ba4e Публикувано 8 Септември 2007 Доклад Share Публикувано 8 Септември 2007 zdr. njakoi znae li za6to lampata za temperatura mi prisvetva ot vreme na vreme, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
GiN Публикувано 8 Септември 2007 Доклад Share Публикувано 8 Септември 2007 Ами сигурно, защото вдигаш темперетурата от време на време Сега сериозно, моля пиши на кирилица и дай още инфо. Уреда за градусите работи ли, включват ли се перките когато ти светне лампата, за каква кола говорим и т.н. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
и.николов Публикувано 8 Септември 2007 Доклад Share Публикувано 8 Септември 2007 zdr. njakoi znae li za6to lampata za temperatura mi prisvetva ot vreme na vreme,Провери си нивото на антифриза в казанчето,ако имаш датчик за нивото. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
megata33 Публикувано 13 Септември 2007 Доклад Share Публикувано 13 Септември 2007 някой нямьли да микаже какав е проблема.лампата за температурата ми светва 30 секунди след като запаля и уреда на таблото неотчита нищо.каде да тарся повредата помагайте. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
GiN Публикувано 13 Септември 2007 Доклад Share Публикувано 13 Септември 2007 Светва 30 сек. след като си запалил, огасва ли и кога? Колко време свети? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ba4e Публикувано 14 Септември 2007 Автор Доклад Share Публикувано 14 Септември 2007 просто за момент присветва забелязах че присветва точно когато завивам Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tisho Публикувано 14 Септември 2007 Доклад Share Публикувано 14 Септември 2007 като завиваш надясно или наляво? майтапа настрана долей си малко вода в казанчето!и не завивай толко бързо друг път Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ba4e Публикувано 17 Септември 2007 Автор Доклад Share Публикувано 17 Септември 2007 проблема решен просто долях спирачна течност Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SLIPER Публикувано 17 Септември 2007 Доклад Share Публикувано 17 Септември 2007 проблема решен просто долях спирачна течностЧакай малко сега!? Долял си спирачна течност в Казанчето на антифриза !? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
megata33 Публикувано 17 Септември 2007 Доклад Share Публикувано 17 Септември 2007 Светва 30 сек. след като си запалил, огасва ли и кога? Колко време свети?светва след 30 секунди и продалжава да мига до изгасяне на двигатела,а датчика за температурата на таблото неотчита нищо някой можели да ми каже,кадеда тарся повредата. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
viper82 Публикувано 17 Септември 2007 Доклад Share Публикувано 17 Септември 2007 проблема решен просто долях спирачна течност Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Boiski Публикувано 17 Септември 2007 Доклад Share Публикувано 17 Септември 2007 светва след 30 секунди и продалжава да мига до изгасяне на двигатела,а датчика за температурата на таблото неотчита нищо някой можели да ми каже,кадеда тарся повредата. Първо си замери датчика дали работи , ако не смени го, губи ли ти течноет? пробвай да обезвъздушиш. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lion_Heart Публикувано 17 Септември 2007 Доклад Share Публикувано 17 Септември 2007 (Редактирано) Чакай малко сега!? Долял си спирачна течност в Казанчето на антифриза !? Tва па ако намаа само със спирачна течност охладителната система,сигурно,ще му качи поне 20 кс,заради по-доброто охлаждане.Майтапа настрана. Редактирано 17 Септември 2007 от Lion_Heart Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
и.николов Публикувано 17 Септември 2007 Доклад Share Публикувано 17 Септември 2007 zdr. njakoi znae li za6to lampata za temperatura mi prisvetva ot vreme na vreme,Това е обща лампа на чек-системата която би следвало да свети в комбинация с друга лампа от таблото,касаеща даден трабъл.От там идва и недоразумението с антифриз, спирачна течност и т.н. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване