wasaby Публикувано 12 Март 2007 Доклад Share Публикувано 12 Март 2007 Бихте ли споделили, конкретно в левове, колко илиза подръжката, консумативи, евентуални ремонти по окачване, двигател, електроника и каквото се сетите и не точно в този ред. Айде кажете си, това е мечта кола Мисля си, пожелавам, скоро подобна информация да трябва на повече хора в този форум и стига с най-лошия мотор на ауди, нали не е тоя Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stani76 Публикувано 13 Март 2007 Доклад Share Публикувано 13 Март 2007 За С5 модела иде реч нали? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wasaby Публикувано 13 Март 2007 Автор Доклад Share Публикувано 13 Март 2007 (Редактирано) за това Редактирано 13 Март 2007 от wasaby Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
deliveryman Публикувано 13 Март 2007 Доклад Share Публикувано 13 Март 2007 Няма стар или нов,2.5Тdi го слагат само на един модел....Яка е колата с изключение на дървеният двигател и на възглавниците на окачването.Ако го караш много извън пътя може да се наложи да му смениш носачите комплект. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mslavchev Публикувано 13 Март 2007 Доклад Share Публикувано 13 Март 2007 Не вярвам да са му толкова слаби носачите, а пък като се изпраскаш в някоя дупка по родните пътища с над 120км/ч едва ли е по безобидно от това да караш извън пътя с 20 км/ч.Чесно казано на старото куатро никога не съм сменял носачи предполагам, че новото не е значително по-лошоПредполагам, че поддръжката е по-скъпа и то главно заради многото електроника и калпавите майстори. Но засега ще се отдам само на предположения, тъй като 30000 лева ми се вижда малко множко. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wasaby Публикувано 17 Март 2007 Автор Доклад Share Публикувано 17 Март 2007 по-скоро 50 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Oyama Публикувано 28 Март 2007 Доклад Share Публикувано 28 Март 2007 За тази кола части НЯМА. Всички носачи, щанги и железа отдолу нямат нищо общо с А6 и влизаш в филм. Окачването е доста скъпо с тоя въздух. И тоя мотор е най гадния на ауди. 2.7 битурбо може. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
paf4o Публикувано 28 Март 2007 Доклад Share Публикувано 28 Март 2007 2.7 битурбо може.И аз така мисля за оуроуда, че това е двигателя за него Сори за офтопика, ама не мога да не споделя . Миналата зима 05/06 на Красно село са се наредили S600 и Allroad 2.7 bi. Та пресичат те Борис 3и,светва зелено и Мерцедеса бавничко, плавничко, а Аудито с мръсна газ и през релсите и през павирания булевард ( не беше в кръстовището повече от 3-4 секунди), а ония с Ве дванайската седи и са чуди със зяпнала уста що си е купил мерцедес Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
deliveryman Публикувано 29 Март 2007 Доклад Share Публикувано 29 Март 2007 по-скоро 50 Между другото продавам един 2.7T със ръчни скорости+чип. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Oyama Публикувано 5 Април 2007 Доклад Share Публикувано 5 Април 2007 И аз така мисля за оуроуда, че това е двигателя за него Сори за офтопика, ама не мога да не споделя . Миналата зима 05/06 на Красно село са се наредили S600 и Allroad 2.7 bi. Та пресичат те Борис 3и,светва зелено и Мерцедеса бавничко, плавничко, а Аудито с мръсна газ и през релсите и през павирания булевард ( не беше в кръстовището повече от 3-4 секунди), а ония с Ве дванайската седи и са чуди със зяпнала уста що си е купил мерцедес Айде стига сънища, С600 прави 12 секунди на 400 метра ... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wasaby Публикувано 10 Април 2007 Автор Доклад Share Публикувано 10 Април 2007 а за подръжката Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
QUATTRO_BG Публикувано 11 Април 2007 Доклад Share Публикувано 11 Април 2007 Айде стига сънища, С600 прави 12 секунди на 400 метра ...аз ги тичам за толкова Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
didkoto Публикувано 11 Април 2007 Доклад Share Публикувано 11 Април 2007 И аз Влади, особено след първата бутилка водка Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
paf4o Публикувано 11 Април 2007 Доклад Share Публикувано 11 Април 2007 Айде стига сънища, С600 прави 12 секунди на 400 метра ...На немски аутобан може, ама не и през българските булеварди особено на Борис 3и Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wasaby Публикувано 25 Април 2007 Автор Доклад Share Публикувано 25 Април 2007 яка тема като във вица за Султана дето избирал наложница : гледал, мислил, питал, накрая избрал с най-големите цици Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
corso Публикувано 2 Май 2007 Доклад Share Публикувано 2 Май 2007 Айде стига сънища, С600 прави 12 секунди на 400 метра ...Бърз мерцедес няма! Ако не са Брабус и АМГ да им ги направят бързи, нема кой! Качвал съм се навремето да покарамG500 с такъв трепет и очакване, все пак това е джип 300к.с. Викам си, това V8 животно нема да си сака гумите, ще е лудница!!! Еййй, като го настъпих на цариградско при 80км/ч, като се започна едно плавно ускорение, чак ми се доспа!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wasaby Публикувано 8 Май 2007 Автор Доклад Share Публикувано 8 Май 2007 а олроуда? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
QUATTRO_BG Публикувано 9 Май 2007 Доклад Share Публикувано 9 Май 2007 Бърз мерцедес няма! Ако не са Брабус и АМГ да им ги направят бързи, нема кой! Качвал съм се навремето да покарамG500 с такъв трепет и очакване, все пак това е джип 300к.с. Викам си, това V8 животно нема да си сака гумите, ще е лудница!!! Еййй, като го настъпих на цариградско при 80км/ч, като се започна едно плавно ускорение, чак ми се доспа!!! Corso тя гегата с това челно съпротивление дето го има пуснеш ли и газта спира в 15 метра Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wasaby Публикувано 11 Май 2007 Автор Доклад Share Публикувано 11 Май 2007 На тоя двг 2.5 180кс кое му е означението ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mari6 Публикувано 2 Юни 2007 Доклад Share Публикувано 2 Юни 2007 кат каза G бате G500 5.5 amg държи ферари до половината писта на Божурище. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Oyama Публикувано 5 Юни 2007 Доклад Share Публикувано 5 Юни 2007 кат каза G бате G500 5.5 amg държи ферари до половината писта на Божурище.Ако говориш за онова ферари, джипката го държи и СЛЕД другата половина на божурище. ДА ,НЕ СЕ ШЕГУВАМ - Мерзедес (дето Бърз немало ) бие ферари, ми кво да ви кажа .аз ги тичам за толкова АМа ти с летящ старт затва . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wasaby Публикувано 6 Юни 2007 Автор Доклад Share Публикувано 6 Юни 2007 стана тема Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AALEXANDROV Публикувано 10 Юни 2007 Доклад Share Публикувано 10 Юни 2007 ... Жоро Карбуратора бие всички ... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vityz Публикувано 2 Август 2008 Доклад Share Публикувано 2 Август 2008 Темата е за Олроуда а вие си лафите лупости Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
samm Публикувано 29 Април 2009 Доклад Share Публикувано 29 Април 2009 Като гледам, че през 7-8 месеца се пускат по един нов пост в темата, а тя е интересна - поне загалвието, май няма да се купува Allroad-a въпреки че върви към 9000 Е в DE-то Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване