Jump to content

Stanley_S

Members
  • Мнения

    492
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Stanley_S

  1. Спортен ауспух неръждавейка за Ауди Авант В7, от бензинов 163 к.с. Звучи чудесно, без да е прекалено шумен. Цена 680 лв.
  2. Намерих ги.. ето ги: Пичове, пръскалките на Seat Exeo са със следните номера: 3R0955985A - С подгрев (лява) 3R0955986A - С подгрев (дясна) 3R0955985 - Без подгрев (лява) 3R0955986 - Без подгрев (дясна)
  3. Моля ви да ми дадете ОЕМ номера на пръскалките за чистачките на предния джам за В6 (мъгла) - имаше някаква врътка с пръскалки от Сеат - коментирано е много пъти, но 30 минути си играя с търсачката и не го намирам..
  4. Мога да ти услужа с лостче за мигачите. Ако не е там проблема, ми го връщаш.
  5. Да, може и евтино масло, но да се сменя на 8К км, защото още на 5К е изгубило качествата си. Най-готината комбинация е евтино масло и смяна на 30К.
  6. 10 лева разлика няма да ме бутнат на този етап и си купувам от Райно.
  7. Stanley_S

    Лед крушки на Б6

    Тези В6-ци са с ужасни фарове, направо излагация. Малко дъжд да падне и караш на слух.
  8. Това е по-скъпо и в началото този от климатиците го беше нарочил за виновник, но не го сменихме. На пълна мощност климатика духаше 12 градуса, след смяната стана 6 градуса. Изглежда като половин химикалка, бяла пластмаса, съжалявам, не му знам името. Всеки специалист ще ти каже, само те насочвам, но не искам да те подвеждам.
  9. При мен проблемът беше в една малка джаджа, на която забравих името - нещо от сорта на обезвлажнител.. 3-4 сантиментра дълга бяла пластмасорийка, консуматив - 50 лева струва оригинална.
  10. Имах същият проблем, реших го като напълних резервоара догоре. Никога не го оставям под половината, но явно нещо се е бъгнало. На диагностиката не даваше грешка, а струлката показваше нула и лампата светеше.
  11. Опитът ми с тези добавки е, че те предават в най-неподходящия момент. Ако ще я продаваш до месец колата - сложи. Ако ти ще си я караш, не си вкарвай този автогол. Няма да ти хареса.
  12. Много благодаря, че сте споделили труда си. Даже не знаех за страничните пластмаси, но много ми харесват и ще ги потърся.
  13. Да, това ще направя! Благодаря!
  14. Предстои ми смяна на предна главина на В6. Бихте ли препоръчали марка?
  15. Ами ти си написал, че нито пуши, нито има теч. Поне едното от двете не може да е вярно. Свали кората и огледай - дано е теч. Това е ненормално висок разход - като на маслоядите. Другият вариант е да караш с неподходящо или крайно скапано масло. Моята до 5 хиляди не пипа маслото и тези 400-500 грама ги изяжда за 4 хиляди километра, а купувам масло от Райно и не се съмнявам в качествата му или поне съм сигурен, че не е пълен боклук.
  16. Stanley_S

    Предни носачи А4 Б6

    Една предница и частите към нея се хвалят СЛЕД, а не ПРЕДИ констатиране на пробега. Пожелавам ви да издържи повече от 60К км.
  17. Моят двигател е същият и разходът ми е 500 грама за 9 000 км. (на толкова го сменям маслото). С други думи твоя разход е много над нормалното.
  18. Ако говориш за Райно - просто му звънни. Той е доста компетентен човек. И аз си купих филтъра от него - не издава никакви звуци, освен при първоначалното напълване.
  19. Stanley_S

    Заключена врата

    Викнете си ключар - отварят ги за 15 минути и 50 лева при посещение на място или 30 лева, ако вие я закарате.
  20. Това имах предвид - трябва да се махат от хора, дето знаят как иначе ще засрамите сърбите с псуване.
  21. Запекли рамене на чистачките - май всеки е минал по този път. Един безценен съвет - не ги махайте сам. Цената на нов преден джам никак няма да ви хареса. А чистачките не се махат никак лесно и рескът за панорамния прозорец е реален. Аз се направих на умен и изгубих 3 часа в опити, преди да отида при човек, дето го е правил, но и на него му отне повече от час. Махате, почиствате с фина шкурка, после хубава грес и обратно. Даже ново моторче за чистачките си купих, че първо в него се осъмних и още ми стои в гаража.
×
×
  • Create New...