Jump to content

Механична инжекция

vinityg

Recommended Posts

Искам да попитам някой който  разбира от механична инжекция къде мога да намеря някой който разбира от нея за да може да ми я оправи защото колата гори 20/100км бензин " без газ е " и до 2000 оборота работи на 3-4 цилиндъра  ако може някой да помогне ще съм му много благодарен 
п.с от мездра съм  

От Варна съм, колега и не мога да ти помогна, но знам, че има много изписано за мех. инжекции. Разбира се ще трябва да се разходиш до София най- вероятно. Съветвам те да търсиш през Гугъл за проблема ти, а те ще ти излязат резултатите от форума. Поне аз нещо не мога да се оправя с търсачката на форума. Пиши и какъв мотор си.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Моят майстор казва така:"Механичния инжекцион се оправя само с отверка и мултицет"В София знам гурутата на тези коли.Откакто я пипнаха мойта преди две години,пали от раз,работи без никакви проблеми и не дава повече от 12,13 разход градско.Направо е друга кола.

P.S.Оправиха я найстина с една отверка и мултицет......

Edited by johnny_bg
  • Like 1

На 27.01.2017 г. at 15:02, johnny_bg написа:

Моят майстор казва така:"Механичния инжекцион се оправя само с отверка и мултицет"В София знам гурутата на тези коли.Откакто я пипнаха мойта преди две години,пали от раз,работи без никакви проблеми и не дава повече от 12,13 разход градско.Направо е друга кола.

P.S.Оправиха я найстина с една отверка и мултицет......

Е, сподели ги тия гурута де ! :lupe:

На 23.01.2017 г. at 20:45, veselin velchev написа:

ACE е мотора му.Гори 20л. защото е разбъзикан инжекциона му.Сместа му е богата и вероятно и ламбда сондата му не работи.

Механичната инжекция е сменяна от ауди 100 2,3 защото във шел Ботевград ми сипаха 70л дизел ...Не знам какво да я правя вече цялото купе трепери до 2000 оборота и гори много нямам финансова възможност в момента да я сменя затова ми трябва някакво решение тук майсторите са някакви  не грамотни и всеки ме лъже или си измисля ....

Първо трябва да се направи всичко възможно да се регулира инжекциона.Ако след това има нужда нещо от подмяна ще се мисли какво да се прави.

Днес настройвахме мех инжекция .. никакъв резултат вече се чудя дали е от това .......

Edited by VBI
Цитиране на предходно мнение!

• 4 months later...
На 4.02.2017 г. at 14:31, johnny_bg написа:

Близнаците.На военна рампа.Не знам как са им никовете тук,но се казват Влади и Ради.:flehan:

Дай някакъв ориентир, ако си ходил там, че военна рампа да се обикаля не е малка