Jump to content

longrunner

Members
  • Мнения

    2011
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от longrunner

  1. Кога стана коминочистач, кога ти почерня врата? До вчера се биеше в гърдите каква бегачка неземна било АБК-то, сега върл бнв-ист се извъди. Утре като си вземеш някой италианска разпоретина щото ти е по-тънко, кво правиме? Почваме наново да разтягаме локуми тоя път за друго?! Е такива са ми най-смешни. Каквото си вземат, автоматично става най-доброто
  2. Хич не му трябват бордюри. Минава един път по локалното на "Борис III", където няма нито една дупка, но за сметка на това влизаш в едни "долини" и изкачваш "хълмове" на всеки 2 метра...гарантирано ще смита броните след това.
  3. Още един глас за А3, возих се скоро на Астрата и не ме грабна особено, като за кола модел от тоя век.
  4. Глей си хай-тек ауспуха за 2.40 комплекта и си карай евтинко. Мене не ме закачай, аз съм от балъците дето сипват бензин и си купуват ауспуси от магазини...да ни се чуди човек как сме се оправяли преди да ни светнеш в правата вяра...стинкаджия
  5. longrunner

    Audi RS5

    Чети ми подписа. Ако не ти харесва пали към други форуми!
  6. Преди 3 години в Цюрих видях един огромен гараж, човека се занимава с откриване и реставрация на стари коли. Имаше уникални модели, яд ме е, че не носех апарат тогава и не мога да открия негов сайт, ако има такъв.
  7. Батман с ролки пред печката и Арнолд Шварценегер шампион по фигурно пързаляне
  8. На мен в 40 л бутилка са ми сипвали 48 л...зависи къде сипваш, законите на физиката не важат за пръднята в много бензиностанции.
  9. Не съм карал нито една от трите. Чисто визуално, Ауди-то е клас над останалите и ще се отличаваш от пуберите и чичките.
  10. Има ли ги някъде всичките, или трябва да се търсят един по един?
  11. Какво правиш за да инсталираш тези "ръчни" ъпдейти?
  12. Не се напъвай да ми обясняваш каква неземна технология е пръднята, само защото нямаш пари за бензин.
  13. Пудел, не влитай надъхан. Няма да ме образоваш щото не можеш- това първо. Второ, пуснах го за хора, които са в час, за гЪзифицираните профани(за тебе говоря, не се върти) не се отнася.
  14. longrunner

    Audi Coupe

    Абе не точно, въпреки, че ми е слабост купето, човека към края го нарече "овца във вълча кожа". Нищо особено, ако трябва да синтезираме поуката от клипчето.
  15. longrunner

    Аудито ме клати

    Щом "Аудито те клати" и нищо не можеш да направиш, се опитай да извлечеш най-доброто от ситуацията...наслаждавай се и се постарайте да внесете разнообразие
  16. Екстра е за Коледа Направи се на яйце за Великден и си слагам твоя снимка на стената. С интерес чакам проекта ти за Бабин ден (деня на акушерката), e тогава непременно да сложиш снимки
  17. В сайта, който показа колегата, както и в този http://sedem.bg/ могат да се поръчват всякакви тениски, без значение от лого, цвят и бройка. Поръчвал съм и от двата, тениските са много качествени Fruit of the Loom, както и щампите.
  18. longrunner

    Audi A7 на улицата

    Още не са го пуснали и вече са му изгоряли диодите
  19. Ти нямаш идея какъв виден спец е блямбата. Няма тема, по която да не е наясно, дрифтове, драг, по таван, на багажник...дори и за неизмислените е в час...няма по-голям от него..и има "бензин в кръвта", както ни осведоми един ден, та внимавай с пушенето около него да не изпуска отнякъде . А ква кола карааа...втора такава и в завода на Нисан няма ..е тая синята разпоретина от подписа му. Жанта размер "капак от канал"..тва е минимум за рацер-страшилища от неговия ранг и custom цвят "блъскаща количка на морето" забъркан лично от него в момент на вдъхновение Не се занимавай, не сме порастнали до тия висини!
  20. longrunner

    Audi A7 на улицата

    Ей сега ще се появят optimist и Oyama да ни обяснят как тоя или оня вече са го направили това преди N години и то било по-леко, по-бързо и т.н. и тва според тях на нищо не приличало като всички "олимпЯди"
  21. longrunner

    AUDI RS4 B5

    На продавача му трябват толкова....а и можеш бързо да се прибереш със зеУето в комбито НА София.
  22. Ако само се ровиш насам-натам Chrome ще ти хареса повече.
×
×
  • Create New...