Jump to content

Tanko kara A6

Members
  • Мнения

    48
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Tanko kara A6

  1. Вземай А6. Ако не си бързак,може да е с 2тди,но ще е по-постно оборудвана, ако раздаваш повечко газ 3 тди. А 4 винаги е някакъв компромис с нещо.
  2. А на комбито от къде се пълни задния капак с вода?Никола , ако знаеш,сподели.
  3. Честито.Много безаварийни километри.
  4. Ако този търговец не дава гаранция само за това , че книжката и лична карта са Български,бягай от него.Аз също си купувам колите от Германия,от (или около) Щутгард. Дилърите си дават гаранция 1 година на мотор и скоростна кутия,без окачване само.И внимавай , че е много постно оборудвана тази кола,после като решиш да я продаваш,ще видиш зор.
  5. Tanko kara A6

    3.0 TFSI 2014

    Честито.Дано не те разочарова колата.Много по-добра е от 4Фката.Много,и безаварийни километри.
  6. Ауто Дар, бившия Ауто Унион. Работят предимно АУДИ-та.
  7. Моето мнение за Sтроника е , че е страхотна кутия,доставяща удоволствие ако се забавляваш с карането на колата.Вече две години и се наслаждавам,и не мисля че ще подкарам автомобил с друга скоростна кутия(поне засега).Ако колата е запазена, Sтроника не трябва да е пречка за нейната покупка.Успех с избора.
  8. Имам познат със RS6 закупена от Порше (може би първата RS6 в Пловдив).Лично пред мен направи 14/100 градско по табло,но караше бавно,спазвайки всички ограничения в Пловдив.Но при покупка на такава кола разход не се гледа.
  9. Колега , бензина се кара също като дизела,няма разлика.Питай нещо по-конкретно,за да ти отговори някой.
  10. Честито,това е колата мечта на 90% от притежателите на марката.Браво.Дълго и безаварийно,и само бензин и консумативи.
  11. Tanko kara A6

    Снимки на А6 4G

    Сущо със 20 цола,но не я намирам за щъркел.
  12. Tanko kara A6

    S tronic масло

    SCar service на бул.св. Климент Охридски.
  13. Моята е със спортно окачване,нямам никакви оплаквания.Едва ли бих си взел кола с друго окачване.
  14. Ауто Дар, бившия Аутоунион. Търси Коцето.
  15. Честито колега,супер е колата.Дълго и безаварийно каране,и само хубави емоции.
  16. Мисля , не е нормално да има стържене в Stronica,закарай я при добър сервиз със знаещи майстори да я чуят.
  17. Някой да знае на 20 цола джанти ще може ли да се сложи фланец 20мм? ЕТ-то е 45.Това са оригинални ротор на Ауди за А6.
  18. Tanko kara A6

    S tronic

    Не мога да разбера защо постоянно се плашите от този Sтроник? И защо изобщо си купувате 4G,и после се молите да не се разваля.Ако караш такава кола,макар и на старо, трябва да можеш и да я поддържаш.Ако се чупи кутията,просто я правиш и си караш.Стига с тези драми , чупливи,тракащи,ритащи,прескачащи и не знам си какви още.Ако ви е страх от ремонти на Ауди,има и Опели и компания.Те може би са с по-евтини поддръжки. Аудито не се купува само за да се возиш,то е за удоволствие от шофирането, а кефа цена няма.
  19. Tanko kara A6

    S tronic

    Аз това казвам де, само на дълго,и някъде с леко спускане. Иначе вие в София имате много голямо движение и много интензивно.Едва ли може да се постигне еднакъв разход в София и прованса при едно и също каране.
  20. Tanko kara A6

    S tronic

    Не се подигравайте на човека,ако е само магистрално каране , със 100км.,и ако и има леко спускане,може да се постигне този разход.Аз лично под 6,5 не съм падал,а и този разход от 6,5 съм го постигал само 2 пъти,нямам нерви за такова каране.Но мисля че с повече търпение,и подходящо трасе може да се постигне.
  21. +1 за Pireli. Втори сезон (летни) сега карам с тях,доволен съм,нямам оплакване.
  22. Колеги,някой имал ли е проблеми с модула който е под задната седалка по средата?Като се удари седалката по средата,и изписва куп грешки на таблото.И след като угася за 5-6 секунди,и запаля,колата сама си ги трие грешките и всичко е нормално.Не знам това подлежи ли на ремонт,или направо ново в Порше?Ако някой е имал такъв проблем,нека сподели как го е оправил.
  23. Дайте телефон или координати , къде в Пловдив правят добре роторите?
  24. Честито ти нова Sка земляк,желая ти яко каране и безаварийно.
×
×
  • Create New...