moto_fan

Members
 • Content Count

  2,658
 • Joined

 • Last visited

About moto_fan

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  А4 1.8т CVT

Recent Profile Visitors

3,904 profile views
 1. Ма ти сигурен ли си че твоята е с датчици, щот моята нема .
 2. Ми ше я обуе с 17 ки гуменки и нема да му друса...С лайн с пружини се поняся в България и с 19 ки , ма тва е субективно усещане ,тъй че не е актуално.
 3. Аз направих така на един тръц и нема грижи
 4. Данчоте излагВаш са ,ква е разликат в окачване на а6-7 ......я помисли. Може да има разлика ако едната е на въздух а другата не ...иначе нема как
 5. Един коНпресор доле и си ти , иначе аЛди казват че до 3 сек е нормално да тракат и те така ...
 6. Не знам как си с руския ,ма темата е за вериги и тракане ,съответно тези говнища се сменят да не хрупа без масло моторо при първа палене или както каза автора дори и при топъл мотор и кратък престой, зависи от наклона и т.н.
 7. Пак повтарям ,с тоо бюджет нема как да ти каже некой на кво ше се наденеш ...ората отгоре ти казАха да бегаш от 4.2 фси ти си знааш. Ай сполай ти и да се пофалиш у форума после .....тоест догодина или пък след две , нали и без това не бързаш.
 8. В общи линии тоо бюджет за тее 2 модела е кофти ...особено у немачко.
 9. След смяната ми е на 100% ,кога пада не знам......
 10. Е аз сипвам 6.4 по книга и след 20к точа рестото, под половината по мми не съм го виждал .
 11. Карай си арала и си свиркай ,немаш грижи. Я карам 4 годин само арал от крана на работа и си нямам ни една😁 Миналата седмица долях от същия кран на едно S8 2 килА ,че шефа го беше търкалял 6000км и ламБата светеше с пълна сила и вика ...bitte maximal 2 Liter Öl nachfüllen 🤣
 12. Убава кола ,като изключим че януари 2018 на 86к малко са я били поударили отпред отзад и оттогава 3 пъти ходи на реглаж и сигурно все им бега нещо 😂
 13. Предполагам че е неква холандса измислица и реално е сотуерно орезан 150 коньов с по малки дюзи и същия вентилатор. Ше се мести прилично ,ма като знам 190 коня как умира след 160-70 ,тва ше е още по трагично.
 14. Имам 2 бр ,звънни да уточним подробностите, че и без тва ги не сака никой😁 Са сериозно ,варианта човек да попадне на курник оттамА е доста голем ,щот ония карат без да обслужват.