Stanley_S

Members
 • Content Count

  488
 • Joined

 • Last visited

About Stanley_S

 • Rank
  User
 • Birthday 10/03/1975

Друго

 • Kaра
  A4 Avant B6 1.8 TQ

Персонална информация

 • Gender
  Male
 • Location
  София
 • Interests
  Хобито ми е коване и изработка на ножове.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Мога да ти услужа с лостче за мигачите. Ако не е там проблема, ми го връщаш.
 2. Да, може и евтино масло, но да се сменя на 8К км, защото още на 5К е изгубило качествата си. Най-готината комбинация е евтино масло и смяна на 30К.
 3. 10 лева разлика няма да ме бутнат на този етап и си купувам от Райно.
 4. Тези В6-ци са с ужасни фарове, направо излагация. Малко дъжд да падне и караш на слух.
 5. Това е по-скъпо и в началото този от климатиците го беше нарочил за виновник, но не го сменихме. На пълна мощност климатика духаше 12 градуса, след смяната стана 6 градуса. Изглежда като половин химикалка, бяла пластмаса, съжалявам, не му знам името. Всеки специалист ще ти каже, само те насочвам, но не искам да те подвеждам.
 6. При мен проблемът беше в една малка джаджа, на която забравих името - нещо от сорта на обезвлажнител.. 3-4 сантиментра дълга бяла пластмасорийка, консуматив - 50 лева струва оригинална.
 7. Имах същият проблем, реших го като напълних резервоара догоре. Никога не го оставям под половината, но явно нещо се е бъгнало. На диагностиката не даваше грешка, а струлката показваше нула и лампата светеше.
 8. Опитът ми с тези добавки е, че те предават в най-неподходящия момент. Ако ще я продаваш до месец колата - сложи. Ако ти ще си я караш, не си вкарвай този автогол. Няма да ти хареса.
 9. Много благодаря, че сте споделили труда си. Даже не знаех за страничните пластмаси, но много ми харесват и ще ги потърся.
 10. Да, това ще направя! Благодаря!
 11. Предстои ми смяна на предна главина на В6. Бихте ли препоръчали марка?
 12. Ами ти си написал, че нито пуши, нито има теч. Поне едното от двете не може да е вярно. Свали кората и огледай - дано е теч. Това е ненормално висок разход - като на маслоядите. Другият вариант е да караш с неподходящо или крайно скапано масло. Моята до 5 хиляди не пипа маслото и тези 400-500 грама ги изяжда за 4 хиляди километра, а купувам масло от Райно и не се съмнявам в качествата му или поне съм сигурен, че не е пълен боклук.
 13. Една предница и частите към нея се хвалят СЛЕД, а не ПРЕДИ констатиране на пробега. Пожелавам ви да издържи повече от 60К км.