Jump to content

pacoz

Members
  • Мнения

    38
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно pacoz

  • Рожден ден 13.12.1973

Друго

  • Kaра
    Hyundai Santa Fe

Контакти

  • Website URL
    http://office-facility.eu
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Локация
    Sofia Mladost 3

Последни посетители

1895 профилни разглеждания

pacoz's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Намерих стъкло за огледало за моята кола Ауди А4 2000г., благодарение на колегата от форума Vitcig. Искрени БЛАГОДАРНОСТИ Иво!
  2. Нямаха налични в събота, поръчах и в понеделник вечерта мерихме - не стана (както и в останалите магазини). Огледалото е дясно и е малко, но има малка разлика в диагоналите както съм описал по- горе. "...нали такива с щипките за захващането си мерил?" - Да с щипки е, но предлаганите стъкла освен че са по- големи, или по- малки, не влизат за да щракне. Все едно, че корпуса на огледалото ми е от друг модел.
  3. За последно вчера там мерих стъкла за огледала, и не стана нито едно. Ще взимам цяло огледало, то се е видяло.
  4. Приятели и аз го закъсах за огледало. Откраднаха ми стъклото на дясно огледало до стадион Славия. Колата е фейслифтово Ауди А4, 2000г., 5-ти месец. От три седмици обикалям по магазините, и като моето огледало няма! Или е по- широко, или е малко по- малко (стъклото по диагонала долен десен ъгъл-горен ляв е по- малко с около 7 мм, а по другия диагонал е по- широко с около 2 мм.) Досега съм търсил в Евро 07 на Черни връх, Ем комплект на Любляна и Сливница, Авто плюс в Младост, и почти всички магазини на Симеон. В Интеркар току що звъннах- няма. Варианти останаха два: ново от Автохит примерно на цена 95,00 (и там го нямаше, и не е сигурно, че ще стане), или от авто морга- цяло огледало. Само стъкла не продават.
  5. И моите капачки изчезнаха днес. Сутринта оставих колата до пазарчето в Младост-1 в София, и към 17.30 вече ги нямаше. Не знам от къде на намеря, джантите са оригинални- Ауди А4, 2000г.
  6. Мерси за информацията! Аз пробвах с какви ли не скъпи каноколити- не става и това е! Решението е заварка на пластмаса, там където правят брони. Ще ходя да търся тези на Сточна гара, защото на Симеоновсо шосе 136 /преди околовръстното/, ми обявиха цена за залепване на двете уши за захващане на щората- 70 лв.!
  7. Всички болтове са различни. Вероятността да се намерят два еднакви ключа е малка! Вариантът с по 2 секретни болта на колело е прекален! Аз съм купувал ментета от Илиянци за около 15 лв., но са от мек материал и отделно им се люпи никела, което е много неприятно. Предимството на ментетата, е че ги продават с два ключа. Миналата година купих за Мазда секретни гайки от Мотоексперт, немски, мисля- AEZ. Уникална изработка, и не бяха скъпи. Иначе съм купувал и от Еуратек, от Шкода Октавия. Те са си произведени за Фолксваген групата.
  8. Ментета има на всякъде, иначе аз хубави немски купих от Мотоексперт. Във Варна също имат сервиз с магазин, провери дали предлагат. Между другото, само ментетата ги продават с допълнителен секретен болт/ключ.
  9. И моята беше така миналата зима- почна да пали от втори път и с изпушване. Майстора като почна да мери се оказа че няма нито една свещ да работи, бях шокиран. След като ги сменихме вече пали от раз, а е на 190 000 км.
  10. Я, двама работещи геолози видях до сега: kostaIliev и Val. Аз също съм завършил геология и после мениджмънт. До сега не съм работил като геолог, а вече без стаж е невъзможно да започна. Иначе в последните години съм работил във финансови компании по управление и контрол на имущество. В момента съм в творчески отпуск.
  11. Колега, дай координатите на N1, N2 и N3 за да не изгориме и ние. Иначе аз последно съм изгарял от такива майстори в София от: 1. Сервиза на Темпо в Младост. 2. Гаражно сервизче на Виктор в Манастирски ливади /пресечка на бул. Братя Бъкстон /. 3. В Люлин- Иво, не знам в коя част беше / в някакъв широк трафопост /. 4. В Бояна- Юли с Нисани се занимава. Аз за сега съм доволен и работя с един сервиз зад КАТ на Приста Ойл- Миро.
  12. Колеги, дайте цени за обслужване на ново закупена А4-ка, 2000г., 1,9, 116 к.с., двигател AJM.
  13. При мен пък не светва! Като отварям вратите не се задейства осветлението на купето при положение включено за отворени врати. / на Ауди А4, 2000г., 1,9 ТДИ, 116 кс. /. Някой има ли идея защо?
×
×
  • Create New...