Jump to content

vyzela

Members
  • Мнения

    165
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI B4 1.6i 101hp

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofiq

Последни посетители

1275 профилни разглеждания

vyzela's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Значи гледах и установих, че нищо не разбирам Може ли да ми предложите сервиз в софия където си разбират от работата и ще ми оправят колата качествено?
  2. Мерси колега, ще погледна в менюто дето каза и ще пиша кво дава.
  3. Значи канал така и не видях как мога да избера ръчно, но днес на рединесса ми показа всичко в зелено и само червено на катализатор контрол или мониторинг юнит, което незнам какво е?!
  4. Няма газ, колата е на супер малко километри, и до съвсем скоро всичко беше ок, но правих мека връзка уж при читав майстор! Ще погледна канала, мерси за предложението. Ще пиша кво се случва.
  5. Е що не ги показва като се чеква цялата система ми само в rediness секцията която е отделна? Освен тва сондите нямат ли специален канал да се провери по подробна информация за тях?
  6. Ми няма грешка иначе, просто в тая секция предупреждение излизат тия неща и 3 или 4 от тях са в червено, най вече за сондите. Друг начин да се уверя че работят?
  7. Здравейте колеги, Имам въпрос за ламбда сондите на А3 1.8tq ARX. На vcds-a ми показва това в опцията awareness и искам да знам дали има друг начин да се уверя, че сондите работят правилно, защото ми вдигна разхода? Mode 01 - PID 01 : Readiness -- Address 10 Number of DTCs stored: 0 -- MIL Status: MIL OFF Misfire monitoring: Passed Fuel System: Passed Comprehensive Components: Passed Catalyst monitoring: Failed or Incomplete Heated catalyst monitoring: Not installed. Evaporative system monitoring: Failed or Incomplete Secondary air system monitoring: Failed or Incomplete A/C system refrigerant monitoring: Not installed. Oxygen sensor monitoring: Failed or Incomplete Oxygen sensor heater monitoring: Failed or Incomplete Exhaust Gas Recirculation: Not installed. Благодаря предварително!
  8. Здравейте колеги, Забелазах, че двигателя ми е с турбината от 180 коньовите модели но е 150. Та въпроса ми е може ли лесно без никакви интервенции или с минимални да се направи 180? Примерно с ваг който може да пише? Благодаря предварително.
  9. vyzela

    Защита на картер 1.8T

    Има тука колега във форума дето продава кори от 2мм ламарина и мисля, че това е супер вариант. Може и да е колегата който tonko2.0T е препоръчал.
  10. Тоест стоковите коли с к03с са просто с по висок буст или има и друго?, и няма ли как без ремап а само с някъв ваг ком да се вдигне леко буста?
  11. Колега ако не възразяваш да използвам малко твоята тема. Освен, че и при мен се чува така имам и едно леко усещане най вече на втора като пипна газта и рязко ускорява и веднага след това отпуска и продължава да си ускорява но по слабо. Това дали може да е изпуснал блоу оф, фабричен е моя, 1.8т Кватро сток генерация. И по важното ми питане за който разбира, мотора ми е АРХ и разбрах, че ползва турбината от 180, но е 150, тоест к03с, дали мога без никъкви интервенции да я направя 180 като останалите мотори със същата турбина?
  12. Подарявам десен фар за Б4 Депо. Отзад му е счупено захващането за скобата която държи крушката. Ако някои го иска намира се в София, Връбница2! Пишете че ще го хвърлям.
  13. Продавам пълен комплект музика за кола: CD+USB Pioneer DEH-7900UB Говорители Pioneer TS-E2096 Кевлар мембрани! Буфер JBL CS-1204T Усилвател Blaupunkt GTA 480 Комплекта е свален и очаква новия си собственик. Намира се в София и свири уникално. Цена 600лв. Забележка, предпазните мрежи на говорителите са криви но говорителите са в отлично състояние!
  14. Имам същия проблем на 1.8т с загряването, почти на 100% съм че е термостат но тия дни ще ходя да ми го сменят и пак ще пиша.
×
×
  • Create New...