Jump to content

Търся матрици за плазмени телевизори ЕлДжи


Recommended Posts

Здравейте,колеги.Пускам темата с единствената надежда някой да е запознат и да ме насочи от къде мога да си намеря,поръчам или каквото е нужно там матрици за няколко телевизора ЕлДжи.Телевизорите са модел lg 42pc51-zb,а матриците са модел   pdp42x40523.Телевизорите са 5 на брой като бих искал да закупя поне 3 матрици.Проверени са в сервиз и всичко освен матриците е изрядно.По принцип съм ги пуснал и за продан,но главната ми цел е да си ги оправя.Надявам се да има хора компетентни по темата.По принцип съм намерил една матрица с модел pdp42x3-ако има хора които с това си вадят хляба да кажат дали ще стане,защото на външен вид са напълно еднакви,но дали ще сработи никой не можа да ми каже.Ами това е за сега ако има какво да добавя и питам още ще допълвам темата.На отзовалите се благодаря предварително.

Редактирано от malkoto jivotno
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво им е на матриците? Навъртяли са повече от 30000 часа ли? Имат изгорял образ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Опитай при този чичко: г-н Божилов.

Със сигурност ще ти намери подходящи/оригинални.

Вземал съм някои неща от него - абсолютно коректен.

От много години е в бизнеса, официален сервиз на доста марки.

 

Фирма: Мегатрон 2007 ООД ЕИК: 160137823 Матер.отговорно лице: Галина Людмилова Милева Населено място: СОПОТ Пощенски код: 4330 Адрес: ул.Г.Бенковски-17 Тел.код:   Телефон 1: 0888741039 Телефон 2:   Мобилен тел.: 0888741039 Факс:   email: bojil_b@gbg.bg
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Матриците са счупени,ще го потърся този "чичко" ако може да измисли нещо ще е супер,благодаря за инфото

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Недей да се договаряш с този чичко! Преди време му изпратих 3 монитора за ремонт. След дълго мотане (около половин година) след като стана ясно, че не може да ги оправи така и не ми ги върна. В крайна сметка ми писна да се занимавам с него и му ги оставих.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този "чичко" Божилов,ще ти намери матриците с това се занимава и вероятно ще бъдат нови.Но не се знае на какви пари ще ти стъпят.Като ги капарираш ще са на едни пари,като си ги получиш може и да са вече на други.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз матриците преди да ги получа няма да ги платя,нито капарирам,сериозен съм и ако наистина има такива ще ги платя,но след написаното от вас колеги въпросният "чичко" няма да получи и лев преди да видя матриците лично,иначе аз съм ги пуснал и за продан телевизорите и по добре да взема някой лев за части отколкото да се набутам и да не ги оправя,благодаря на всички ви

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е хайде сега... Вие го изкарахте абсолютен мошенник човека!Купувал съм Тхо от него, първият път даже го смени, защото батко се беше заблял и обърка. Вторият път ми достави оригинален транзистор за ХО, защото магазинския изпука веднага. Цените бяха абсолютно нормални. Без да ме познава,човека се нави дистанционно да помага при ремонта на ТВ-то. Мен не ме е излъгал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Освен това ако са стоки по поръчка, е нормално да му оставиш капаро. Приказки "аз съм сериозен" няма да му помогнат после, ако се откажеш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като казвам,че съм сериозен значи че като ми каже една цена в началото като се разберем и като дойдат матриците и всичко е наред му ги плащам,не както е казал колегата по-горе да ми каже в началото една цена,да дам капаро 20-30% което съгласете се за 2-3 матрици ще е доста пари и накрая като дойдат да ми каже цена която вече не ме устройва и или купувам на неизгодна цена или забравям капарото-и в двата случая съм набутан.Щом е толкова честен и сериозен човека като каже една цена и си свърши работата има ги парите,аз не съм някой кретен който няма какво да прави по цял ден и се чуди кой да излъже,а съм решил ако мога да ги оправя въпросните телевизори,ако не заминават за части и пак ще взема някой лев да се почерпя.Днес като имам време ще се чуя или ще пиша по имейл с човека и да видим какво ще измислим.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... да ми каже в началото една цена,да дам капаро 20-30% което съгласете се за 2-3 матрици ще е доста пари и накрая като дойдат да ми каже цена която вече не ме устройва...

 

При мен стана така.Капарото е повече от 50% от цената.Не казвам какво да правите,а какво се случи с мен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Именно,колега.Аз затова говоря.Добре,че беше ти да ми кажеш че е имало и такива случаи,че иначе като нищо щях да налея едни пари и накрая можеше и да пия една студена вода.Днес съм писал подробно на господина по имейл и чакам някакъв отговор.Ще пиша като има някакво развитие,а от вас колеги очаквам още предложения и мнения какво може да се направи.Благодаря ви

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...