Jump to content

ПРЕХОД ОТ В6 КЪМ В7


Recommended Posts

колеги дълго време бях тази замислил тази интервинция и ето миналата седмица влезнах във филма за смяна на цялата предница на в6 от в7 и ето какво се получи post-48307-0-93062800-1367664056_thumb.j

post-48307-0-66983600-1367663988_thumb.j

post-48307-0-46372400-1367664026_thumb.j

post-48307-0-39259300-1367664148_thumb.j

post-48307-0-56424700-1367664158_thumb.j

Редактирано от honda_plamen
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер е, ако искаш драсни колко си платил за тази манипулация за да е по-завършена темата. Поздрави и със здраве да си я караш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цялата предница я взех още есента - но чак сега ми костигна смелост да започна понеже моята предница е здрава а познати ми казваха че няма смисъл след като няма нужда от нови ламарини ....... Но благодаря и аз мисля че добре се получи-с желание и 2-3-свободни дни като се има предвид че неми е това работата .засега успех но нямам в момента повече свободно време. при повече въпроси ще отговарям.. успех..... :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не намирам логичен отговор за тази цигания та затова попитах :gruebel:/>

Би ли споделил, ако не е тайна кое точно е циганията? Защото аз виждам стандартна предница на Б7, или искаш да кажеш, че визията на Б7 е цигания. В крайна сметка не е задължително да ти харесва това което колегата е направил, но сякаш не е това начина да се искажеш за нечий труд!

Според мен се е получило прекрасно, по-модерна визия на колата, браво на колегата за вложените средства и усилия!

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

със здраве--аман от разбирачи дето според тях да плеснат по една светодиодна лента на бронята е върхът на сладоледа.сложих тия фарове най вече заради дневните-но това си е моя преценка............

радвам се че колегата Стефан харесва визията на В7 явно немеца не е глупав ПОЗДВАВИ :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:zustimm:

:zustimm:http://www.audizine.com/forum/showthread.php/304085-AUDI-A4-B6-to-B7-RS4-Widebody-Replica-Conversion-Build-Diary - със тая тема се заразих и спрямо предницата постигнах ефекта :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотно е станало отпред не можеш да кажеш че отдолу е Б6. А защо да е грозна задницата на Б6?

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега , би ли споределил цени на части които си сменил , доколкото виждам задължително се сменя капак , броня , фарове и декоративна решетка (тя със бронята ли върви комплект) . страхотно се е получило според мен :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

още зимата си поръчах цялата предница-капак.броня със решетка.фарове.очиларка/основа за радиаторите/. --свалени от В7 а калниците наполовина са от В6 иВ7 за да се догони линията на колата . Всичко беше напаснато дори боядисано но не в моя цвят .Поръчах ги на майтап и сега като ми остана повече свободно време ето какво се получи и онзи ден мина и през боя.Като сега моята стара предница е на тавана-не съм решил какво да правя с нея.За цена-учудващо поносимо като имаш желание-неисках да влизам във филми да сменям колата понеже съм доволен от нея.Ако някой го интересува повече съм насреща... :zustimm: успех на всички :bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И въпреки всичко лично аз не схващам идеята и целта зад манипулацията.Но пък т`ва си е мой проблем:).

Оптичния "тунинг" е тънко и костеливо занимание, великите в областта го правят освен за красота и второ(не на последно място!) за Функционалност.С какво конкретно ти се подобриха функционалните параметри на автомобила, освен спорната(признай си че има и спорен момент, става малко сбиротак така) комбинация от две моделни визии?Неведнъж сме виждали преден капак от В4 на В3, е, нищо страшно, макар и безмислено е факт.

Един истински силов тунинг винаги е бил с много по-истинско и ценно съдържание, отколкото такива спорни "преработки".Но въпреки всичко си се справил добре и ако целта е да се възхитим на уменията ти, лично аз го правя.

И все пак смисъла........

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като функионалностот са ми достатъчни дневните свенлини. като визия не виждам какво претрупано има ---всичко е на болтове едни ламарини заменени с други но с друга визия. За силов тунинг- маааааалко сякаш ми е минало времето а и 150 коня за семеен автомобил горе доло според мен е добре.Вярно че всеки си има мнение - то затова е форум. Дори като пусках темата ми беше ясно че ще има мнения различни- от които ни най малко ми дреме да се влиая от разбирачи със 30 гогишни таралясници дето освен да дават мнения не могат една крушка да сменят..Ясно е че на едни ще и хареса на други не.Успех на всички .zustimm.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти одриска 99% от форума бе чич!

Всичко добре си свършил, то се вижда, само не ми е ясно едно! Що пусна темата тука в направи си сам, като си показал само преди/сега? Идеята на подфорума явно не си разбрал :gruebel:

За малко да забрава да ти спомена нещо друго! Една голяма част от каращите 30 годишни варели са набили толко пара във въпросните буджаци, колкото да си купят поне една истинска В7-ца!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Винаги става така в подобен род теми, а именно автора се хвали с направеното, като естествено знае(и очаква) че ще има коментари и когато същите са в двата полюса идва и момента на "обидата" и "логичната" нападателна реакция. Ние българите НЕ можем да обсъждаме и спорим за каквото и да било без да залитнем бързо-бързо в прекалената емоционалност, най-често без да "ни дреме" за отсрещното мнение и позиция.

МОЕТО си го казах без да обиждам и квалифицирам, твоето стана ясно.

Иначе добре дошъл във форума.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано (Редактирано)

Спирам с мненията а и не съм нов във форума-просто не сядам често пред компа . А и бях направил доста снимки но не успях да ги кача-нещо са с повече памет но няма значение.Жалко че реших да пусна тая тема...Успех и доскоро

Редактирано от honda_plamen
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти одриска 99% от форума бе чич!

Ам да го одриска,след като 99% от форума смята предницата на б7 за цигания и кич :blink:/>

Вие го нахранихте все едно слага някви китайски споилерчета и сини пръскалки егати :gruebel:/>

п.п На мен ми допада този преход,дано колегата го продължи и със задницата на колата

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...