Jump to content

Запушен радиатор


Mecho94

Recommended Posts

Карам Audi 80 1.6 TDI, радиатора ми е запушен и искам да разбера дали мога да го промия с нещо и дали ще се отпуши или да купя друг? Също така дали ще пасне от бензинка 1.8

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как разбра че е запушен? Какви са признаците,питам защото и аз се съмнявам в моя?При мен топли само най-отгоре,но аз съм с климатик,ако това има някакво значение,иначе си загрява,бавничко,парно има яко,но никога не и е топъл целия радиатор.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цитиране на предходен пост!

Ти пък хич недей се филмирай ,че ти е запушен за термостат си ,но щом не е целия топъл значи можеш да си караш спокойно .Напълно нормално е да е по-топъл отгоре и отдолу не студен ,но затоплен. Ако е запушен големия радиатор колата трябва да прегрява ,ако е малкия на радиаторчето няма да духа топло парното или пък много слабо на 1 степен .

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ще промиваш радиатора прегледай преди това състоянието му. Ако има доста ръжда, особено в долната му част, има вероятност да протече от там и се отива към нов радиатор.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не загрява целия, долната част е винаги студена :\ колата загрява малко над 90 (към 95) някой казват че е нормално да загрява малко над 90 понеже е дизел, но едно майсторче ми каза че ако температурата на радиатора не е еднаква навсякъде значи е запушен и от него грее :x

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...