Jump to content

Фарове на Б4

vankoo

Recommended Posts

Здравейте..

Както повечето хора с Б4, така и аз имаме проблем с фаровете. Нощно време едвам се кара... нищо не се вижда..единият фар в земята, а другия свети по дърветата(ще направя реглаж, но не знам колко ще помогне понеже светлината е жълтеникава). Реших да сменя крушките с Филипс 50 % повече светлина, но ми казаха, че това кой знае колко няма да помогне. Вашето мнение какво е ? Препоръчайте ми някакъв начин за подобряване на светлината. С какви крушки сте вие?

П.С. Днес като гледах през фаровете видях, че са 55W и мисля, че не са сменяни до сега.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте..

Както повечето хора с Б4, така и аз имаме проблем с фаровете. Нощно време едвам се кара... нищо не се вижда..единият фар в земята, а другия свети по дърветата(ще направя реглаж, но не знам колко ще помогне понеже светлината е жълтеникава). Реших да сменя крушките с Филипс 50 % повече светлина, но ми казаха, че това кой знае колко няма да помогне. Вашето мнение какво е ? Препоръчайте ми някакъв начин за подобряване на светлината. С какви крушки сте вие?

П.С. Днес като гледах през фаровете видях, че са 55W и мисля, че не са сменяни до сега.

слагай ксенон и не го мисли

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгъзици на колата си не искам.

Колега пробвай да изчистиш фаровете отвътре и след това с добър реглаж би трябвало да има положителен ефект(аз ги почистих и има разлика).

Внимавай да не поставиш по- мощни крушки и да си скапеш инсталацията.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Почистване, релета и чифт качествени крушки.

Накрая един прецизен реглаж и ще "прогледнеш" в тъмното.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега пробвай да изчистиш фаровете отвътре и след това с добър реглаж би трябвало да има положителен ефект(аз ги почистих и има разлика).

Внимавай да не поставиш по- мощни крушки и да си скапеш инсталацията.

Искаш да кажеш да изчистя самите стъкла или.. ? Не мога да те разбера. Ами да.. имам го впредвид за крушките

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж тази тема е за В3, но е абсолютно същото и при В4.

http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=18847

Добре, благодаря. Все още се чудя какви крушки да взема след като почистя фаровете

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре де... как може да не ви свидят по 50-60 лв. за крушки не мога да разбера. Препоръчайте ми нещо балансирано цена/качество (имам предвид цена до 30 лв.)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"OSRAM Night Breaker",от година и половина ги карам.осезаема разлика в сравнение с предишните лампи.цена 14-15лв./брой.без релета и чистене на рефлектори.и обезателно реглаж на фаровете.тва е един от важните моменти :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

бях с някакви по 5 лв бройката ,но откакто сложих Philips Vision plus 50 % мисля че такива бяха разликата е огромна (30 лв двете ) ...едвам ми се откъснаха от сърцето ,но резултата е налице :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, има една тема за фаровете на б4 цък Относно крушките аз на опел астра карам за съжаление в момента съм монтирал osram Night breaker светлината е доста бяла но пак жълтеее. Двете крушки бяха 26 лв мисля от Дианабад магазина на Осрам. Относно ксенон-а супер много се кефа на ксенон 6000К студено бяла светлина супер яко е обаче има един дефект за наще фарове е кофти да слагаме ксенон, защото рефлектора неможе да фокусира светлината и блестим на сички.Ако сме с лупи или други рефлектори ситуацията е друга но за тези коли аз никога не бих сложил ксенон. Дразна се на хора, които са си сложили ксенон на фарове като наще и блестат на сички(това го казвам, защото имам приятели с хубави коли с хубави фарове, които са с ксенон карали са зад мене милион пъти не ми блестат грам).

Весели празници !

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега аз си купих нови фарове направо и забравих за тях. Струваха ми 60лв двата от един слад в София, но неси спомням как се казваше. Ако имате интерес мога да разбера, но чесно да си призная хубаво светят. Китайски са, но се пак са си нови фарове. Поздрави и дерзайте. :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
  • Create New...