Jonnybravo Публикувано 23 Май 2006 Доклад Share Публикувано 23 Май 2006 Здравейте,Харесал съм си една A6-ца, но не мога да се реша дали да я взема, т.к. нямам достатъчно информация за модела като цяло. Притеснявам се основно от подводните камъни които могат да се почвят и предпочитам да съм наясно с тях преди да съм дал парите. Описвам ви с няколко думи каква е колата и какво е оборудването и се надявам на вашата помощ. Audi A6 2.5 TDI '98г. 150к.с.Типтроник/Мултитроник (не знам коя е системата, но колата е автоматик, като скоростите могат да се сменят и ръчно)Навигация +КлиматроникКожен салонПодгряване на седалкитеБосе с чейнджърНЕ Е куатро Карана е в БГ и е подържана добре - което ще рече, че няма известни на собственика проблеми.Благодаря предварително за съветите ви! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
martinich Публикувано 23 Май 2006 Доклад Share Публикувано 23 Май 2006 Виж с търсачката има доста изписано по въпроса. Мисля че мултитроника даваше повече дефекти от типтроника и цената за смяна на консумативите беше кум 2500 - 3000 лв /масло и ремъци/. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Wizi Публикувано 23 Май 2006 Доклад Share Публикувано 23 Май 2006 Мда, провери дали търсачката няма да ти даде известно количество полезна информация и ако останат не отговорени въпроси, ела да ги изчистим.Колата е с типтроник. Мултитроник не се е предлагал още през тази година на производство Принципно от мърливо поддържане на този двигател някои майстори забогатяха сносно и до ден днешен им седят претъпкани сервизите с чакащи реда си новодошли клиенти Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
didkoto Публикувано 23 Май 2006 Доклад Share Публикувано 23 Май 2006 Аз карам такава само че 2000 г., но също е типтроник 2,5 TDI 150 коня и също не е quattro.За сега (да чукна на дърво) съм много доволен от колата! Нямам никакви проблеми, но трябва наистина да знаеш няколко неща:Първо - всичко си е до късмет!Второ - никакви компромиси относо поддръжката!Трето - всичко отново опира до късмета!Толкова работи съм прочел в този форум 85% негативни за този двигател и за този модел, че излиза че карам най-скапания боклук произвеждан някога, който едва ли не ще е късмет ако изкара и 1000 км без да се развали нещо! Ами не е така!Колата е хубава и удобна лимузина с много добро и стабилно поведение на пътя. Достатъчно пъргава и бърза е освен ако на някой са му малко 230 - 240 км/ч! Това е моето мнение! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jonnybravo Публикувано 23 Май 2006 Автор Доклад Share Публикувано 23 Май 2006 Благодаря, за съветите! Сега ще се разровя из мненията във форума и ако нещо ми остане неясно, пак ще питам Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jonnybravo Публикувано 23 Май 2006 Автор Доклад Share Публикувано 23 Май 2006 Хм прочетох всичко във форума... т.е. да се подготвя да давам по 2к на година за да я подържам читава. Не е много обнадеждаващо, но и като се замисля и алтернативите няма да са "взимаш и караш" Имам и още един - два въпроса:Колко километра би изкарал един такъв двигател и къде може да се направи добра диагностика на състоянието на колата?Какво да гледам по колата преди да я взема?Отново мерси Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Wizi Публикувано 23 Май 2006 Доклад Share Публикувано 23 Май 2006 Диагностика при Жоро от Суходол, а колко ще искара двигателят нали се сещаш колко относително е? Може и 200 хиляди да искара, може и 700 хиляди.... Прекалено индивидуално е просто.За какво да се гледа на колата преди да я купиш има една чудесна тема в златният ни форум. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jonnybravo Публикувано 23 Май 2006 Автор Доклад Share Публикувано 23 Май 2006 Мда, чел съм я темата няколко пъти По-скоро въпроса ми беше дали да гледам за нещо по специфично за модела?Иначе, определено ще я разходя до този Жоро Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
taf Публикувано 23 Май 2006 Доклад Share Публикувано 23 Май 2006 Аз карам такава само че 2000 г., но също е типтроник 2,5 TDI 150 коня и също не е quattro.Достатъчно пъргава и бърза е освен ако на някой са му малко 230 - 240 км/ч! Това е моето мнение!←колега наистина ли си стигал с твойта тези километри????аз моита още не съм и пробвал предела на скоростта, ама като гледам книжката и -там пише че мах. скорост за автоматика е 209км/ч и да те питам още нещо(понеже колата ми е като твоята)-като надуя климатроника в тая жега колата направо си губи чувствително мощността, а за 150коня си мислех, че няма да се усеща---та въпроса ми е и при теб ли е така?ааа, и още нещо---вчера карах доста в голям трафик на градско и гледам темп на маслото на мотора стигнала 90-100 градуса/водата е на 90/-при теб стига ли ги тези градуси?според мен е нормално, ама за всеки слу4ай да се консултирам??? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
