Jump to content

Навигация за Ауди А3...


SLADE

Recommended Posts

Здравейте, колеги. Решил съм да взимам навигация за А3-ката ми, но не знам дали ще стане. В момента имам само CD CHANGER, но той си е оригинален и нямам място за навигацията...

Искам да Ви попитам каква навигация да търся - от какво Ауди? И какво всъщност предлага навигацията, освен навигация и слушане на музика?

Благодаря и поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано (Редактирано)

Аз каквото искам го взимам, ако трябва да показвам, че съм взел нещо след като съм питал - ок, няма проблем. Но не мисля, че има нужда, особено на теб!?

Гледам навигации от Ауди А6 - просто не знам какво има освен навигацията, защото както вече казах аз имам CD CHANGER и не знам дали към него се връзва... Говоря за това в багажника.

Недей, приятелю ти да ми казваш какво искам и какво не. Поне да беше по-голям от мен, че акъл да даваш...

Поздрави!

P. S. Ето какво съм харесал:

98998562445eb619.jpg

Също и дали ще стане в моята конзола?

Благодаря!

Редактирано от SLADE
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето ти малко снимков материал да те насочи. А, беше хубаво да посочиш А3 от коя година е.

http://www.a3-freunde.de/galerie/index.php?p=album&aid=4529&bid=32100

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Навигацията от А6 няма да стане на конзолата на твоята А3 модел 96-2000, трябва да режеш и после да правиш лека стойка защото ченджера тежи и ще потъва тъй като няма какво да го държи от зад . Защо смяташ че ако беше толкова лесно всеки нямаше да си вземе един такъв модул и да си пее.

Що ми се струва че наистина си решен да направиш цигания .

Що не си вземеш една навигация отделно и да не си разваляш нещата.

Освен това нали спомена че ще продаваш колата си , честно ако така надялаш конзолата всеки нормален човек като ще я види и ще си до тук ..

steinigung.gifsteinigung.gif

Редактирано от Screamm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен, изобщо не ти трябва точно тази навигация! Първо няма какво да ти даде, второ иска малко допълнителен хардуеър преди да подкараш всичко, и най-важното е, че малко трудно ще я сложиш "не е невъзможно"! За същия труд, ще си сложиш каквато и да е друга, която ще върви сто пъти по-добре. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм я пуснал за продажба, но така или иначе за момента никой няма интерес, а мен ме изнервя CD CHANGER-а, защото има проблем с усилване/намаляване...

Гледам ги навигациите, че не са кой знае колко пари, а предлагат нещо повече от едно радио(музика) и за това съм се насочил към тях.

Проблема е, че наистина са доста голями и от климатроника нагоре нямам много място, защото отгоре пък са бутоните за авариините и т.н. - тях ги бях забравил...

Нещо да предложите - нещо оригинално, че не ми се слагат CD-та... И аз не знам, защо така съм си наумил, но не искам.

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ще е оригинална навигация си сменяш средната конзола с такава от фейслифт и с дабъл-дин решетка от алуминий предвидена за тежестта на навигацията. Също така и предвидена да се сложат копчетата и всичко да си е оригинално все пак е фабрично изпълнение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано (Редактирано)

Спрях се на нещо подобно: http://www.ebay.co.uk/itm/POWER-ACOUSTIK-PTID-8001N-DIN-IN-DASH-DVD-DIVX-CD-MP3-RECEIVER-W-USB-SD-CARD-/190804108055?_trksid=p5197.m1992&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D14%26meid%3D6708096659564393601%26pid%3D100015%26prg%3D1006%26rk%3D1%26sd%3D190804108055%26

Но ще видим де, все още имам само 250лв. Ще зачакам още малко и ще измисля нещо, но това много ми допадна...

Нещо подобно като на колегата hoff, но не таблет :)

P. S. Не искам да е DVD което излиза напред и нагоре, защото съм чул, че им се преебва механизма, а и всички са някакви ментета - струват по 150лв. нови...

Според вас кой е по-добрия избор? Голям екран, който да е постоянно на таблото или екран, който да се прибира и скрива?

Поздрави!

Редактирано от SLADE
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хвани продай тая кола вече и не се занимавай със глупости,лично мое мнение с което не натоварвам никой да ме слуша...Иди пийни с тея парици и след 2 години си вземи някой фейс-лифт и си ти.Просто за мен е безмислено да се правят такива реконструкций по кола,която цената и пада със всяка година.По принцип незнам за какво ще я използваш тази навигация,GPS не тили върши работа,ако е за музиката има доста доволни CD-та които отговарят на всичките ти изисквания.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Реално погледнато е прав колегата. Ако вкараш 700 лв за навигация примерно и още нещо ако ти щукне след време хвръкнаха едно 1000 лв а с тия пари ще си вземеш друга по нова кола че и може с повече екстри. Кофти е мисълта да я смениш но не си и струва да вкарвяаш луди пари ви нещо което се обезценява 2 пъти по бързо в кризата. От началото на годината някъде наблюдавам цените на ауди а3 8P еми нямаше под 9 хиляди лева и то имаше само единични бройки, а сега има и за 7800 друг е въпроса в какво състояние са, но все пак за 4 месеца цените са паднали с близо 2,500 до 3 000 лв. същото се отнася и за 8 Л

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма нищо лошо в това да си бъзикаш колата и да слагаш разни щуротий,но да има за какво и най вече във какво ги слагаш.Е съжелявам ама неможе колата да е 97-ма,98-ма и да искаш да я пригодиш към някоя газария.Сменяй консумативи(нормални)и проблем няма да видиш никаде.моята е 97-ма от както съм я взел едни консумативи,2 смяни на масло от варела...и си пее.От тогава 15к км и не съм стъпвал в сервиз по нужда(да чукна на дърво).Иначе да си призная и аз съм маниак на тема джаджи...ама като знам колко е дълаг филма го оставих,успех с колата,ти си знаееш най добре прсто мнение да чуеш пък на там се оправяй.

Редактирано от Чарли
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...