Jump to content

BoSabumNimm

Members
  • Мнения

    169
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от BoSabumNimm

  1. BoSabumNimm

    audi.bg

    по-скоро са се презастраховали против случки тип madonna.com ;-). Не се радвайто прибързано :roll: Кой ще плаща? А всъщност кой плаща? :roll:
  2. BoSabumNimm

    Iskam da si vzema A3 TDI

    http://www.tdiclub.com/TDIFAQ/index.html
  3. Ако палиш трудно на газ недей да бързаш. Иначе, можеш да махнеш резервоара и да забравиш за него.. Познавам един (мисля че с Алфа) който така е направил и няма грижи. Вече има и тефлонови мембрани за изпарители и карането на газ при студен мотор не е проблем, само трябва да оправиш паленето. Друг е въпроса, че при тези цени на горивата карането на газ не е кой знае каква далавера.. Успех!
  4. Почти 100% е така. Настройваш - натискаш и задържаш бутона с цифрата докато почне да мига/спре да мига/изпиука или квото и да е..
  5. Тоя със синята престилка (като продавач в квартален плод зеленчук през 80-те) мооооооого ЗЛЕ!
  6. Всичко най-весело и повече усмивки! :snowman: :snowman: :tannenbaum: :snowman: :santaclaus: :snowman: :snowman: :tannenbaum: :snowman:
  7. BoSabumNimm

    A4 1,8T Quattro?

    Аз лично се убедих в способностите и коректността му. На много места правят компютърна диагностика, но Мишо изцежда и последния бит информация от ЕКУ-то.. Не знам какво повече ще направят в специализиран Турбо-сервиз, но не бих им се доверил на 100%. Комбинацията от двете диагностики може би е най-доброто решение. ОФФТОПИК:lampard, не ти виждам аватара..
  8. Разрешено е само в Купува/Продава и в този форум .. защото ако някой неможе да се логне да може да го напише тук Измислено е значи. Прав си.
  9. BoSabumNimm

    A4 1,8T Quattro?

    Първо там! Задължително!
  10. Идеята не е лоша, но не съм чул до сега да е осъществена.
  11. Съжалявам за случилото се.. Ще се опитам да ти помогна с изчукването и боята.. Лошото е, че момчетата са чак в Петърч и имат доста работа..
  12. Половината са от мен.. Така се е случило.. Но явно точно сега на всички Ви е писнало.. Но не мога да разбера защо трябва всичко да става с толкова шум, напрежение и обиди? Добре де, ама защо е нужно да се пълни форума с такива безумни неща? ХИТМЕН, МОЛЯ ТЕ, НАПРАВИ ЕДНА ПАПКА ИЛИ ТЕМА FUN ЩОТО Е АДСКИ ТЪПО ДА СЕ ЧЕТАТ ПОСТОЯННО ПОВТАРЯЩИ СЕ ПРОСТОТИИ, ТЪПИ ИГРИЧКИ, БЪЗИЦИ С ПРОДАВАМ/КУПУВАМ И НЕЗНАМ СИ КАКВО СИ. ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ АУДИ ФЕНОВЕТЕ ВЛИЗАТ ТУК, ЗА ДА ПРОЧЕТАТ НЕЩО ВАЖНО, СЕРИОЗНИ И ПОЛЕЗНО, СВЪРЗАНО С ТЕХНИЯ АВТОМОБИЛ, А САЙТОВЕ И ФОРУМИ ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ ИМА ДОВОЛНО МНОГО ! ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ПЪЛНИ СЕ ГЛАВНИЯ ФОРУМ, КЪДЕТО Е ЗА ДАЛЕЧ ПО-ВАЖНИ НЕЩА! ПРИ ТОВА БАЯ ДЕЧУРЛИГА ЗАБРАВЯТ, ЧЕ ЕДНА МАЛКА ГРУПА ЕНТУСИАСТИ СИ БЪРКАТ В ДЖОБА, ЗА ДА ПЛАЩАТ ПОДДРЪЖКАТА НА ФОРУМА, ЗА КОЕТО ИМ БЛАГОДАРЯ И ОЦЕНЯВАМ ЖЕСТА (НА ЕНТУСИАСТИТЕ, РАЗБИРА СЕ)! Ей, мамка му!!! Заприличахме на някаква детска градина и все по-несериозно става писането и съществуването ни. След време, сигурно и по "Патиланци" и СОФИЯ ЛЕНД ще се срещаме.... МЕТОДа на МЕТОДи ми допада повече и ако се чудите кой е гласувал с "НЕ" - аз съм.
  13. Бентли: - - -Днес използвах пепелника. Как се сменя? Мустанг: - - -Някакво рацерче с Хонда ми се пънеше днес.. Хонда: - - -Някакво рацерче с Мустанг ми се пънеше днес.. Макларън Ф1: - - -Някакво рацерче с Ф16 ми се пънеше днес.. Застава: - - - Кога за последно карахте колата си? Ламборджини: - - - Странен шум около 345-350 км/ч Миата: - - - Някъв селяндур с пикап ми прегази колата (снимки) Пикап: - - -Една Миата ми се заклещи в предната броня. Как да я махна? (снимки) Форд Crown Victoria: - - - Защо никой не ме изпреварва на мигистралата? Тойота Приус: - - - Какви батерии да купя AAA или AA? Mini: - - - Обърнах Минито след като гледах "The Italian Job".Ще съдя студиото(снимки) Хъмър: - - - Днес катастрофирах. 24 ранени, 10 убити. Трябва ли да взема черната боя от официалния вносител? До там са 25 километра. Това са си 35 лева за бензин. фиат: - - -Здравейте. Само аз ли съм регистриран? Форд: - - -Помощ! Смених всичко и пак не пали!
  14. Той го обясни както трябва А за джантите те се подготвят за боядисване както кола! 1. Нормално е да се подготвят за боя.... а как ако не като кола? 2. Тия специални пистолетчета се казват "Еърбръш" или нещо подобно и бояджията (при тези цени) си го избива с два комплекта джанти... 3. Какво ще кажете за второто?
  15. BoSabumNimm

    Ключалки

    Да бе едни ножица за арматура и заминава колицата тя колицата маи доста преди да се изгаврят така с нея си е заминала Мноооооого преди тва...... ама само не знам от какво я пазят....
  16. E тва ме интересуваше. Не че ще забода сега някакъв уоупейпър ама като не знам се дразня.. Благодарности
  17. Много хитро! Аз пък щи се разсърдя и ще си продам Аудито и ще видите тогава.. И аватара ще си махна... И повече няма да пиша..
  18. Защо някои имат аватари по-големи от 80*80 т. и 10 КБ?
×
×
  • Create New...