Jump to content

Ицката

Members
  • Мнения

    1786
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Ицката

  1. Колега, добре би било да направиш по-големи снимки, например с дигитален фотоапарат а не с телефон
  2. Оо мани бегай. По-евтини са, защото колегата го каза по-горе - това са "таралясници" от Италия, напудрени за продажба а всъщност са карани до дупка. В София няма смисъл да идваш. И тук е пълно с боклуци по автокъщите. Повечето колеги от форума си поддържат колите, но сам виждаш че в момента избора не е голям. Май най-добре е да отидеш до Германия и да си докараш, или пък ако имаш познати хора които вкарват оттам да вземат да ти докарат нещо. Не че там няма кенефи де..
  3. Само за протокола: в немското мобиле такава кола за под 10'000 ЕВРО няма - факт. Не познавам колегата и нямам представа как се е грижил за колата си, но на снимките определено изглежда много добре. Както забелязвам е модерно да се казва отскоро, да се счита за ъп
  4. Host.bg - НЕ. Имах бед експириънс с тех преди 4-5 години. А и като гледам от тогава не са мръднали много. Tophost също не, нямам опит с тях но колеги се оплакват. Аз имам няколко сайта в ICN. ICN са готини - цените им са прилични, съпорта е добър, спекове за 2-3 години почти не съм имал. Ако ти трябва за малък сайт, в който няма да правиш по 2000 посещения на ден примерно, ICN стават. Иначе аз се замислям да мигрирам скоро време към http://site5.com . Доста колеги са там и са много доволни.
  5. Ъм, от ония дни ринах боклуци из гаража, и намерих старите ми предни накладки от А4-ката. Доста живот има още в тях. Марка не знам, предния собственик на колата ги е слагал. Та, ако некой го е закършил, нека ми пише на лични, ще му ги подаря. Естествено, хората, с които се познавам лично, са с предимство Накладките стават за А4 Б5, а мисля че пасват и на А6 Ц5 и 100. Може и за други модели да стават.
  6. Бат Стани малко се е объркал. Сложи <div class="siglimit"> вътре в <div class="signature">. В момента е обратно. <br/> <br/> -------------------- <br/> <div class="signature"> <div class="siglimit"> $signature_here </div> </div>
  7. Същия човек, AuDi_RuLzz, преди 4 месеца поиска да "купи" cd player-a ми от размазаната ми кола. Попита ме дали може да ми го плати по-късно, и тъй като ми беше оказал съдействие за щета в БулИнс, и не на последно място - понеже съм пич, нямаше как да му откажа. Дадох му касетофона да го ползва, с оставаща 6-месечна гаранция, и на цена от 100 лева - цена като за човек, който ми е помогнал. Чаках го сам да се сети че има да ми дава пари, но явно трябваше да го подсетя. Сега се почна една игра на криеница, не вдига телефон/изключва, не отговаря на лични съобщения. Николай, съжалявам, но заслужено си получи място в блек листата. С тоя тарикатлък на дребно няма да забогатееш. Нека хората да знаят с какъв човек си имат работа.
  8. Абе форума си има опция да изключвате подписите. Кат ни въ кефят подписите на другите луузъри, махнете ги. Аз съм ги разкарал отдавна. http://audibg.com/forum/index.php?act=UserCP&CODE=04
  9. Нали ти казвам - виж си опциите в аудио драйвера. Когато правиш телевизора като втори активен монитор автоматично се задава тази опция за звука.
  10. 2. Не би трябвало да ти е включен телевизорът за да слушаш аудио на ресивъра. Когато си активирал телевизора като втори монитор през HDMI аутпута за звука автоматично се сетва през HDMI изхода, поне при мен е така. Ако искаш само да слишаш аудио без да ти е активен телевизорът, трябва да погледнеш драйверите ти за звука и помощния софтуер за опция да искараш звука през HDMI изхода. 3. Стига картината и звукът да ти вървят добре, изобщо не се коси, че ти се товари процесора. Хардуерът е за това, за да се товари Аз гледам без CoreAVC и всичко ми върви прилично. С K-Lite Codec Pack Full съм, и гледам всичко на Media Player Classic.
  11. GTA 4 на 9600 GT 512MB и 1440 х 900 е отчайващо зле. Ще пробвам по-ниска резолюция, че.. не си е работа. Инак колегите са прави че разликата между 9600 и 9800 не е голяма, все пак аз бих избрал 9800, вече въпрос на ценова разлика и бюджет.
  12. Linksys и Buffalo ги хвалят колегите. D-Link - като компромисен и евтин вариант. Аз съм с такъв и не съм особено доволен. Не забива, обаче е слаб, не може да хвърли хубав сигнал до рипиитъра който е в съседна къща на няма и 30 метра. NetGear също са зле.
  13. Ицката

    Джанти за А4 Б5

    Е! Че мойте 17" са ЕТ 48 и не ми бъркаха в г**а Дидо, ай ти продам мойте
  14. То друг избор на практика и нямаш. Виж колко бързо се развива всичко - купуваш си го за най-добро, и докато го изнесеш от магазина и вече е остаряло
  15. Да бе, чакай да си извадя батерията, и кат ми спре тока и кво - оставам без комп. Това за циклите незнам до колко е вярно - един колега, ползва си лаптопа вече 2+ години и основно на зарядно, и отскоро батерията взе да се изтощава за норматив. Като ти се скапе батерията вземаш нова, или нов комп. Аз всяка година сменям лаптоп (не заради батерията).
  16. 1-2 пъти в месеца аз я изцеждам докрай (оставям го да изключи). Принципно батериите си имат 2-3 години живот, разбира се много зависи от това дали ползваш машинката повече на батерия или на захранване. Но дори 100% да го ползваш на захранване, батерията тъй или иначе си заминава след време.
  17. Хааай ам Кени Роджърс енд юр уочинг Джакесссс :D

  18. Колеги, винаги преди да поръчате, пишете мейл на търговеца и питайте дали ще достави до България и колко ще е доставката! Първия път, когато пазарувах, поръчах от един, който изрично беше написал че доставя до България, и след няколко дни ми отказа поръчката, защото не можел да я достави. Разбира се, върна ми парите обратно, но факт е че си загубих цяла седмица.
  19. Аз също харесвам Маковете, но просто за парите, с които мога да си купя някакво мощно ПиСи не мога да си взема Мак с по-голяма конфигурация. Ако ще е Мак, ще е Макбук Про, възможно най-скъпия модел на пазара. Ама нема кинти. Както и да е. Ами щот си пуснал линк който показва макбуци, затова!
  20. Вероятно по-скъпата, тази от 300лв., е оригиналната. Оригиналната сонда е на Бош и има щемпел на ауди.
  21. С риск да бъда оплют от колегите, гласувам за Тойота Авенсис. Японците все още продължават да правят здрави коли, а разхода - е просто нема такъв разход. Незнам как са новите Аудита, но не чувам много добри отзиви като цяло.
  22. Незнам за какво ще го ползваш тоя Мак, явно не си дизайнер щом питаш дали да си го вземеш (иначе просто щеше да си го вземеш). Ако просто искаш да се гъзариш с як лаптоп - да, Мака ще ти свърши работа
  23. Във всеки случай, колега, не слагай универсална ламбда! Сложи си оригиналната (по-скъпата), за да нямаш ядове. Още по темата
×
×
  • Create New...