stoyan12 Posted September 6, 2014 Report Share Posted September 6, 2014 Здравейте Колеги, Днес ми се наложи да сменя една от гумите и за мояголяма изненада не успях да открия ключа за секретнияболт. От предишни теми разбрах, че в Порше не продават само ключи се обръщам към Вас с молба ако някой има същите болтоведа ми услужи с ключа, за да ги махна. Намирам се в София. Прикачено качвам снимки на болта. Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnP Posted September 6, 2014 Report Share Posted September 6, 2014 Навремето като имах същия проблем ми помогнаха в един магазин, където продаваха, намериха ми болт, който горе-долу стана, отвих си ги и си купих нови от там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alter_breed Posted September 6, 2014 Report Share Posted September 6, 2014 Провери в Евроболт на Сточна гара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daks Posted September 6, 2014 Report Share Posted September 6, 2014 Ключовете за болтовете съвсем не са стандартни и взаимозаменяеми. Иначе смисъл от цялата работа - нулев! Така че, колега, няма как да ти се помогне по този начин. Съжалявам! Аз имам ключ за оригинални секрети за Ауди и бих ти дал да пробваш, но шансовете да паснат са под 1%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoyan12 Posted September 6, 2014 Author Report Share Posted September 6, 2014 Колега daks, Щом шансовете са над 0%, значиима надежда . Не е толкова трудно да се намери. След малко ровене изнета намерих въпросния ключ в ebay, но предполагам, че цената в Поршеще е същата. http://www.ebay.de/itm/VW-Audi-Skoda-Seat-FELGENSCHLOSS-M14-Satz-Neu-4F0698139C-807-/171025935880?pt=Auto_Felgenschl%C3%B6sser&hash=item27d1f0ae08 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DStealth Posted September 9, 2014 Report Share Posted September 9, 2014 Aко целта ти е само и единствено да ги махнеш, без да ги слагаш в последствие същите ти трбява само електрожен Link to comment Share on other sites More sharing options...
CVT Posted October 4, 2014 Report Share Posted October 4, 2014 Има и друг начин: Link to comment Share on other sites More sharing options...
egremn1 Posted October 12, 2014 Report Share Posted October 12, 2014 Във всяка гумаджийна могат да ги махнат за 10 минути. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoyan12 Posted October 13, 2014 Author Report Share Posted October 13, 2014 Здравейте Колеги, Съжелявам, че не писах по-рано, но имахдоста грижи напоследък. Проблема се реши след като отидох в Порше и ми махнахаболтовете за 15 лв. Лошото е, че преди това си скъсах нервите от обикаляне. Ходих при повече от 10 майстора и никой не се навиваше да гисвали. Явно някои секрети са по-лесни за сваляне, а за да другисе иска да си изключителен професионалист или да имашправилния уред Съветвам колегите, които в бъдеще имат подобен проблем да проверятпърво в официалното представителство или да намерят колега със същиясекрет и после да се захващат с други начини, защото аз си загубих доставреме, пари за гориво и нерви докато оправя нещата. Поздрави, Стоян Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts