denev Публикувано 21 Юни 2007 Доклад Share Публикувано 21 Юни 2007 Здравейте колеги!Въпросът ми е следния:какъв на цвят е датчика,за температура който подава информация на ЕКУ-то?Четох на няколко места,че става въпрос,за син но вчера като погледнах моя -бял.Реших да го измеря и при 90-95 градуса беше 396-410 ома.Направих сравнение по таблица и се оказа,че за тази температура би трябвало да бъде в границите 200-300 ома.Колата я имам от година и половина и досега не съм го сменял.Благодаря предварително! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pif Публикувано 21 Юни 2007 Доклад Share Публикувано 21 Юни 2007 Синия е за компа с два пина, а белия с трите пина е за стрелката на таблото и за лампата за прегряване на течността. п.п. За тоя датчик има изписани цели поеми във форума. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
denev Публикувано 21 Юни 2007 Автор Доклад Share Публикувано 21 Юни 2007 Да но при мен и двата са с два пина и двата са бели.Знам кой е за компа/от долната страна на преходника/ но е бял. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pif Публикувано 21 Юни 2007 Доклад Share Публикувано 21 Юни 2007 Тоя дето ти е от долната страна се на вивана тройника, а тройника ти е метален нали Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
denev Публикувано 21 Юни 2007 Автор Доклад Share Публикувано 21 Юни 2007 Да метален е но има два датчика/един отгоре и един отдолу/.Горният е за уредите на таблото а долния за ЕКУ-то. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pif Публикувано 21 Юни 2007 Доклад Share Публикувано 21 Юни 2007 Да метален е но има два датчика/един отгоре и един отдолу/.Горният е за уредите на таблото а долния за ЕКУ-то.Обратно е колега долния е за уреда на таблото и за лампата за прегряване на течността, при Б3-ката е такъв датчика сменял съм същия на един колега. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RaDi_b4 Публикувано 21 Юни 2007 Доклад Share Публикувано 21 Юни 2007 Обратно е колега долния е за уреда на таблото и за лампата за прегряване на течността, при Б3-ката е такъв датчика сменял съм същия на един колега.Категорично! Само внимавай като завиваш новия, продават всякакви ментета, един познат два строши, а третия показваше при нормална работа на двигателя над 120 градуса... УЖАС! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
denev Публикувано 22 Юни 2007 Автор Доклад Share Публикувано 22 Юни 2007 Категорично! Само внимавай като завиваш новия, продават всякакви ментета, един познат два строши, а третия показваше при нормална работа на двигателя над 120 градуса... УЖАС!Колега,проблемът ми е с датчика,който подава информация на компа и със сигурност е отдолу а отгоре е за уредите на таблото/незнам дали има възможност да са разменени от предния собственик/. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
caby Публикувано 25 Юни 2007 Доклад Share Публикувано 25 Юни 2007 Здравейте колеги.Аз съм с 3А мотор и КАТЕГОРИЧНО долният датчик е за компа.И да внимавате че има доста ментета за по 15 кинта.Поздрави Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
denev Публикувано 25 Юни 2007 Автор Доклад Share Публикувано 25 Юни 2007 Здравейте колеги.Аз съм с 3А мотор и КАТЕГОРИЧНО долният датчик е за компа.И да внимавате че има доста ментета за по 15 кинта.ПоздравиА какъв е на цвят долния датчик? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ge2e Публикувано 29 Юни 2007 Доклад Share Публикувано 29 Юни 2007 Здравейте колеги.Аз съм с 3А мотор и КАТЕГОРИЧНО долният датчик е за компа.И да внимавате че има доста ментета за по 15 кинта.ПоздравиЗдравейте колеги, долният датчик наистина е за управлението на двигателя.Но аз имам два броя от горната страна- един за таблото, а другия незнам за какво е... Ько някой знае да пише ( JN 1,8i k-jetronic) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bob4o Публикувано 29 Юни 2007 Доклад Share Публикувано 29 Юни 2007 десния е за таблото, а левия е за студеното палене и пуска старт дюзата. струва 198лв Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yavor20v Публикувано 3 Юли 2007 Доклад Share Публикувано 3 Юли 2007 Леле мале,вие ми е*ахте мамата!!Я сега да кажа ,че моя датчки е някъв шибан цвят,незнам как да го определя не е бежов,но нещо подобно....Не ми показва на таблото нищо ,а иначе перката се включва....?Къде ли е проблемът??Преди ремонта на двигателя нямах ядове,а след като майстора го събра не щеше да работи,той го размърда с ръка и тръгна..След като угасих колата след това и после вече тотално зачезна??Свалих буксата ,почистих я с ВД40 ,но ефект нуУев?? Дайте предположения??Нов датчик?? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
angel4o Публикувано 22 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 22 Февруари 2011 Колеги от къде мога да намеря качествен температурен датчик който е за компа за 1.8 JN мотора дефакто долния на тройника дето е под този за температурата на таблото??? Благодаря!!! Може и на ЛС Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
angel4o Публикувано 22 Февруари 2011 Доклад Share Публикувано 22 Февруари 2011 Колеги от къде мога да намеря качествен температурен датчик който е за компа за 1.8 JN мотора дефакто долния на тройника дето е под този за температурата на таблото??? Благодаря!!! Може и на ЛС????????????????????? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dimithur Публикувано 2 Юни 2015 Доклад Share Публикувано 2 Юни 2015 Хоп-троп да извадиме темата от небитието Препоръчвайте бял датчик за температурата като марка, че моя сдаде фира за няколко месеца и то по такъв тъп начин , та ме заблуди, че е термостата и днеска сменях здрав термостат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sklepi Публикувано 3 Юни 2015 Доклад Share Публикувано 3 Юни 2015 (Редактирано) "Делфи" - около 20 лв. има и холограмен стикер. Преди това пробвах Аутофрен и Топран по 10 лв и не ми харесаха. Редактирано 3 Юни 2015 от Sklepi Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване