fox Публикувано 9 Август 2007 Доклад Share Публикувано 9 Август 2007 Здравейте!Ще сменявам Б4-та ,имам варианти на горните два мотора и двете коли са quattro.1.8 е малко по- евтина- искам да ви попитам : на класиката 1.8Т ли да обърна внимание,или аз,като спокоен шофьор и 1.8 би ме удовлетворило?Ще съм благодарен на хора ,имащи впечатления от горните мотори да дадат съвет! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
martinich Публикувано 9 Август 2007 Доклад Share Публикувано 9 Август 2007 1,8Т Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
verter Публикувано 9 Август 2007 Доклад Share Публикувано 9 Август 2007 (Редактирано) Спокойният шофьор си остава такъв независимо от конете.Според мен 1.8Т е по-добрия избор, доста по еластичен и бърз мотор, с доста тяга в ниските обороти, и не на последно място с по-нисък разкод колкото и изненадващо да звучи.Много приятен за каране е 1.8Т !Имаш една турбина и един интеркулер в повече, турбината може да ти създаде финансов дискомфорт, ако здаде багажа, но не е болка за умиране.Имай предвид, че куатрото е тежко за подкарване, затова по-високия въртящ момент при ниските обороти (1.8Т) ще ти помогне доволно.Сетих се за още нещо, 1.8Т е с 3,5 литра моторно масло, а 1.8 е с 4 литра Редактирано 9 Август 2007 от verter Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio kioravoto prase Публикувано 9 Август 2007 Доклад Share Публикувано 9 Август 2007 .... турбината може да ти създаде финансов дискомфорт..... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lube Публикувано 9 Август 2007 Доклад Share Публикувано 9 Август 2007 (Редактирано) ами с турбото винаги можеш да си останеш спокоен шофьор, а ако решиш да резнеш некой без турбо нещата са по различни.Отиваш при Жоро в Суходол да ти каже става ли тази с Т-то и се мяташ..., нема к'во да му мислиш.Една турбина средно ще ти излезе от 500-1300лв. зависи дали ще я подменяш (нова или на старо) или рециклираш... Редактирано 9 Август 2007 от Lube Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Addicted Публикувано 9 Август 2007 Доклад Share Публикувано 9 Август 2007 1.8T, харчи по-малко, върви повече. Ако чакаш 20-30 сек. преди да изгасиш двигателя за да се охлади турбината няма да имаш проблеми с нея.Сетих се за още нещо, 1.8Т е с 3,5 литра моторно масло, а 1.8 е с 4 литраТочно 4л е ако на пръчката е 1мм под максимума. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shavo Публикувано 9 Август 2007 Доклад Share Публикувано 9 Август 2007 1.8 е с 4 литраМоята събира точно 3 литра и е на средно положение на пръчката - между минимум и максимум. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
g5bg Публикувано 9 Август 2007 Доклад Share Публикувано 9 Август 2007 Определено 1,8Т Ми то т'ва е очевидно и безсмислено да се сравняват двата мотора.Моя съвет е 1,8ТQuattro Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Shubert Публикувано 9 Август 2007 Доклад Share Публикувано 9 Август 2007 3 и 200грама да кажем...... ако е куатро задължително с турбо... иначе ша са ядосваш Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fox Публикувано 9 Август 2007 Автор Доклад Share Публикувано 9 Август 2007 Благодаря ви за съветите ,колеги ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hard Публикувано 14 Август 2007 Доклад Share Публикувано 14 Август 2007 Последно какво избра колега? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
toro Публикувано 14 Август 2007 Доклад Share Публикувано 14 Август 2007 гледам че има и 1.8Т, 180коня 99год например. някой знае ли имат ли разлика в самите мотори или разликата е само в софтуера и чипа? лошото е че са с акциз... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki_A80 Публикувано 16 Август 2007 Доклад Share Публикувано 16 Август 2007 Мога да ти кажа, че 1.8Т върви като вълшебница.. съвсем наскоро се качих на такава и съм много доволен.. и мойта е quattro Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fox Публикувано 16 Август 2007 Автор Доклад Share Публикувано 16 Август 2007 продължавам да търся колеги - сега съм се спрял на една 1.8 125к.с. -перфектна кола е отвсякъде,но ме притесни факта ,че VIN кода и го няма в базата данни в онзи декодер от златния фонд.Некви предположения? - на какво може да се дължи това? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SLAF Публикувано 16 Август 2007 Доклад Share Публикувано 16 Август 2007 продължавам да търся колеги - сега съм се спрял на една 1.8 125к.с. -перфектна кола е отвсякъде,но ме притесни факта ,че VIN кода и го няма в базата данни в онзи декодер от златния фонд.Некви предположения? - на какво може да се дължи това?обади се в порше.бг и ги питай за кода Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fox Публикувано 16 Август 2007 Автор Доклад Share Публикувано 16 Август 2007 обади се в порше.бг и ги питай за кодатака и ще направя,щото се притесних малко да си призная...ама знам ли - то ако има нещо в кат е щяло да излезе..пък и мина времето на тия глупости на по нормалните коли мисля Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fox Публикувано 17 Август 2007 Автор Доклад Share Публикувано 17 Август 2007 Днес се обадих в ПоршеБГ и хората там ,бяха твърде любезни и отзивчиви - дадоха ми цялата информация за VIN кода на колата.Просто искам да споделя това с вас- не че ги хваля,ама някъде из форума бях чел за тяхното не добро отношение за хората с по - скромни коли и затова аз им се обадих с малко "свито " сърце- но със задоволство отбелязвам,че държането им е такова,както подобава на представители на Нашата марка Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване