thekiller

Members
 • Content Count

  360
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About thekiller

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  Audi A4 1.8 1999

Контакти

 • Website URL
  http://best-toner.hit.bg
 • ICQ
  55926927
 • Skype
  the___killer

Персонална информация

 • Gender
  Male
 • Location
  Sofia
 • Interests
  Cars , Computers, Fast driving , Drifting

Recent Profile Visitors

1,426 profile views
 1. проблема ти се решава с еврейска звезда от хубаво марково гедоре . тия болтове никога не са били с шестограми. на твое място майстора да си оправя каквото е развалил. аман от майстори. като чуя майстор и ми става лошо. другия вариант с ъглов дремел лека дупка в отчупеното парче и има екстрактори за вадене на скъсани болтове. пак ще го извадиш и после хубав накрайник от марково гедоре с еврейска звезда.
 2. аз съм с 1,8 ADR 125k. като запаля сутрин държи на студено 1100 и после пада на 900
 3. човека който може да ти помогне по спомен е kpematop той го има. тел. 0888846849 намира се в ж.к. Лагера след блок 48
 4. Купувам дясно голямо огледало за А4 В5 с ел.прибиране скайп: the___killer лично тук във форума също става от София съм
 5. Купувам дясно голямо огледало за А4 В5 с ел.прибиране скайп: the___killer лично тук във форума също става от София съм
 6. няма нищо еднакво , не стават и от А3 . лоша работа.
 7. Здравейте колеги . Имам питане . Страничните огледала на Ауди А4 В5 - след 97-ма година дали са еднакви с на Ауди А6 С5 ??? Имам подозрение че са еднакви , и ако това е така ще е много добре.
 8. маркуча на картерната вентилация е много къс и трудно се поставя . ако се пусне по дълъг се прегъва и става този ефект. знам го от личен опит.
 9. аз минах от табло без Fis на табло с Fis . играчката е доста.и моето табло беше в мили. прекодира се през VaG Com и показва в километри
 10. проблема ти е ясен . колега маркуча за картерната вентилация ти е прегънат . поради това хвърля маслото през пръчката. виж къде е сгънат маркуча на картерната вентилация и го оправи. иначе ще продължи да ти хвърля маслото през щеката. който го е сменял е спал много.
 11. Кабелите са пуснати от таблото до двигателния отсек. Запоих кабела за температурата на същото място като теб , но ми прехвърля максимума от 180градуса. явно трябва да сложа някакво съпротивление там за да показва правилно , защото датчика работи. Каква е стандартната температура на маслото при загрял двигател ?
 12. стопа закупен нов благодарение на колегата worker темата за триене
 13. Купувам стопове за А3 8L фейсови или ляв фейсов. Всеки знае как изглежда фейслифтов стоп За оферти на Лс или скайп the___killer от София съм. Може и по куриер ако сумата е добра.
 14. Същите са и при мен колега . Абсолютно едно към едно с теб , само че аз съм бензин. На кафявата букса ми е жълтия за изчисление на харча , на зелената на таблото имах празен пин и го преместихме и закачихме на него жълтия , май беше на пин 21 на зелената букса , и до кафявата букса ми е черната като при теб едно към едно , защото и моята е 98-ма година просто съм бензин . Но цветовете са едно към едно. Долния край на този кабел бял/син дали е закачен директно. ??? Тоест сега като го свържа трябва да почне да ми отчита и темп. на маслото ? Цитиране на предходно мнение!