Jump to content

zoo

Members
  • Мнения

    236
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A3 1.9 TDI, 90Hp

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

Последни посетители

1174 профилни разглеждания

zoo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте въпрос за количествен тест на дюзи 1.9 ТДИ Каква е причината тестерите със колби да се означават само за комън рейл дюзи, след като се отчита количеството обратно гориво, което и при двигателите с роторните помпи и дюзи може да се отчита по същият начин? При тях не е ли същият теста?
  2. Керосин не знам от къде ще си намериш легално за да разреждаш постоянно освен ако не работиш на някой ГСМ Има специално изследване на един сайт според който ефекта е никакъв за смазване повишаване на вървенето и т.н. Аз лично мисля, че при всяко такова положително мнение, на един дистрибутор и продавач на добавки за гориво му се дръпва акото Всеки сам преценява. https://magazine.unsealed4x4.com.au/unsealed-4x4-issue-070/ultimate-guide-to-2-stroke-oil-in-diesel-part-2 https://www.fuelexpert.co.za/2strokeoilindiesel.php https://www.fuelexpert.co.za/2-stroke-oil-in-diesel-technical-study.php audi-sport.net/xf/threads/two-stroke-oil-in-diesel-fuel "С други думи, при изгаряне двутактовото масло има много по-ниско съдържание на пепел от чистия дизел. Още една информация: в Германия трябва да представяме автомобилите си на всеки 2 години пред TUV -Техническия надзорен орган - който проверява, наред с други, замърсяването на бензиновите и дизеловите двигатели.Измереният коефициент на дим на дизелов двигател без използване на двутактово масло е 0,95.Същият фактор при използването на двутактово масло е 0,47 - намаляване на почти половината от частиците сажди."
  3. zoo

    Номер двигател Ауди А3

    Не се сверява двигател.
  4. Преди десетина години. Никакви забележки и ядове. Още имам пастата и шибъра за водачите :) Съвсем отделен въпрос е защо. Майсторите в княжевската работилница нямаха точно тоя шибър. Наложи се аз да си купя водачите и да ги сменя, и да ги престъргвам . Майстори... Ти вместо да се надуваш като хлебарка помисли, в работилницата със какво ги търкат според тебе, само дето е на специална машина като фреза и е с автоматично подаване на смазка Ако ти е покривена главата е съвсем друго, тука човека прави дежурния шлайф при смяна на гарнитура
  5. zoo

    Номер двигател Ауди А3

    Само един съвет леко изпод масата Ако не прехвърляш собственоста на автомобила в друг град и съответно смяна на номера и талони, няма да ти сверяват номера на двигателя. Така че слагай и си карай, щом имаш документ за новия двигател и знаеш че не е от крадена кола, не го мисли. Иначе, си длъжен да ти е измит двигателя и четлив номера, а те си знаят как да го видят, когато отиваш на преглед и за регистрация. Едно време в кат масово връщаха за това.
  6. Ето какво правят руснаците, предполагам че това върши работа за дежурния шлайф който се прави при смяна на гарнитура в случай че няма съмнения за кривини и пукнатини.
  7. Потвърждавам, това че е немско не е 100% гаранция на повторяемост. Нищо човешко не им е чуждо.
  8. Заради сгрешена чек сума нама да пали, а не да работи зле, така мисля. Така че ако пали не е от чек сумата проблема.
  9. Да, така е, това е смазка за инструмента и СДС патронника не точно по темата. Но чак обикновена грес не мисля че става. Най малко защото "обикновените" греси са няколко поне.
  10. Ето на какво се натъкнах Смазка за бормашини,къртачи и перфоратори sds+/sds max/hex 30 8.00 лв. https://ruski-masla.com/product/смазка-за-бормашини-и-перфоратори/ Руснаците са направил уж нещо такова. Иначе пишман демокрачетатта тука нека си лаят, боли ги
  11. zoo

    Затапване на EGR 1.9TDi

    после на ГТП трябва да приготвиш кутия с бомбони
  12. zoo

    Ангренажен ремък

    Какво гадаете, безмислено начините отдавна са измислени. Казва си номер на рама в магазина и му дават това което му трябва. Повечето магазини имат опция да върнеш ако има разминаване. Има и няколко онлай магазина със онлайн търсачки за ориентир.
  13. Интересно има няколко карти за начало на впръскване за различни температури. Както и 2 версии start IQ различени само със (1) и (2) в едната не е коригиран топлия старт как разбира коя версия да чете ЕКу-то
  14. zoo

    VAG-COM

    Taка е, не се случва честно търговец да поема рисковете от китайското пропизводство. Като бонус - консултация и съдействие, аз лично се наложи да върна преди доста време програматор който се оказа че не ми върши работа, нещо което в сайта за обяви или Али едвали ще стане. Иначе, да, всички са Китайски и няма какви да бъдат. Въпросът е,че иначе си носиш всички рискове сам, което не е малко за това обаче и цените са им леко по високи.
×
×
  • Create New...