JusttRelaxx

Members
 • Content Count

  2,020
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by JusttRelaxx

 1. +1 за Стельо (STP - AUTOSERVICE) Преди няколко месеца светкавично реагира и съдейства на мой приятел, който закъса в района на Варна.
 2. Няма да съжаляваш, безупречен професионалист е.
 3. В OLX е пълно https://www.olx.bg/d/ads/q-банани-обтегачи/
 4. За Илийката иде реч в посочената тема, въпреки, че не е посочен контакт: https://autogas-bg.com/ Но понеже виждам, че си в София, аз бих попитал колегата @Муцев дали не би се захванал със задачата.
 5. Във VAG AUTO SERVICE я правят. За конкретния проблем Ради може да отговори.
 6. Вероятно окото на чейнджъра е зацапано. Има разни почистващи CD-та, не знам доколко са успешни.
 7. JusttRelaxx

  Грешка

  Прегледай си буксата на детонационния датчик, с годините имат тенденцията да се цепят и спира да контактува.
 8. @VBI Аз съм много доволен от работата на Рами55 в Горубляне!
 9. Без да сложиш калници от кола с V8 мотор няма да стане. За Allroad броня, колегата @janoar може да каже.
 10. Не. Разлика има само при стъкла от A6 със V8 мотор / S6 / RS6
 11. Рами 55 в Горубляне. Аз лични съм страшно доволен от него. Sent from my iPhone using Tapatalk
 12. Кобра са олигофрени, просто не стават. Ама хич. Сим Пет Сим са ок.
 13. Останах с много добри впечатления от Колор Арт в Лозен. АвтоСи нямаха активен договор с Дженерали и се спрях на тях. Много добра работа, провериха инсталацията на парктроника по моя молба, намериха повреден датчик и предложиха да боядисат този, който бях купил като отидох да взема колата. Издадоха я измита и изчистена вътре, което ми направи добро впечатление. Цена за боя на задна броня - 180лв. Sent from my iPhone using Tapatalk
 14. Възможно е компютърът на скоростната кутия и буксата да са пили вода, същото с комфорт модула. Компютърът на скоростната кутия се намира под краката на пасажера, вади се за 3 минути. https://www.youtube.com/watch?v=iu1LE-spFgA Комфорт модулът се намира под краката на шофьора: https://www.youtube.com/watch?v=T80-RMd5RpY На видеата колата е с десен волан, но и при ляв, и при десен волан модулите са на едно и също място. Вероятно дунапренът под мокета е попил вода, изсуши всичко добре и от двете страни. Огледай двата модула за корозия, както и буксите им. Ако има такава, вероятно странното поведение се държи именно на нея. И най-важното, отстрани причината за влизане на вода в купето, вероятно дренажите под чистачките: https://www.youtube.com/watch?v=STMCwA96VfI Успех!
 15. Всякакви коли съм виждал, от А8-ци до разни Фокуси.
 16. Аз имам опит с АвтоСи в Герман като доверен сервиз, до момента не е имало драми. Погледнах, че и Армеец работят с тях.
 17. @norwey май е актуалния ник на Лошия Данчо, той може да каже с точност, но помня, че ми беше казвал по-ниска сума.
 18. Продават се нови и по спомен не са скъпи, стига обтегача да е здрав. https://www.olx.bg/avtomobili-karavani-lodki/q-банан-обтегач/ До колко са читави обаче, идея нямам. Някой ако е слагал, да сподели.
 19. В помпата има едни графитени "четки", които се чупят често и спира да прави вакуум. Отвори помпата отдолу, извади платката и махни трите винтчета от снимката: Зад пластмасовия капак се намират въпросните пластини, ако са счупени, търсиш друга помпа, или такава с умряла електроника, но здрави пластини. Успех!
 20. Моя комфорт модул беше сух и привидно ОК, но проблемите ми бяха точно в него. Потърси такъв със същия номер, сменява се за 10 минути, ключа се обучава също бързо, май само ПИН-а на таблото ти трябва. Ако го нямаш, ключар ще го извади лесно. Само гледай да съвпада парт номера.
 21. А защо е цялата гимнастика, като с добра отстъпка ги има и в България на съвсем прилични цени?
 22. Колегата @cvetan83 преди време е описал в един пост именно разликите, които те интересуват. Ето линк към темата и поста: Успех!
 23. Aз карам с Ravenol VMP 5W30 вече 30к и съм доволен. Поръчвам го от колегата @Ц Е Ц О
 24. Aко офертата ти е от Илия в Бургас (Лукойла на изхода към София), има доста богат опит с газ на мотори с директно впръскване, не би следвало да има драма. За София можеш да питаш колегата Муцев.