saeco Публикувано 23 Май 2006 Доклад Share Публикувано 23 Май 2006 И аз карам 2,5tdi и леко си губи мощноста от климатроника, а темп. на маслото и при мен е 90-100 градуса.Докато не стигне 120 не го мисля. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ogi Finta Публикувано 23 Май 2006 Доклад Share Публикувано 23 Май 2006 saeco Е ТИ какво искаш да ти перка с 300 и климатроник вътре на 6+???? и да държи по 60 градуса в задръстванията с пуснат климатроник....................................П.П. А6 2.5тди 98ма си е супер кола , не го мисли отивай харесвай и купувай, много се е изписало по тези теми ако искаш потърси в търсачката! Братовчед ми кара такова ауди същия двигател и ще ти кажа че върви порядъчно и е с нисък разход, за потдръжката извинявай ама като си пуснеш брада си трябва чешало - искаш кола близо до бизнес класата, което значи че трябва да кихаш почти като бизнес класата! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jonnybravo Публикувано 23 Май 2006 Автор Доклад Share Публикувано 23 Май 2006 И аз съм на това мнение Проблема не е толкова в подръжката, т.к. все пак А6 си е супер луксозна кола за сравнително малко пари ... сравнително малко спрямо някоя нова колица от доста по-нисък клас Чудех се преди, кое е по добро нова кола, по-малка и по-смешна или втора употреба, обаче... яка! Е везните наклониха към второто - особено след като покарах завиден брой служебни колици и все нови и все куци. Мисълта ми е, че единствения минус, който виждам е, че не плащам малко парички, а след това се дразня като нещо се счупи Така де всеки от нас образува нерви, когато колата му се прецака - независимо колко нова и колко скъпа е И в този ред на мисли, аз вече съм го решил. Просто исках да съм малко по - информиран по въпроса, а за целта няма по-добро място от www.audibg.com Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorata Публикувано 23 Май 2006 Доклад Share Публикувано 23 Май 2006 Абе всички давате мнения,а никой не попита V5 или V6 е колата.Все пак има съществена разлика. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jonnybravo Публикувано 23 Май 2006 Автор Доклад Share Публикувано 23 Май 2006 В интерес на истината и аз не знам 98 година и двата варианта ли ги има? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
deliveryman Публикувано 23 Май 2006 Доклад Share Публикувано 23 Май 2006 Mи 1999г. ти ква мислиш че е?. Мисълта ми е, че единствения минус, който виждам е, че не плащам малко парички, а след това се дразня като нещо се счупи ←Приготви се за нечовешко дразнене...... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jonnybravo Публикувано 23 Май 2006 Автор Доклад Share Публикувано 23 Май 2006 Не знам наистина Не съм светнат по темата, коя година какви двигатели се произвеждат Но тази кола със сигурност е произведена 1998 година. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KYPO Публикувано 23 Май 2006 Доклад Share Публикувано 23 Май 2006 Mи 1999г. ти ква мислиш че е?←Ми обяснете му на човека той за това и пита. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
deliveryman Публикувано 23 Май 2006 Доклад Share Публикувано 23 Май 2006 (Редактирано) Бахти бозата стана....на jorata отговарях по-горе за годината.... Редактирано 23 Май 2006 от deliveryman Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorata Публикувано 23 Май 2006 Доклад Share Публикувано 23 Май 2006 Епа она е 98-ма,а не 99-та. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
deliveryman Публикувано 23 Май 2006 Доклад Share Публикувано 23 Май 2006 Епа исти курац..... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BECKO Публикувано 23 Май 2006 Доклад Share Публикувано 23 Май 2006 Ако държиш да караш точно това купе и година си вземи бензин..С тоя V6 такъв ще го ядеш.."нечовешко дразнене" ех тоя deliverymanвинаги точното мнениеА Nasti продаваше едно хубаво 1,8Т - ако не е заминало що не пробваш П.П. Както виждаш от подписа ми и аз съм печка фен, ама точно тия двата мотора по 150 к.с не бих си ги взел никога... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jonnybravo Публикувано 23 Май 2006 Автор Доклад Share Публикувано 23 Май 2006 Ха ха ха верно стана боза! ОК! Наистина има ли някой да обясни на човека, че съвсем се обърка 98 г = V5 или 98г = V6 или... 98 година = нема връзка Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BECKO Публикувано 23 Май 2006 Доклад Share Публикувано 23 Май 2006 (Редактирано) То V5 - такъв двигател няма, има 5V който е бензин 1,8ТА V6 e дизела, има 2 разновидности (Виж в златните теми - "Ауди двигателите") и двете са зле общо взетоСледващите варианти на 2,5 ТДИ пак са V6, ама единия е 155, а другия сто шейсет и няколко.. За тях вече има по-ласкави отзиви.. Ма са след средата на 2000 година, и цената на каручките е друга Редактирано 23 Май 2006 от BECKO Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorata Публикувано 23 Май 2006 Доклад Share Публикувано 23 Май 2006 (Редактирано) 98г=V6 AFN мислим беше единия матор.А другия АKN(акан ), ама не съм сигурен.Знам че са 150 и 180 коньови. Редактирано 23 Май 2006 от Jorata Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
deliveryman Публикувано 23 Май 2006 Доклад Share Публикувано 23 Май 2006 От 1997 почва да се произвежда този мъртвородения V6 2.5Тdi Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване