tisho_psg

Members
 • Content Count

  573
 • Joined

 • Last visited

About tisho_psg

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  кола

Персонална информация

 • Gender
  Male
 • Location
  Bulgaria

Recent Profile Visitors

1,107 profile views
 1. С какви гуми караш та имаш това мнение и какъв модел Мишелин след Алпин си пробвал?
 2. Дори не бих отишъл да гледам кола от обява с толкова много лъжи в нея. Тази кола не е 2000,не е и 1999,съответно не е фейслифтова...май единственото вярно е,че е А4
 3. На един много дърт Форд ескорт дизел наскоро сменях горивен филтър.Беше на над 80к км без грижи. Срязах го и беше умерено замърсен (не много). Това само с БГ нафта. На старото ауди сменях горивния на 40к км.Срязах и беше като нов. Пак БГ нафта. Сега мисля на поне 60к км да го сменям. Няма смисъл по-рано.
 4. Аз пък ви се чудя,що карате с едни и същи гуми и зиме и лято,но...свят широк,хора всякакви...
 5. Ако я е гряло слънцето 3 лета за мен е нормално да ги има тези неща. Ако не е излизала от гаража колата,тогава не е нормално. За тези пукнатини колко км е изминала гумата няма голямо значение,важно е колко е била на слънце.
 6. Някъде пише ли черно на бяло 60хил.км за афтърмаркет ангренажи,или това е по думите на майсторите които ги сменят?
 7. Преди преме сменях тампоните на мотора.Исках цена от Райно и от фирмата от която най-често пазарувам (не е специализирана в продажби на оригинални VAG части). На Райно цената беше по-висока,не с много,но по-висока.Та тогава се зачудих какви са и дали ги има реално тези % отстъпка който така се коментират тук, във форума... Напълно коректно беше отношението,коментирам само цената. Говорим за оригинални тампони.
 8. Като със сградата с апартамента на Цв.Цв. 1-2-3 хил.евра/м2... На няколко пъти се бях запътил да им ползвам услугите. Добре,че така и не отидох.
 9. "Ялов" щуцер значи,с технологично коленце.Вероятно е технологично-ялов щуцер с технологично-ялово коленце?
 10. С фарки VAN WEZEL дали кара някой,гледам нови са по-евтини и от ДЕПО и се чудя как са като качество? https://www.autopower.bg/фар-van-wezel-audi-a4-avant-8e5-b6-1.9-tdi-0325961-g781c139-i11001713.html
 11. Някой пазарувал ли е от тук? https://www.retrofitlab.com/en/audi-a4-b6-2001-2004-bi-xenon-mh1-halogen-headlights-1.html Този комплект за би ксенон не е моримото,някакъв Aharon ксенон е и се чудя това или моримото е по-качествено и свети по-добре? Виждам,че моримото е и по-евтино,но пък това е пълен комплект конкретно за А4 Б6
 12. Продадени са тези. Добре де,няма ли някой пич в България който да ги внася тези лупи (комплекти) на Моримото? Има интерес виждам и най-нормалното е да може да се види на място какво представлява този комплект,има ли си това което ти трябва (кабели,пластини) и да купуваш ако си ОК. Сега поръчваш от някъде лупи,после търсиш кабели за преминаване за Н1 ламБи,после планки за закрепване поръчваш от следващия сайт и докато дойде всичко нужно и той свършил живота на таралясника... И гледам има некви лупи 5-та генерация,7-ма генерация,някой ако му е ясно каква е разликата ще е хубаво да разясни малко. Страхил Тошков има обява във форума и предлага такива услуги,но той разбирам отваря фара отпред при смяна на лупата,а аз искам да си спестя по възможност това отлепяне и повторно лепене после,колкото и добре да му се получава.