Jump to content

levis

Members
  • Мнения

    1518
  • Присъединил/а се

Всичко публикувано от levis

  1. Колега,можеш ли да пишеш с нормални (малки ) букви в темата си ?
  2. Много съм доволен от услугите на човека с пътната помощ ! Сериозен е и се разбираш с две думи с него. Препоръчвам го смело !
  3. Купувам 4бр комплект капачки за джанти Speedline Avus 16' 7.5J ET37 Прилагам снимка на джантите и капачките. Капачките са с номер - 895 601 165 Интересуват ме само капачки в добро състояние ! За връзка Л.С. или 0899 89 82 90
  4. Считай се за предупреден,лично от мен.Още едно твое спам-мнение за някой автомобил,независимо от състоянието му и цената или въобще изсереш ли в някоя тема в раздела Купува-Продава....профила ти ще отиде в историята !
  5. С още един коментар,за навиране и близване....ще спреш да пишеш за 1 месец ! Кои коментари,за теб са неуместни ?Продаваш кола,хората я коментират.Ако не ти харесват Неуместните(НЕУДОБНИТЕ) коментари на колегите от форума....... -Мobile.bg Cars.bg. Olx.bg -в тях никой няма да те коментира .
  6. levis

    ПОДАРЯВАМ

    Подарявам 2 бр. метални чистачки(НОВИ) - с дължина 30см . От руско Соц возило са.Предполагам Москвич. 1 бр. Универсално Огледало(ново)Има някаква драскотина,но не е нищо сериозно.
  7. Защо се занимаваш с глупости............. Ще те засипят от поръчки за лайсни,ще поръчаш и платиш с твои пари..........и после половината няма да си ги вземат. При поръчката за 100/а6 (Ц4),даже имаше предположения колко печелиш на комплект.Смешници............ Не се занимавай
  8. Благодаря за отговорите,колеги. Сега остава въпроса каква аларма да взема.
  9. Искам да сложа аларма (допълнителна ) към фабричната на колата.Фабричната за момента си е работеща,но при някакви интервенции по колата отвън,няма какво да индикира че нещо е станало.На мястото където паркирам Бай Ганьовщинята е голяма. Каква марка и модел ще препоръчате ? Лесно ли е сработването на едната с другата? Всякакви съвети са от полза.
  10. Джантите на колегата,са в доста добро състояние. И са на много добра цена.
  11. Дай ми номера на това реле, снимка..... Имам някакво и по спомен бе точно за ел.стъклата..Ако е същото ти е подарък.
  12. Да попитам защо и докога колегата Radi b4 е с ограничения във форума ?Питането ми е лично и никой не ми е давал наклон да питам защо ... Каква е конкретната причина един от най-начетените технически колеги да е с ограничен достъп ? Или е на лична основа между него и хора от Управата? За мен предполагам и за други членове на форума,колегата е полезен .За някои колеги от форума и от управата е доста е Жлъчен,но истината боли.... Защо той е с ограничени права,а разни други пълнещи само Извън темата,без едно техническо мнение отнасящо за марката АУДИ трупат само мнения. Пуснал съм темата нарочно в този подфорум,за да има по-голяма видимост.Ще помоля на тези които не ми изнася да не бързат със заключването на темата.
  13. Като пусках темата бях изключил за него Но Иво Динков ме подсети, и вчера Ваското 1 боцна на колата една аларма Сатурн.
  14. Трябва ми човек който се занимава с поставяне на автоаларми. Става въпрос за района на София. Трябва ми някаква аларма и монтажа и в Passat B5.5 .Ако има някой от форума който се занимава с продажба и монтаж на автоаларми нека пише тук или на Л.С. Приемам и предложения за сервиз,от който сте останали доволни .
  15. Ако не бъркам колата.......трябва да се намира в Банкя.Преди 4-5 години мой познат-монтъор я купи от Боми Ауто. Беше в доста добро състояние,сегашното и състояние незнам какво е .В номера трябва да има 3 еднакви цифри,ако пак казвам не бъркам колата.
  16. http://www.toyotabg.net/viewtopic.php?f=1&t=11962 Човека е мой познат,не му правя реклама има си достатъчно клиенти.Просто работи много добре и с желание
  17. Еле ако е Тема в която да се Изакаш, и да трупаш мнения нема да си ти ....Русенски Тънкач ! Как се не се усещат омбаншиите да те изшият за по-дълго време.Колко по-стойностни хора хора изядоха дървото,а ти дрискащ в почти всяка тема минаваш между капките.
  18. И 76 годишно да е това ACK, в пъти е по-кола от тези където ги карате !!!
  19. Да се оплача.По време на валежите тези дни и образувалите се локви,врътнах на колата софийско-градско 300 км. Следователно локвите и гьолчетата по софийските улици бяха през 5 метра. Забелязах че ми се мокрят корите на предните врати.Половината от тапицерията на корите си бяха влажни за около 24 часа. Миналата година като взех колата се чудих защо има петна по предните тапицерии.Седяха като заливани с някаква течност. Сега поне разбрах от какво са петната.Отнякъде влиза вода..........Въпроса е откъде ? Бях се засилил да взимам други кори или да претапицирам старите,но се появи този проблем .Което донякъде е за добро,трябва да локализирам проблема и тогава да премина към смяната. Някой ако се е сблъсквал с подобен проблем,или има идея,ще съм му благодарен за съвет.
  20. Вальо, на Киро от Тойота форума са му златни ръцете.
  21. Имам го в колата която купих миналата година. По спомен от продавача......каза че го е взел за около 80.00-90.00 лв. от Ebay
  22. Ще стане.Работи чудесно.
×
×
  • Create New...