Jump to content

Покупка на А4 B8


Recommended Posts

Здравейте,

 

Обмислям покупка на А4 Б8, техническите характеристики са ясни :) 

Но ще паркирам колата пред блока :) Въпроса ми е крадат ли се или отделни елементи по купето. Преди карах Е-класа W211 и редовно нещо липсваше, за БМВ да не говорим. 

Застрахователя ми ме наплаши, че крадат таблото или цялата кола. 

Не намерих подобен въпрос из форума, извинявам се ако се повтаря.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо да е стил бг-мама, съвсем резонен ми е въпроса, има ли много оплаквания за откраднати А4-ки или не, за мерцедеса отговора е категоричен, че такава кола не може да седи пред блока. Имам и волво и там отговора е категоричен, че никой няма да я пипне. Ако има чести оплаквания за липсващи елементи по колата, не бих си я купил защото нямам гараж и не искам "да внимавам къде я оставям".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

въпроса е смислен, за жалост нямам б8, за да ти кажа конкретно

Трите премиум марки се конкурират по скъпост и есктри така, че наркоманите няма да им простат на скъпите части.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Споко,няма кой какво да ти открадне от А4/В8,съответно-това са глупости за откраднати табла и т.н, ще и направиш "Автокаско",но подръжката на тези Аудита не е евтина,страдат от смяна на съединител който ориентировъчно струва около-2000 лв.ако не е сменен от предния собственик преди ти да я придобиеш,също има и други скъпоструващи елементи и части за подмяна,които често дават дефекти/за по-подробна информация прочети във форума на В8-колегите са описали в повечето случаи подробно всичките проблеми които са имали/.Бензиновите мотори страдат от горене на масло.Ауди А4/В8 не чак такъв обект на кражби както този въпросния застраховател ти го е представил.Успех колега с покупката!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Краде се не малко и Б8, знам за няколко случая, едната кола е била дори базова служебна с тасове и най-малкия 2.0ТДИ мотор.  :lupe:

Пред блока не става да я държиш ще замине цялата просто въпрос на време.

Редактирано от niikoo_1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А ако нямаш гараж или паркинг наблизо, да си купиш един гараж за 10к евро, за да държиш вътре кола, която струва толкова?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И като направиш компромис с марката?Какво ще си купиш?Жигула комби?Не мога да те разбера.Коментираш кола за хиляди левове,а ти се свидят пари за каско и подръжка!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И после идва обикаляне и писане по РПУ-та, застрахователи и сумати време чакане :-) 

 

Купи си Волво или някакво япоснко изчадие (без Honda CRV, Toyota Land Cruiser) -> и отключени да ги държиш пред блока няма кой да ги вземе :lupe:  :hilezh:  . 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Който е карал Е-класа в211 знае, че и каското не помага...
Изплащат се неща доказано откраднати, или по-точно свалени грубо, със счупено и взлом. На Е-класата страничните огледала падат само с поглед, същото важи и за лайсните на парктроника отпред и отзад - решението е яко лепило, че да се счупят като тръгне някой да ги дърпа.
В интерес на истината Е-класата е почти невъзможно да бъде запалена без ключ. От майстори знам, че БМВ и Ауди се палят лесно, но мерца бил железен в това отношение.
Щом ти харесва колата - купувай и толкова, каско, омагьосваш буксата с една рид амбула някъде по таблото, или сменяш всички кабели да са в един цвят, или някоя друга щуротия да ги бави и толкоз. Кола е, ламарина, не е незаменима, и определено не си струва да спиш в нея и да те тормози постоянно какво ще й се случи довечера.
Краде се всичко лесно и бързо сваляемо - огледала и т.н.
И моята стои пред блока, до сега да чукна на дърво нищичко, пък се отличава на автопарка отпред. Ако имаше къде да взема гараж под наем - не бих се и замислил, не е и до пари, ама идеята да си паркирам колата на 10 минути пеша от блока не ми харесва та - не винаги има как, не е само до пари.
Щом ти харесва колата - взимай.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...