Jump to content

Въпрос относно Ксенон.


Iordan Chobanov

Recommended Posts

Колеги останал ми е един ксенон H1 от едно BMW и се чудя какво да го правя.И понеже никога не съм бил на ти с кабели, жици, крушки и т.н. да Ви попитам: Може ли ксенона H1 да го монтирам на фара на B4-ката без лупи и т.н? Благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ясно ми е, че Б4-ката е с H4.Мисълта ми е дали може да се монтира тази крушка на мястото на х4-ката и да свети само на къси?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така схемата продължава.Решихме да слагаме въпросния ксенон на една б3-ка на мястото на оригиналните крушки.Успях да накарам ксенона да тръгне и свети без проблем на къси.На дълги собственика каза, че няма да я кара за това и този ксенон му  върши работа.Въпроса ми е: Някой има ли идея как да закрепим крушката тъй като отвора за H4  е 2-пъти по голям от този за H1? Благодаря Ви колеги.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То закрепването може да се измисли , но лампето ще свети на дълга светлина , макар и да сте го вързали към късите светлини на автомобила.Имам чувство че незнаете какво правите и не се сещате какво приключение е да ти се появи тоя фар нощно време срещу теб.По добре си сложете хубави лампи, а това демонтирайте от колата.

 

 

ПП Весела Коледа

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

защо не купите 2 крушки Н4 за този ксенон. по 15-20 лв е бройката. или направо цял комплект. 40-50 лв.

Както ви писаха и други, замислете се каква е разликата в къси дълги при тази кола. Цялото светене на този фар се определя от мястото на източника на светлина. тоест крушката. 

като разликата между къси и дърги е няколко милиметра. 

Та така хубаво ще се облещи на дълги това ауди че не ми се мисли.

иначе захващането е елементарно, но някак си не е коректно да го казвам, при положение че има опасност този автомобил да тръгне по пътя с тези фарове.

Именно поради тази причина Н4 ксенон крушката се продава с пластина която да разделя светлината и да я насочва само към горната част на рефлектора.

Вземете една крушка Н4 и я сравнете с вашата и ще видите каква е разликата в дължината и мястото на светещата част.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Попринцип със смяна на фасунките ще стане,но дефакто ще бъде глупаво ...  Аз лично съм си намерил крушки на GM +50 % светят в Бяло и съм уникално доволен :)

Редактирано от eminem94
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

Абе хора не се вкарвайте в тия филми. Ксенон според мен свети добре и е проектиран за фарове с лупи. На тия нашите с рефлекторите няма никъв ефект. Особено ако пътя е мокър, забравете да видите къде карате..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...