое време пък сам си сменя цвета и от менюто не можем да му върнем синьото. Общо взето се е побъркал телефона. Аз 2 години бях с него и такова нещо за пръв път ми се случва. :flehan: . Телефона си държи с оригиналната батереия 4 дена и си работеше идеално. Ще съм благодарен ако някой сподели нещо пък ако не здраве да е.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Mдаааааааааааааа аз залагам 4е не ти контактува симкартата .... С една карфица придръпваш ламаринките дет опират в картата и готово.... ако не се оправи .... зна4и не е тва...:wall:)))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А пробва ли с друга СИМ карта или с тази карта на друг ГСМ?

На чисто новата ми Нокия почна да дава "SIM card registration failed". Побърках се направо, но след като и на друг телефон ми го направи номера, МТел просто ми смениха картата(на 5 години беше все пак) и проблема се реши :wall:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги ако имате проблем с ГСМ-тата си точно в това съм се профилирал пишете по едно ЛС и ще решаваме проблемите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...