Jump to content

Национален VAG Събор 2015 Калояново - твоите идеи на живо!


Wizi

Recommended Posts

Няма смисъл да коментираме повече, всички каращи Audi, фенове на марката или просто ентусиазирани зрители, независимо към кой форум или група принадлежим, нека се съберем.

Дайте да бъдем конструктивни и ако не можем да помогнем, поне да не пречим.

+1

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 163
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

аз нямам нищо против хорицата, не знам каква е драмата с отделянето и т.н. Интересно ми е само с какво ще дойдат, че повечето коли с лайсни на кръвната група не са аудита - поне тези които съм виждал. Но живи и здрави, колкото повече-толкова повече.

7.30 ми се вижда рано, ама пък с тия ремонти по Тракия май точно ще сцепим секундата и ще сме в 9 на пистата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля все пак да изчакаме официалната програм и да видим в колко започва всичко на пистата за да можем да се разберем за час. :)

П.С. Този час за сега е ориентировъчен :)

Редактирано от Elessar
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:) Следя ви коментарите от самото начало, и си мълча, за да не наливам масло в огъня. Както колегата Еlessar забеляза, в КГА си правим организацията и дори нямаше да коментираме вашето отношение, ако не бяха всички глупости които изписахте. Няма никакво шибано деление, тъй като много от нас никога не са били част от акб... причини много. Не обиждайте без причина , тъй като само след 2 седмици ще разберете , че сте сгрешили доста. Както написах и там всеки да си гледа градинката - каквото посеете, това ще жънете. Добре , че тук все още са останали разумни хора като Райно... и още няколко де... Желая хубава вечер на всички.

Редактирано от goldensun22
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момци.., за какво отделяне говорим не ми става ясно, в комунизма ли живеете.??? Няма никакво отделяне, има просто още едно място са Ауди фенове и приятелите им. Пазара е свободен както се казва.., ще има групи , форуми, сдружения.., нещо лошо ли има...Ама ако идеята ни е една.., какъв е проблема да сме заедно всички на тези събития.. От къде тръгна напрежението ли.., ами вижте си първия пост.., кой кани на събора ви питам.., Арменския поп, Папата.., кой..???? Я да ви видя поименната покана на вас...Организаторите са достатъчно коректни за да упоменат дебело..., кой е поканен..За ваше инфо, сборния пункт на КГА е в 8.00 на Лукойла преди Овърдрайв.., обединете си ..и покажете че сте пичове..На място ще прецените колко е малка е групичката.., обещавам ви да сте доста изненадани...;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма смисъл да коментираме повече, всички каращи Audi, фенове на марката или просто ентусиазирани зрители, независимо към кой форум или група принадлежим, нека се съберем.

Дайте да бъдем конструктивни и ако не можем да помогнем, поне да не пречим.

Имаш бира от мен.. Мъ. Къ. :)

Редактирано от Geeppii
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момци.., за какво отделяне говорим не ми става ясно, в комунизма ли живеете.??? Няма никакво отделяне, има просто още едно място са Ауди фенове и приятелите им. Пазара е свободен както се казва.., ще има групи , форуми, сдружения.., нещо лошо ли има...Ама ако идеята ни е една.., какъв е проблема да сме заедно всички на тези събития.. От къде тръгна напрежението ли.., ами вижте си първия пост.., кой кани на събора ви питам.., Арменския поп, Папата.., кой..???? Я да ви видя поименната покана на вас...Организаторите са достатъчно коректни за да упоменат дебело..., кой е поканен..За ваше инфо, сборния пункт на КГА е в 8.00 на Лукойла преди Овърдрайв.., обединете си ..и покажете че сте пичове..На място ще прецените колко е малка е групичката.., обещавам ви да сте доста изненадани... ;)

Аз лично няма да съм - миналата година "колоната" бяхме 5-6-7 коли. Дано се съберем поне 10 този път. В интерес на истината и кръвната група сега пишат как ще са 100 човека, но минлата година ако бе бъркам бяха десетина. Та дано се съберем поне 15-20 аудита на въпросния лукойл тоя път. Предния беше предимно голф-фест 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е кой почва да хейтва ,

 

В момента единствено ТИ почваш да хейтваш и генерално да дразниш въпреки непринудените ти "усмивчици", които си пуснал уекинко в текста ти.

 

Никой никъде е не хейти, никой не се дели. Колкото и изненадващо да прозвучи не тая абсолютно никакви задни мисли относно тази група на феновете Ауди. Защо въобще по презумпция някой от АКБ трябва да ненавижда и мрази всичко случващо се извън нас? :huh: Малоумна работа, ей! 

 

Отразих единствено ФАКТ, че Кръвна Група Ауди не са били поканени, но са се свързали с VWClub да попитат дали ще е проблем да присъстват и разбира се никой не им е отказал! Покана имаме ние най-малко заради чудесните отношения, които поддържаме с приятелите от VWClub вече толкова години. Покана имат и всички останали клубове от VAG групата.

 

Как успя въпреки това да намериш начин да опишеш как съм бих хейтил - просто си неотразим!!!!!! :flehan:

 

ОЩЕ ЕДНО негативно мнение в тази тема целящо най-малкото лошо настроение ще донесе бонус месец почивка. Никакво желание нямам да толерирам повече празни приказки! Никаква нужда нямаме от дискутиране на глупости кой какъв е, отцепен ли бил, друг ли бил, що ли! Всички нас ни обединява ЕДНА идея, която се казва АУДИ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:) Wizi.... хайде стига, не сте света вода нанапита... достатъчно се изписа и се наговориха глупости по наш адрес, както и се изтриха доволно количество коментари.... излезе се тотално от темата -/ а тя е за организацията/ , за да се умува кой колко и кога, колегата дето е видял няма и 10 коли миналата година /когато групата беше само на 4 месеца/ да заповяда да брои...има снимки и клипове и пълен паркинг... бяхме над 50 но това не е важно/ Хайде да се държим като зрели хора и да покажем че ни се отдава от време на време, смятам, че ме помниш от годините на едни други такива дебати и знаеш , че не съм конфликтен човек. В момента в групата са изтрити всички дебати свързани с този диспут тук и сме се заели да помагаме на колега в нужда. Нека няма повече остри думи. Така или иначе ще се видим и на тръгваме и на място, нека не се гледаме през криви очила. Весел и усмихнат ден на всички!


а и да добавя  - не съм питала МОЖЕ ли да присъстваме, а ги информирах че ЩЕ - за да имат грижата за места на паркинга, не мисля че ни е нужно разрешение за да сме там :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Окей Wizy аз да съм виновен , [emoji111] [emoji111] , ама ти ще почерпиш една бира на събора [emoji1] . Дано да се съберем повече без значение табелките под номерата (ако е важно карам все още с табелка на задния номер на акб и стикерчета на малките прозорчета) , за да не бъде отново гоуф фест и тая година :) .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:) Wizi.... хайде стига, не сте света вода нанапита...

 

Аз говоря от първо лице, единствено число. Ще те помоля да бъдеш малко по-конкретна следващия път когато оприличаваш за да не излиза, че всички сме под един знаменател. Просто не сме, съжалявам за което :)

Абсолютно всичко изтрито назад в темата носеше негативно отношение. Надявам се не възразявате за липсата на подобни коментари. Пак казвам, че цялата тази безумна дискусия кой се бил отцепил (уат да фак?), кой какво и защо ми е крайно непонятна и най-вече неприятна! Никой никога не се е цепил (добре де, може би първите да си се отцепиха, ама това е друга бира)! Никой не е вързан тук с вериги, никой не може да бъде напълно щастлив на един единствено място, хората се променят (което е хубаво) и в някакъв момент се ражда алтернативно предложение, което естествено ще привлече интерес. Събрали сте се група ентусиасти, до колкото виждам в момента събуждате безумен интерес и се адски нашумели - чудесно, свалям ви шапка най-искрено!!!! Всеки нормален човек, трезво мислещ би направил абсолютно същото. Като човек от УС на клуба смея да твърдя, че никой от нас няма някаква негативно отношение към вас или поне аз лично въобще не съм усетил такова! Вече всички останали тук списващи как виждат нещата си е изцяло друга тема, по която не бих искал да взимам каквото и да е отношение. Надявам се да ме разбереш правилно :)

 

 

а и да добавя  - не съм питала МОЖЕ ли да присъстваме, а ги информирах че ЩЕ - за да имат грижата за места на паркинга, не мисля че ни е нужно разрешение за да сме там :)

 

Това дали си имала нужда от покана или не нямам представа, най-малкото не сме организатори. Ние бяхме традиционно официално поканени, не сме ги просто оповестили за присъствието си, а и съвсем честно казано и не бихме го направили. :)

 

 

Ще се радвам, ако успеете да направите поне едно хубаво общо пътуване към събора каквото определено заслужава да получи!!!! :):bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:) Wizi, умишлено употребих множествено число, за да не се приеме, че визирам някой конкретно, а се обърнах към теб  тъй като ти все пак си представител на ръководството - един вид част от лицето на форума /нищо лично в случая/ и преди да си позволя да коментирам , смея да твърдя че съм изчела всичко, и изтритото и това което седи, но! в крайна сметка - няма никакво значение, надявам се да постигнем разбирателство в гледните точки най-накрая, хубавото на подобни теми е, когато позициите се избистрят най-накрая :) ... 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъй като само това е темата за ВАГ Събора в Ауди форума, дали някой знае за програмата каква ще е, поне като ориентир. Рових се във ФВ форума, но не успях да намеря нещо относно това. Ако някой е прочел нещо да пусне линк.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,

 

Видях, че вече е публикувана програмата в темата.

 

Относно подредбата на паркинга: Ако има желание от ваша страна, може някой да се ангажира да подрежда колите по модели/цвят/тунинг и т.н. - както прецените. Организаторите се ангажират да отделят обособен паркинг за всяка марка автомобили, от там нататък ако имате идеи как да се подредят вътре в него - нека има отговорник, който да се свърже с мен.

 

Повече информация за условията за участие на пистата,както и дисциплините на пистата има във VW форума:

http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=1&t=442404

Основните неща, които трябва да знаят, тези които ще карат са:

- Носете си документ за самоличност и свидетелство за управление на МПС;

- За да участвате трябва да попълните декларация (Свали PDF);

- За да участвате на Драг, Технична писта и Свободно каране трябва да минете и технически преглед;

- Автомобилът трябва да е с добре закрепен акумулатор и изолирана + клема на акумулатора;

- В купето, на удобно място трябва да има пожарогасител, който да е добре закрепен;

- Автомобилът трябва да има монтирана кука за теглене отпред;

- Класовете са 3 бензинови и 3 дизелови - повече информация в темата във VW форума;

 

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В дисциплината "каране на писта" не може. Там в неделя ще участват само 6-те с най-добри времена от всички, които са карали в събота.

 

В другите може, но съответно и двете коли трябва да минат технически преглед.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А някой знае ли къде може да се спи (хотел примерно) в близост до пистата? Гледам, че това не се коментира. Предните години как е било?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В близост до пистата е Хотел Сарай - 2.5 км (hotelsaray.bg). Там обаче често през лятото има турски сватби и бичат маанета до късно. Другият вариант е да се избере хотел в Хисаря, което е на 20 км от пистата.

 

Съществува и вариант за спане на палатка в къмпинг зоната на пистата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...