Jump to content

empy

Members
  • Мнения

    344
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от empy

  1. Щом задаваш такива въпроси, няма смисъл да се хабя да отговарям.
  2. Ниссенс сложи колегата ми и е доволен. Има една тапа- тя е за ръчни кутии- маха се ако си автомат- да не се чудите за какво е- за охлаждането на кутията.
  3. empy

    Парктроник

    http://double-din.bg/Optichen-Video-Parktronik-za-Navigaciia-Multimediia-Dvoen-Din
  4. empy

    Audi A4 B6 екстри

    Имаш опция за алтернативен китайски модул с изведен някъде до предното стъкло стърчащ датчик, но ще се наложи с алтернативен бутон на скрито мясот да го активираш модула (може и без бутон).
  5. empy

    Audi A4 B6 екстри

    Трябва предно стъкло с елхроматично огледало със сензор за светлина, допълнителна секция към ключа за фаровете с реостат за ON/OFF позиция, малко окабеляване и кодиране с VCSD.
  6. empy

    Audi A4 B6 екстри

    За тази екстра ти трябва много повече от софтуер.
  7. От масовите в клас Ц- Passat CC, Audi A4/B7.
  8. Като ирационална личност, аз бих поставил и един въпрос, който на мнозина ще се стори странен, но на теб 4Ф- ката харесва ли ти външно? За мен единственото по- грозно Ауди от 4Ф е Ц5. Б8 е по- тясна като интериор (поне такова е усещането, иначе като цифри обема вътре е сходен), вози по- твърдо от А6- цата. И въпреки това аз никога не бих купил 4Ф- много ми е грозна
  9. empy

    Audi Delta CC в Б3-ка

    Изключително лоша опция.
  10. empy

    Андроид радио за а3

    Мултиволана работи отлично с андроида
  11. Не са! На Б6 изваждаемата част с пластинките за плафоните е с външни видими кабели, за Б7 са цели медни писти, заляти с пластмаса. и едното иска да се пили, за да влезе в другото, иначе цялото тяло от Б6 пасва в капак на Б7.
  12. Ако си готов да дадеш 14-15000 за Б7- ца, мисля да продавам моята(и А6-цата, и Полото, но те не са интересни). Накратко- изсипал съм около 10 000в нея (2.0ТФСИ, куатро), за да е в безкомпромисно състояние. Май ми омръзна твърде бързо
  13. От кое не си- ако са грешки за прегряване, всички имат защита и след като бачка 70-90 мин котлона, светва грешка за прегряване (Бош-овете вадят F2 в такъв случай)
  14. На мен без пуснати светлини и студен мотор не тръгва камерата в Б7- цата. С пуснати светлини и студен мотор има гореописаните смущения. Без да е запален мотора всичко е перфектно. При загрял мотор с/без светлини камерата работи. Комфорта прави някакви магарии със светлините за заден ход (според мен захранването е на импулси, а не перманентно при включена задна). Знам, че има игра с масата и съм изкарал маса от хъба в левия подкалник отзад. Ще пробвам решението на VBI. В Полото и А6- цата драми нямам, но те са преди 2005- а и светлините за заден ход не са по кан.
  15. Гумената изолация май е еднаква. Моята резервната е от седан- трябва да премеря.
  16. мотор 2.0 ТФСИ- цялата картерна вентилация + клапана с все корпуса на масления филтър, бобини, свещи, гарнитура капак клапани, ангренажна група, водна помпа, термостат, бързи връзки маркучи към радиатора, маркучи по климатичната инсталация, дехидрататор, верига маслена помпа, рециклаж стартер и генератор, всички флуиди, разширителен съд антифриз, разни маншони, по предницата нещата бяха на кантар- всичко беше здраво, но с луфтове- на края на живота си- смених всичко, отзад- амортисьори и пружини, дискове, накладки, маркучи и жила (отново бяха функционални, но им предстоеше смяна в рамките на 10- 15 000км), почистване турбина, някакви тампони по генерацията. Като цяло, колата можеше да и се смени само масло и ангренаж и да се кара, но ми беше 4-та кола, за кеф и не ми трябваше спешно, добутах си я до състояние, което ме кефи. Предполагам, ще и се порадвам година и ще я продам- бързо ми омръзват колите.
  17. Ако твоя е много скъсан, ще ти подаря една такава гума. Иначе само комплект с дръжката.
  18. Чисто с информативен характер- аз сипах почти 10 000, за да си направя иначе читава Б7-ца така, както на мен ми харесва (8 нови гуми, втори комплект джанти, ревизия мотор, окачване, спирачки). Да кажем ,че 5 000 от тях бяха належащ разход, другото е в графа 'имал съм, дал съм'.
  19. В кола с Bose слушам от време на време такова и звука няма разлика с РНС-Е, собственика на колата е на същото мнение.
  20. При мен салона е поръчан без надпис, а е S-Line, може да греша, но затова даже си е доплатил предния собственик. По ВИН-а в багажника можеш да прочетеш какво е имала заводски колата
  21. Точно! Моята я купих на 10 години и 300 000+ от единствения и собственик, който ми връчи огромна папка с всички тЮВ-ове и посещения в сервиза. Аз бях повече от доволен, а всички около мен ми казаха колко не съм наред, тук било пълно с по-евтини на под 200 000км
×
×
  • Create New...