Jump to content

подръжка на Ауроуд 2.5 тди куатро 180 к.с. ?

wasaby

Recommended Posts

Бихте ли споделили, конкретно в левове, колко илиза подръжката, консумативи, евентуални ремонти по окачване, двигател, електроника и каквото се сетите и не точно в този ред. Айде кажете си, това е мечта кола ;) Мисля си, пожелавам, скоро подобна информация да трябва на повече хора в този форум ;)

и стига с най-лошия мотор на ауди, нали не е тоя :birthday:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма стар или нов,2.5Тdi го слагат само на един модел....

Яка е колата с изключение на дървеният двигател и на възглавниците на окачването.Ако го караш много извън пътя може да се наложи да му смениш носачите комплект.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не вярвам да са му толкова слаби носачите, а пък като се изпраскаш в някоя дупка по родните пътища с над 120км/ч едва ли е по безобидно от това да караш извън пътя с 20 км/ч.

Чесно казано на старото куатро никога не съм сменял носачи предполагам, че новото не е значително по-лошо:flipoff:

Предполагам, че поддръжката е по-скъпа и то главно заради многото електроника и калпавите майстори. Но засега ще се отдам само на предположения, тъй като 30000 лева ми се вижда малко множко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

За тази кола части НЯМА. Всички носачи, щанги и железа отдолу нямат нищо общо с А6 и влизаш в филм. Окачването е доста скъпо с тоя въздух. И тоя мотор е най гадния на ауди. 2.7 битурбо може.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2.7 битурбо може.

И аз така мисля за оуроуда, че това е двигателя за него :hilezh:

Сори за офтопика, ама не мога да не споделя :hilezh: . Миналата зима 05/06 на Красно село са се наредили S600 и Allroad 2.7 bi. Та пресичат те Борис 3и,светва зелено и Мерцедеса бавничко, плавничко, а Аудито с мръсна газ и през релсите и през павирания булевард ( не беше в кръстовището повече от 3-4 секунди), а ония с Ве дванайската седи и са чуди със зяпнала уста що си е купил мерцедес :huh::huh::huh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз така мисля за оуроуда, че това е двигателя за него :bia:

Сори за офтопика, ама не мога да не споделя B) . Миналата зима 05/06 на Красно село са се наредили S600 и Allroad 2.7 bi. Та пресичат те Борис 3и,светва зелено и Мерцедеса бавничко, плавничко, а Аудито с мръсна газ и през релсите и през павирания булевард ( не беше в кръстовището повече от 3-4 секунди), а ония с Ве дванайската седи и са чуди със зяпнала уста що си е купил мерцедес ;):bia::bia:

Айде стига сънища, С600 прави 12 секунди на 400 метра :hilezh: ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде стига сънища, С600 прави 12 секунди на 400 метра :) ...

На немски аутобан може, ама не и през българските булеварди :D особено на Борис 3и :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

яка тема :flehan:

като във вица за Султана дето избирал наложница : гледал, мислил, питал, накрая избрал с най-големите цици

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде стига сънища, С600 прави 12 секунди на 400 метра :flipoff: ...

Бърз мерцедес няма! Ако не са Брабус и АМГ да им ги направят бързи, нема кой! Качвал съм се навремето да покарамG500 с такъв трепет и очакване, все пак това е джип 300к.с. Викам си, това V8 животно нема да си сака гумите, ще е лудница!!! Еййй, като го настъпих на цариградско при 80км/ч, като се започна едно плавно ускорение, чак ми се доспа!!! :flipoff:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бърз мерцедес няма! Ако не са Брабус и АМГ да им ги направят бързи, нема кой! Качвал съм се навремето да покарамG500 с такъв трепет и очакване, все пак това е джип 300к.с. Викам си, това V8 животно нема да си сака гумите, ще е лудница!!! Еййй, като го настъпих на цариградско при 80км/ч, като се започна едно плавно ускорение, чак ми се доспа!!! :unsure:

Corso тя гегата с това челно съпротивление дето го има пуснеш ли и газта спира в 15 метра :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 4 weeks later...

кат каза G бате G500 5.5 amg държи ферари до половината писта на Божурище.

Ако говориш за онова ферари, джипката го държи и СЛЕД другата половина на божурище. ДА ,НЕ СЕ ШЕГУВАМ - Мерзедес (дето Бърз немало :D ) бие ферари, ми кво да ви кажа :hilezh::):D .

аз ги тичам за толкова :):hilezh::)

АМа ти с летящ старт затва :) .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 year later...
  • 8 months later...

Като гледам, че през 7-8 месеца се пускат по един нов пост в темата, а тя е интересна - поне загалвието, май няма да се купува Allroad-a въпреки че върви към 9000 Е в DE-то

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
  • Create New...