SinisteR Публикувано 11 Януари 2011 Доклад Share Публикувано 11 Януари 2011 Малко предистория: конкретния случай при мен е че нямам канал, а когато искам да се навра под каляската, ползвам на приятели и познати. След като гледах едно клипче от мултимедийния диск на BOXWRENCH и кратка дискусия в skype с колегата Митак, се захванах с изработката на въпросната рампа.Използвани материали:-тръба за основната конструкция 70х25х2.4-шестостен за "стъпалата" S14 ст.45първоначалната идея беше такава:... до някъде я бях реализирално след изчистване на идеята с Митака за което му благодаря се стигна до:и след малка ревизия се стигна до:размери утре Последва разкрояване на тръбите но тук ударих на камък. Оказа се че някой доброжелател е разказал играта на циркуляра за метал и по-точно на редуктора му и като всеки твърдоглав и упорит северняк, не се оставих тази дреболия да ме спре Набързо се скалъпи, бледо подобие на циркуляр, като за целта използвах лагерите от първоначалната идея:До тук почти никаква работа в посока крайната цел ... след чесане на тикви и кратко съвещание с групата на Шароработата потръгна и резултата е на лице:това се случи в края на миналата седмица......започна новата седмица и вече трябваше да се финализират нещатаразпробити отвори на точните места и небрежно разхвърляни шестостени с резби М10вече наистина започна да прилича на нещоза мой голям късмет имах налични няколко комплекта гуми и една гума влезе в употребаСледва боя или поцинковане но все още не съм решил че момците с цинковите вани искат да пробия няколко дупки за да изтича цинка и може би ще мина на прахово.Крайния резултат е доста масивна конструкция, добре изглеждаща и надявам се вършеща работата за която е предвидена. Мястото под автомобила, което би трябвало да имам е с просвет 530-550 мм. в зависимост от ширината на джантите (в моя случай)пс: картинка с размери ще пусна утре че остана на служебния кошер.пс1: ако има въпроси питайте, ако няма не питайте .... и всичко това за едно масло Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Schnura Публикувано 11 Януари 2011 Доклад Share Публикувано 11 Януари 2011 Ще го застопоряваш ли за земята?Аз си мисля за нещо подобно ама дълго за да може да се качи кола на него.Имам канал, ама ми е нисък, та колите да се качат на това и да се дигнат по-високо.Ако не го застопоряваш може ли колата да го бута напред, докато се качи? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SinisteR Публикувано 11 Януари 2011 Автор Доклад Share Публикувано 11 Януари 2011 (Редактирано) Ще го застопоряваш ли за земята?Аз си мисля за нещо подобно ама дълго за да може да се качи кола на него.Имам канал, ама ми е нисък, та колите да се качат на това и да се дигнат по-високо.Ако не го застопоряваш може ли колата да го бута напред, докато се качи?Ако видя зор съм приготвил едно малко удължение, добавка към рампата с което ъгъла става още по-малък. нещо подобно: Редактирано 11 Януари 2011 от SinisteR Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalin3000 Публикувано 11 Януари 2011 Доклад Share Публикувано 11 Януари 2011 Супер е станала,честито! Понеже преди време си правих същите имах,леки затруднения , колата ги буташе напред,вместо да се качва по тях ,за това като предложение,докато още не си ги боядисал,на моите направих в началото като лента около 20см наравно с основата ламарина 5мм и гумата стъпва първо върху тях ,после от тежеста сама си ги "държи" и вече се качва по естакадата. Ако пък си ги пробвал вече и нямаш проблем,значи не ти е нужно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SinisteR Публикувано 12 Януари 2011 Автор Доклад Share Публикувано 12 Януари 2011 (Редактирано) Ще се тества тия дни но с този наклон от 21 градуса, силно се съмнявам да има проблем, но и за това има решение с една допълнителна платформа, като на снимката по-горе.пс: ето обещаните размери, ширината на самата рампа не съм я обозначавал умишлено. При мен е 280 мм. но всеки може да си я сътвори по свой образ и подобие Редактирано 12 Януари 2011 от SinisteR Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmm Публикувано 12 Януари 2011 Доклад Share Публикувано 12 Януари 2011 .... и всичко това за едно масло :) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mashsh Публикувано 12 Януари 2011 Доклад Share Публикувано 12 Януари 2011 Поздравления за рампата! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SinisteR Публикувано 12 Януари 2011 Автор Доклад Share Публикувано 12 Януари 2011 (Редактирано) тъп но упорит, какво да се прави, съдба ps: защо малките снимки в първия пост, станаха големи ? Редактирано 12 Януари 2011 от SinisteR Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pacofazomera Публикувано 12 Януари 2011 Доклад Share Публикувано 12 Януари 2011 (Редактирано) тия шпилки няма ли да се огънат Редактирано 12 Януари 2011 от pacofazomera Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SinisteR Публикувано 12 Януари 2011 Автор Доклад Share Публикувано 12 Януари 2011 тия шпилки няма ли да се огънатНе са шпилки а шестостени S14 Силно ме съмнява да се огънат, защото във всеки един момент, гумата ляга минимум на 2 от тях а в неподвижно положение т.е. когато е най-високо лежи на 3. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pacofazomera Публикувано 12 Януари 2011 Доклад Share Публикувано 12 Януари 2011 явно съм се заблудил от снимките където изглеждат значително по тънки Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
leo Публикувано 12 Януари 2011 Доклад Share Публикувано 12 Януари 2011 Браво за старанието! Изглежда добре. Постни и една снимка как си качил колата и колко място има под нея. Може и да се навреш отдолу даже за по добра представа за пространството Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SinisteR Публикувано 12 Януари 2011 Автор Доклад Share Публикувано 12 Януари 2011 (Редактирано) Браво за старанието! Изглежда добре. Постни и една снимка как си качил колата и колко място има под нея. Може и да се навреш отдолу даже за по добра представа за пространството Много скоро и това ще се случи но ми се иска да ги боядисам преди това Редактирано 12 Януари 2011 от SinisteR Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ИСО Публикувано 12 Януари 2011 Доклад Share Публикувано 12 Януари 2011 браво!!!луТ умора нЕма, само се поти... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SinisteR Публикувано 13 Януари 2011 Автор Доклад Share Публикувано 13 Януари 2011 (Редактирано) браво!!!луТ умора нЕма, само се поти... Само така си мислиш, което ме сеща за заглавието на една тема в "Извън темата" "Как си уплътнявате работното време" пс: скоро още един менюъл, как аз си уплътнявам осемте часа Редактирано 13 Януари 2011 от SinisteR Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Митака Публикувано 13 Януари 2011 Доклад Share Публикувано 13 Януари 2011 Ето и моето творение. Височината ми е малко повече около 220-230мм (за което малко съжалявам), а дължината на наклона е 640мм. Б4-ката се катери и напред и назад без да се приплъзват рампите (и то на много неравна повърхност). От долу място бол, кеф ти масло да смениш, кеф ти тампони да смениш, че и ако е някой по-упорит инат може и кутията да изкара! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SinisteR Публикувано 13 Януари 2011 Автор Доклад Share Публикувано 13 Януари 2011 Митак, рампата е станала пс: малко в страни от темата но да питам че живо ме интересува, къде се намира пробката на картера че с Митака чешем главите от 5 минути и се оказа че никой не си спомня а силно ни се иска да е в задния край от към скоростите ... за АВТ кошери става въпрос Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SinisteR Публикувано 13 Януари 2011 Автор Доклад Share Публикувано 13 Януари 2011 Пепел ти на шнура за тия приказки "отпред" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Schnura Публикувано 13 Януари 2011 Доклад Share Публикувано 13 Януари 2011 Като ме изгони жената, заради пепелта, ше дода да се гушкаме Ето какво показва ЕТКАПо средата е.Като надигнеш муцуната на колата ще ти артиса поне пол'вин кило. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SinisteR Публикувано 13 Януари 2011 Автор Доклад Share Публикувано 13 Януари 2011 Ше се гушкаме бе колко му е Пак си направих сметка без кръчмар май Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Schnura Публикувано 13 Януари 2011 Доклад Share Публикувано 13 Януари 2011 Правиш си едни рампи с дължината на колата и нямаш ядове.Тамън после мое да изплагиатствам от теб Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SinisteR Публикувано 13 Януари 2011 Автор Доклад Share Публикувано 13 Януари 2011 Правиш си едни рампи с дължината на колата и нямаш ядове.Тамън после мое да изплагиатствам от теб Е много си доУен това на края ли имаш предвид ?http://www.youtube.com/watch?v=qaXvUrYF7Rk Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Schnura Публикувано 13 Януари 2011 Доклад Share Публикувано 13 Януари 2011 Мухахахахахаскива ли началото?АЦЕ КОРНЕРТва пред базата на АЦЕ-то ли е бре Ами нещо такова, да.Може и да не прави кантар така, а и да не е толкова високо, а колкото да се побере едно канче 4 кила под колата. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SinisteR Публикувано 13 Януари 2011 Автор Доклад Share Публикувано 13 Януари 2011 Няма невъзможни неща, нали знаеш ps: ти до къде го докара с компресора, да знам ако си готов да ти пратя и моя да събереш Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Schnura Публикувано 13 Януари 2011 Доклад Share Публикувано 13 Януари 2011 Помотвам се.За сега съм купил само бутилката.Търся самия компресор, ама не много сериозно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts