Xmass Публикувано 10 Април 2007 Доклад Share Публикувано 10 Април 2007 Здравейте,Знам, че вече много се е изписало по темата, но като цяло не видях подобно заглавие във форума. Исках да ви попитам какво ви е мнението за следните 3 модела на Ауди:Audi A6 2.5 TDIAudi A6 1.9 TDIAudi A6 1.8TЧудя се кой от тях да си взема. Едно е сигурно - ще я вкарам от Германия, на по-малко от 200 000 км. (честно казано искам да е под 150 000 км), производство след '98 г.Ако можете да си кажете мнението относно коя от трите е по-добра и коя бихте ми препоръчали, ще съм ви изключително благодарен, тъй като аз клоня към 2.5, ама като гледам май не ви е любим!!! Благодарско и лек ден на всички!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mirdgo Публикувано 10 Април 2007 Доклад Share Публикувано 10 Април 2007 Колегите ще кажат 2.5 много се чупи и скъпа потдръжка.1.9 най-много ще ти го похвалят като здрав двигател .Ама не и отиват на такава кола по-малко от 150 коня.А пак и сам ще се увериш като закъсаш по някой баир.За 1.8Т ще кажат ,че е най добре.Но за мене всичко е въпрос на късмет. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Himika Публикувано 10 Април 2007 Доклад Share Публикувано 10 Април 2007 1.9TDI е умрял от глад даже и на А4.2.5TDI се троши и за мен също не е с добри динамични характеристики.1.8T за това купе е приличен мотор. Ако ти се види слаб, можеш и чип да му сложиш. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
audi a6 2.5 dizel Публикувано 10 Април 2007 Доклад Share Публикувано 10 Април 2007 След като си поставил два дизелови двигателя и един бензинов значи повече клониш кым дизела .за мен по добрия вариант е 2.5 тди. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Djack_ Публикувано 10 Април 2007 Доклад Share Публикувано 10 Април 2007 След като си поставил два дизелови двигателя и един бензинов значи повече клониш кым дизела .за мен по добрия вариант е 2.5 тди. И от мен имаш едно ЗА за 2.5 тди - аз лично сум много доволен от този мотор Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
corso Публикувано 10 Април 2007 Доклад Share Публикувано 10 Април 2007 (Редактирано) За първи път няма да препоръчам 1.9TDI! Просто не е за това купе!1.9TDI е умрял от глад даже и на А4.Е аре нема нужда да изпадаме в крайности! И кой точно 1.9TDI визираш?! Че май не е един?! 90, 100, 110, 116 или 130к.с.че 116 коньовия върви точно колкото 1.8 (125к.с.)бензина 130 коньовия ускорява колкото 2.0 FSI (150 Hp)! Тва за А4!А сега погледнах А6 и какво видях? А6 1.8Т (150) - 0-100 за 9.7сек V-max - 216км/чА6 1.9TDI(130) - 0.100 за 10.5сек V-max - 203км/ч ( и тва щот дизела е по-тежък със 100кг.!!!)Ужасяваща разлика! A сега разхода (смесен)! А6 1.8Т (150) - 8.4лА6 1.9TDI(130) - 5.7л Редактирано 10 Април 2007 от corso Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Millen76 Публикувано 10 Април 2007 Доклад Share Публикувано 10 Април 2007 Погледни на какви цени се продават 2.5ТДИ и 1.8Т....Само за тези А6 ци дизелите са с цени по-ниски и равни на бензиновите. И масово се продават "по договаряне", "бартер", "промоция " и т.н.Моят съвет е 1.8Т (въпреки че съм привърженик на дизелите) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
audi a6 2.5 dizel Публикувано 10 Април 2007 Доклад Share Публикувано 10 Април 2007 ааааа не е така .Просто непродаваем е 1.8 т.Затова всичко живо намалява от цената само и само да се отырве.2.5 тди има сышото ускорение ако не и по добре а харчи колкото 6 литра пресно млека на данон Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Audi_90 Публикувано 10 Април 2007 Доклад Share Публикувано 10 Април 2007 (Редактирано) ....и тече кат лейка след 300 000 км на колкото са всъщност дизелитекорсо па преписа интернета милия Бе ти кола ли караш или рекламни каталози? Ела в моя офис да ти напълня багажника с картинки И да ти обясня нещо чадо мое - конете не са само за да се движи колата с по-голяма V-max:) На теория ги знаеш нещата ама на практика нема никой. А практиката дава резултати различни от теорията Редактирано 10 Април 2007 от Audi_90 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio kioravoto prase Публикувано 10 Април 2007 Доклад Share Публикувано 10 Април 2007 ако 2.5 тди е различен от 150коньовия мотор -това е твоя избор!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Xmass Публикувано 10 Април 2007 Автор Доклад Share Публикувано 10 Април 2007 1.9TDI е умрял от глад даже и на А4.2.5TDI се троши и за мен също не е с добри динамични характеристики.1.8T за това купе е приличен мотор. Ако ти се види слаб, можеш и чип да му сложиш.За пръв път пускам тема и леееекинко си личи Значи да направя някои корекции!!! Сегашната ми кола е 175 к.с., но я сменям, защото искам нещо по-голямо и по-комфортно. Така че чип за мен е задължителен...просто иначе ще ми се струва, че нещо и има на колата И трите са с турбо, така че ефект от тоя чип ще има на 100%...доколкото знам около 30 магарета...След като си поставил два дизелови двигателя и един бензинов значи повече клониш кым дизела .за мен по добрия вариант е 2.5 тди.Ами да ти кажа право не знам към кое клоня...затова искам вие да ме наклоните Иначе съм сложил 2 дизела и бензин, защото като гледам това са най-приемливите като цена модели...нататък почвам да издъхвам финансово...30 хилядарки за кола не ми се дават...поне не и на тоя етап!!!Е аре нема нужда да изпадаме в крайности! И кой точно 1.9TDI визираш?! Че май не е един?! 90, 100, 110, 116 или 130к.с.И аз съм един лимон...значи става дума за 2.5 ТДИ (150 кс), 1.9 ТДИ (131 кс.) и 1.8Т (147 кс мисля че беше) като всичко това е с механична кутия и ДАНО quattro, ама не знам дали ще намеря!!!ако 2.5 тди е различен от 150коньовия мотор -това е твоя избор!!!Както се казваше в един виц...дано дано, ама надали Просто различните от 150 кс май са и бая по-скъпи...Иначе някой може ли да ми каже колко разход дава в града и извън него...ама имам предвид някой, който кара или е карал такава кола, щото е ясно, че заводските данни при кола над 100 х. км. вече не могат да бъдат визирани... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dinox Публикувано 10 Април 2007 Доклад Share Публикувано 10 Април 2007 Аз давам един глас за 1.8Т. Само малко ме притеснява, че търсиш мощност, а говориш за разход... От собствен опит знам, че решението на задачата се крие в увеличаване на приходите... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Xmass Публикувано 10 Април 2007 Автор Доклад Share Публикувано 10 Април 2007 Аз давам един глас за 1.8Т. Само малко ме притеснява, че търсиш мощност, а говориш за разход... От собствен опит знам, че решението на задачата се крие в увеличаване на приходите... Не ме разбирай погрешно - знам, че кола 400 коня, която да харчи 5/100 градско няма Наясно съм, че разхода няма да е малък, но все пак ме интересува информативно!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
robobug Публикувано 11 Април 2007 Доклад Share Публикувано 11 Април 2007 За първи път няма да препоръчам 1.9TDI! Просто не е за това купе!Е аре нема нужда да изпадаме в крайности! И кой точно 1.9TDI визираш?! Че май не е един?! 90, 100, 110, 116 или 130к.с.че 116 коньовия върви точно колкото 1.8 (125к.с.)бензина 130 коньовия ускорява колкото 2.0 FSI (150 Hp)! Тва за А4!А сега погледнах А6 и какво видях? А6 1.8Т (150) - 0-100 за 9.7сек V-max - 216км/чА6 1.9TDI(130) - 0.100 за 10.5сек V-max - 203км/ч ( и тва щот дизела е по-тежък със 100кг.!!!)Ужасяваща разлика! A сега разхода (смесен)! А6 1.8Т (150) - 8.4лА6 1.9TDI(130) - 5.7л1.9ТДИ не е за това купе, а пък бил по-добър от 1.8Т (който е за това купе) ????Защо сравняваш турбо дизели с обикновени (малки) бензини ?Тоя разход 5.7л/100, който преписваш от Интернет (а не от книжката на А6) може да го докараш само на А4 с предно при скорост до 120км/ч, а пък за смесен разход е просто смешен Предимството на бензиновия мотор е, че е по-лек и щади повече предницата и съединителя.Теоретично бензина може да се намери на доста по-малко километри, а и след това се продава по-лесно. Ако 1.8Т / 150кс ти е малък - има чип, а има и нова турбина . За около 3-4к лева ставаш ~220кс и пак си под акциза на 2.8, а и харчиш 1-2л надолу.Дизела (поне по мойте сметки ) би се изплатил при над 20к км/год и при много градско каране (на градско разхода на бензина с лекота може да стигне 14-16л , при нормално 11-12 )1.8ТQ до 2001г. има само на Avant, а 1.9ТДИ 131 май е само след 2001 - но там с лекота отиваш на 30к лв.Ако искаш да се вместиш в 20к лв. - 1.8Т около 2000г. с вс. екстри.ааааа не е така .Просто непродаваем е 1.8 т.Затова всичко живо намалява от цената само и само да се отырве.2.5 тди има сышото ускорение ако не и по добре а харчи колкото 6 литра пресно млека на данонТи намирай 1.8Т на добри цени, пък джамбазите на Горубляне ще ти ги купуват веднага, че и добри бартери за 2.5ТДИ ще ти предложат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Xmass Публикувано 11 Април 2007 Автор Доклад Share Публикувано 11 Април 2007 Теоретично бензина може да се намери на доста по-малко километри, а и след това се продава по-лесно. Ако 1.8Т / 150кс ти е малък - има чип, а има и нова турбина . За около 3-4к лева ставаш ~220кс и пак си под акциза на 2.8, а и харчиш 1-2л надолу.Дизела (поне по мойте сметки ) би се изплатил при над 20к км/год и при много градско каране (на градско разхода на бензина с лекота може да стигне 14-16л , при нормално 11-12 )Добре, а според теб дали километрите на колите, които продават в Германия са реални...щото наскоро гледах едно предаване, че май и там са се научили да ги правят тия магарии с превъртането!!! Аз затова искам, ако мога да го взема от някой човек, а не от къща.Иначе това за турбинката...абе не е лоша идеята А има ли го и тоя вариант при дизелака???Другото, което е, че аз наистина си перкам бая градско!!! Не знам как го правя...хем и работата ми не е свързана с каране, ама на ден си ги чуквам едно 200 км...понякога и по 300 Затова като че ли ми се иска да е възможно най-икономична, като естествено не пренебрегвам баланса мощност-разход!!!Лошото при мен е, че понякога леееко откачам и малко повечко подритвам магаретата, така че се чудя какъв двигател като цяло би издържал на едно по-агресивно каране (сега не си мисли, че съм от тия дето се пробват да направят 200 от светофар до светофар )??? Признавам си, че за пръв път ще карам Ауди (в смисъл мое собствено), така че в общи линии не съм запознат със здравината на двигателите им!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lube Публикувано 11 Април 2007 Доклад Share Публикувано 11 Април 2007 (Редактирано) ако въртиш много градско - мисли за дизел, че после ще псуваш като мен...абе не знам какво значи малко - 200-300км.(един куриер за цял ден трудно ги навърта), аз въртя много и навивам 50-100км./ден Редактирано 11 Април 2007 от Lube Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
corso Публикувано 11 Април 2007 Доклад Share Публикувано 11 Април 2007 (Редактирано) ....и тече кат лейка след 300 000 км на колкото са всъщност дизелитекорсо па преписа интернета милия Бе ти кола ли караш или рекламни каталози? Ела в моя офис да ти напълня багажника с картинки И да ти обясня нещо чадо мое - конете не са само за да се движи колата с по-голяма V-max На теория ги знаеш нещата ама на практика нема никой. А практиката дава резултати различни от теориятаВерно ли?! Защо тогава моят ДВГ е сух, като арабска пустиня?!? Сигурно няма и 10 000км! Tъй като много "практици" ми се скараха, че ме влекът каталожните данни, а аз горкия съм карал 2-3 коли през живота си и неам идея от практиката, та от това, че всички бензинджии се изправиха на мигли, реших, че:1. Производителите лъжат!2. Всичките им инжинери трябва да се уволнят, барабар с маркетинга3. Но най-важното е, че завишават разхода на бензините и намаляват разхода на дизелите със цел да лъжат такива лимонади като мен! П.С. По въпроса за практиката Колко от вас бензинджии сте карали бензинки м/у 300 и 500к.с. и колко такива сте карали?Само малко ме притеснява, че търсиш мощност, а говориш за разход... От собствен опит знам, че решението на задачата се крие в увеличаване на приходите... Ако знаеше какво е дизел, нямаше да се притесняваш толкова 1.9ТДИ не е за това купе, а пък бил по-добър от 1.8Т (който е за това купе) ????Защо сравняваш турбо дизели с обикновени (малки) бензини ?Не ти схванах стройната мисъл.. Кое е малък безин?! 1.8Т ли? Ако е малък, как така е за купето на А6?Ти намирай 1.8Т на добри цени, пък джамбазите на Горубляне ще ти ги купуват веднага, че и добри бартери за 2.5ТДИ ще ти предложат Верно ли?! Защо тогава, ако искаш да си купиш Ауди дизел търсиш по 3 месеца и всички са на стабилни цени, а секо второ е 1.8Т и е на смешни цени! Редактирано 11 Април 2007 от corso Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
audi a6 2.5 dizel Публикувано 11 Април 2007 Доклад Share Публикувано 11 Април 2007 Ти намирай 1.8Т на добри цени, пък джамбазите на Горубляне ще ти ги купуват веднага, че и добри бартери за 2.5ТДИ ще ти предложат Я ПА ТИ ВЕРНО ????. и после да намират такива балыци като теб да ги продават .А после ше има да ми званят еи ела ке те тапаме нема кои да ни изкупи 1.8 турбо сывыршеният мотор Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Audi_90 Публикувано 11 Април 2007 Доклад Share Публикувано 11 Април 2007 corso, знам какво е дизел много по-добре от теб ВСИЧКИ коли около мен са само дизели. Кат си карал тооооолко екзотики колко от тях беха дизелови?Ма колегата правилно го каза - целта не е намаляване на разхода а увеличаване на прихода Аз ще допълня с ,,икономията е майка на мизерията,, Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
corso Публикувано 11 Април 2007 Доклад Share Публикувано 11 Април 2007 ,,икономията е майка на мизерията,,ма не мога да те разбера тебе! какво мизерно има например в тези дизели, които също съм карал: Таурег V10 TDI и А4 3.0TDI?! Познавам собствениците им и те са такива мизерници, че ще те купят и продадат без да тазбереш! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Audi_90 Публикувано 11 Април 2007 Доклад Share Публикувано 11 Април 2007 (Редактирано) корсо, ма ти най не схващаш разликата мевду А4 3.0 тди и твоята Но е загуба на време да ти я обяснявам щот пак ще почнеш да ми преписваш интернета че 3.0 тди харчи 1,9/100 въздух. На тва му се вика промит мозък Плати една А4-ка 3.0 тди, посръчкай я щот настина върви, виж й разхода и тогава говори. Редактирано 11 Април 2007 от Audi_90 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
audi a6 2.5 dizel Публикувано 11 Април 2007 Доклад Share Публикувано 11 Април 2007 за 3.0 виж такова не сым карал.Ама доста сым карал 3.3 тди и ако искаш ше доидем с него ама ако не те скысам на всички дестинации с нея какво правиме .а ?и разхода и е горе доле колкото твоята прословуте 1.8 ТУРБО прословутия мотор .Междудругото за твоя информачия аз бензинка под 2.5 не сым карал даже когато бях заблуден от бензина .Така че выобше не ми говори за бензини вырвежи разходи и т.н. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
corso Публикувано 11 Април 2007 Доклад Share Публикувано 11 Април 2007 корсо, ма ти най не схващаш разликата мевду А4 3.0 тди и твоята Но е загуба на време да ти я обяснявам щот пак ще почнеш да ми преписваш интернета че 3.0 тди харчи 1,9/100 въздух. На тва му се вика промит мозък Плати една А4-ка 3.0 тди, посръчкай я щот настина върви, виж й разхода и тогава говори.Не бе, нали ти каза, че ВСИЧКИ дизели са за мизерници-икономисти?! Е кажи го на първия който ще си купи V12 TDI 500k.s. 1000nm! Па ходи да се дърпаш с него дори с RS! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване