autoasist

Members
 • Content Count

  1,455
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by autoasist

 1. Предните с шенкела, наясно ли си? Задните от С... (да приемем С6 или С8 фейс), са 280, а не 288 мм.
 2. Аре, нека е нещо градивно, какви спирачки ще слагаш тук, решил ли си?
 3. На какъв език, различен от български да им пише или гугъл транслейта е претърпял съществен напредък ? @loshdancho
 4. Аре ве, аз веч си мислех, че имаш пробни рънове!
 5. Новия безпилотен Камаз сам точи и продава гориво.
 6. This is the sweetest part of the project.
 7. Тоя списък е твърде фейк, с изкупените коли, между другото. За останалото съм съгласен.
 8. Ако сте се доверил на легендата, че 80 тката е "последната здрава", тепърва ще научавате, колко въшлива легенда е това.
 9. Питам карал ли си нормално 4.2 атмосферка на ръчка например? Бе май и попийваш повечко, ми се струва, та ти се мътят очетата.
 10. Карал ли си някога читаво или някакво 4.2 или така си меташ пръсти да дразниш?
 11. А аз бих захранил една обикновена бензинова помпа в бутилка от 10 литра с бензин, в която СЕ ВРЪЩА и обратното гориво, самия тоя инжектор и ще стане ясно веднага прави ли са или не, тези хора.
 12. Едва като подкара камион на втечнен нефтен газ. Иначе му е нерентабилно.
 13. Обичам такива понеделници. Нека сведем до знанието на незнаещите, че в 100 цата освен 2.0Е 115 кс ААD, се монтира и 2.0 Е 115 кс АВК. Пак за незнаещите, да кажем, че едното е механичен, а другото електрически инжекцион. А при вторите, положението е малко по-различно от при диагностиката с ваг ком.
 14. Нема страшно, ше я запалиш, строшиш и ше я направиш от втория път. Така е с повечето проекти тук. Включително и моя горчив опит.
 15. Качи снимка на тоя франкенщайн като го обуеш.
 16. Ако наистина е на В3, ще опира отзад при неравности във веждите.
 17. Най - лесно, а и задължително при покупка на автомобил с автомат, е да се започне от смяната на маслото и филтъра, колега. В повечето случаи това помага. Ако разбира се, не е карано твърде дълго със старото масло и не е късно вече. Ако самото масло е черно и мирише на "запален съединител", значи кутията е претърпяла претоварване, което не е хубаво, черното в маслото идва от саждите, образувани от триенето между "дисковете". Отделно в картера има едни магнити, които са предназначени да събират стружките от това масло, в случай, че ги има. Тях винаги ги има, въпросът е в техния размер и количество. Това са първите две неща, които трябва да се видят, при сваляне на картера на кутията. (маслото се източва, преди да се свали картера, има хора, които го разбраха по трудния начин това)
 18. Чакайте, чакайте, че ми стана интересно...? Какво имате предвид това със серпентините?
 19. Ясно, ок, успех. Дано идващия блок, да е по-здрав и да издеяни на проекта. Точно толкова провалиха бая народ в тоо форум.