Jump to content

BURKAN

Members
  • Мнения

    664
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от BURKAN

  1. Центровка, прескочил ангренажен ремък. Повече не я пали да не стане по зле.
  2. BURKAN

    Вентилатор на парното

    Процедурата не е побългарена, защото не знаеш за какво става дума! Голяма тояга е ремонта и всичко свързано с климатроника. Все пак има опция, че не се сваля цялото табло, както е при други модели!
  3. Никакъв!!! Щото трябва да смениш всичко по колата. Иначе си сменяш валовете и другите глупости и си караш колата. До колкото съм чел тук във форума...това си е редовен консуматив на тези двигатели.
  4. Тея ..... е трябвало да нагреят гайките и тогава да ги развият! Който се занимава с тази работа знае как става!! Отивай при други! Аман от гадни майстори . обирджии и некъдърници!!
  5. Браво колеги! Много готини кораби! Класика!
  6. На скорост пак има натоварване!
  7. Градски! Ебати репутацията !! Отличник! :)))

  8. Колега някой цилиндър не ти работи когато тресе. Аз имам същото Ауди АЕЛ и само с VAG-COM ще се разбере бързо и безболезнено. Иначе с догатки само ще се луташ. А този двигател не го форсирай много докато не е загрял поне малко.
  9. Добре, след като ти е толкова ясно дали е електически или електронен блока, що питаш тук? Нали правиш разлика, оправи си го сам. По въпроса: Виж в дизел клуб какво ще ти кажат.
  10. Ей радвам се ,че ти помогнахме!
  11. Що да не пусне?! Може да е карал само тролей! Този форум е за взаимопомощ! Баси!! Ти като си толкова умен....знаеш ли как става това? А!? Баси!!!
  12. Кво стана ...колегата? Справи ли се с проблема? Поне едно благодаря да беше оставил!
  13. Тази клапа е свързана с клапата в купето която се намира зад жабката. Така според думите ти разбирам, че вътрешната клапа ти е отворена. Там при чистачките нямаш работа, а в купето. Демонтирай жабката за да ти е по лесно. Там при вътрешната клапа трябва да е тази пружина която се е разкачила. При мен липсваше и сложих временно един ластик с който съм цяла зима и нямам никакви проблем.
  14. Колега не ги слушай по горните колеги, защото не са на ясно! Запотяват ти се стъклата, защото клапата която е за циркулация в купето е прецакана...тоест има една пружина която може би се е откачила и заради това клапата седи затворена и върти въздуха САМО в купето. Ако си в София , мога да ти помогна.
  15. Имаш ли път към София и има ли сериен номер на гърба на капака? Имам интерес!
  16. Колега настройката се прави с кАмпютър! И става за пет минути от човек който разбира. Те това е.
  17. Колега става дума за протест против цените на горивата! Не да смъкнем минимума на колонките! Иначе подкрепям идеята!!
  18. 500 лева за 2000 км си е по оферта със самолета, вместо да си тормозиш близките с шлепа! Те за това ..колега става въпрос. А и по наще шлепове не стават части от жигулета и москвичи, ако не знаеш! Иначе моето БуБу щях да съм го накичил цялото и щях да го кича, докато заприлича на хибрид между всички соц. возила!
  19. Колега ти на 16 годишен шлеп какво искаш да сложи? Оригинален тампон струва 500+ лева. Струва ли си според теб!?
  20. че знам за какво говорите . Колега не се обиждай!
  21. Хахахахахаа..... Относно темата: verter накрая на тунела.... остана ли ти гориво в резервоара?
×
×
  • Create New...