Jump to content

Audi a6 c5 Моментен разход дисплей


AtaUzunov

Recommended Posts

Колеги искам да попитам има ли възможност за виждане на моментния разход . Предполагам че на моето табло я няма тази функция ако искам да го сменя какво трябва да си купя.

Редактирано от AtaUzunov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва ти табло с фис, като трябва да е от същия вид, ръчка, букси. После пускаш кабели за буксите и вадиш пина на таблото, за да можеш да обучиш имобилайзера. http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=81571това е за B5, но идеологията трябва да е същата :).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тоя фис освен да погледна температурата на въздуха аз за друго не го ползвам :) Да му гледам моментния разход :) Че за какъв ми е?Тя си гори така или иначе.Зареждаш и като изпищи,че е на минимум пак зареждаш и газ :) Общо взето тоз борд ми идва добре само като ми изгори някоя лампа или ми свършва течноста на чистачките за друго общо взето специално на мен не ми трябва :)

Sent from my HTC One mini 2 using Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На фис-а следя основно времето за различни дестинации и средна скорост, и среден разход. Като цяло всички функции са информативни и съответно нямат голяма стойност. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега малко съм бос по темата но моето табло в момента е такова, мога ли да си закупя диркетно табло със fis дисплей и да го пригодя, или на таова да му сложа само fis дисплей или изобщо няма да стане. Благодаря за информацията предварително ! :)audi_A6_dashboardfaults2.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

AtaUzunov и аз имам същата дупка и сега реално се замислих какво би могло да се помести там. Виждал съм поставки за чаши, букса за диагностика и бутони  но предполагам зависи от модела. Мисля че аллроудът има копчета там. При мен изглежда по същия начин под копчето за ел огледалата. Ако някои има идея да сподели.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По принцип там се монтира копчалък за Нави, а тези които нямат Нави си имат капаче, за да не стои дупка.

Sent from my K920 using Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...