Jump to content

Не на безразсъдното каране!


Ицката

Recommended Posts

Лек автомобил “Мицубиши Лансер”, управляван от 33-годишен от Радомир, е загубил контрол над автомобила и се е ударил последователно в крайпътни дървета отляво и отдясно на пътя в село Копаница, над футболния стадион. В реанимацията на МБАЛ “Рахела Ангелова” в Перник е настанена спътничката на шофьора жена на 47 години от Перник. Същата е с комоцио, фрактура на лява предмишница, дясно рамо и гръден прешлен. Водачът на автомобила и втория пътник, 63-годишен от радомирското с. Копаница са прегледани в болница и освободени с разкъсно контузни рани по главата и тялото. На водача на автомобила е взета кръвна проба. Образувано е досъдебно производство

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 107
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Народът срещу ралитата на Околовръстното

01 юни 2009 / News.dir.bg

</B>Инцидентът на Околовръстното шосе тази нощ, при който моторист прегази пешеходец и двамата загинаха, е логично следствие на организираните незаконни състезания, заявиха живущите в района.

По думите им състезанията се организират всяка вечер през последните 7-8 месеца. В резултат е имало и други инциденти, но не толкова тежки, предаде "Фокус". При катастрофата снощи загинаха 18-годишен моторист и 21-годишен пешеходец (Виж линка долу).

През седмицата състезанията се провеждат с по-малък брой участници, около 20-тина мотоциклета и 20-30 автомобила. В дните около уикенда обаче, тяхната бройка стига над 100-150 автомобила и мотоциклета, разказват местните.

Според информацията, с която разполагат, състезанията се организират в блог в Интернет. Мястото за сбирка е бензиностанция на Околовръстното край Бояна, като голяма част от колите паркират именно там, а хората стоят между бензиновите колонки, пушат и пият алкохол. Освен че нарушават Закона за движението по пътищата с многократно превишаване на скоростта, „състезателите" затрудняват и трафика на нормално преминаващите в този район превозни средства. До късно през нощта се чува шум от свирене на гуми, по асфалта могат да се видят и следите. Всяка вечер от района се иска помощ от полицията за прекратяване на случващото се. Отговорът е, че ще се изпрати патрул, което обаче не решава проблема. При пристигане на място обикновено състезанията са прекратени и се подновяват щом служителите на реда напуснат района, твърдят хората, които живеят в близост до Околовръстното. Според тях проблемът може да се реши с поставяне на камери.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре бе, нали ви държим актуална темата съкровище за пътните инциденти? Къде точно е смисъла на тази черна хроника?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом темата седи горе, значи има интерес. Иначе сама ще си отпадне. Темата е доста поучителна и караща човек сериозно да се замисли какви ги върши на пътя..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре бе, нали ви държим актуална темата съкровище за пътните инциденти? Къде точно е смисъла на тази черна хроника?

Абе вие с цветистия някъв доста странен проблем имате :flipoff:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С тези лизингови бегачки, много народ се помисли за Шумахер. От 2002год. ~ 2003 положението по Българските пътища стана страшно претоварено. Преди не беше така. За идиотите с неадекватни маневри, няма да коментирам. Вече ме е страх да карам, че незная какво идва насреща :flipoff: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей ся ще прочета 6 страници тема за да се впечатля и да си взема поука. Добра идея, но просто за мен този вариант чрез една, две или повече теми, е обречена.

Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам какво трябва да се направи за да се намали войната по пътищата, но определено вече ме е страх да пътувам извън града шофирам в постоянен страх от това кой нещастник е решил че днес ще ми избие семейството като изпревари на завоя понеже е много важен и му е под достойнството да има кола пред него която се движи с позволената скорост, и 100% причината не е защото вероятно е получил лошо обучение на шофьорския курс ако е ходил разбира се , а липсата на култура и разсъдък, за тъпака е най важното да бърза просто ей така за спорта да си засича за удоволствие, пък ако не му светнат за полиция ще бутне и готово и така докато не блъсне някой разумен човечец и не съсипе живота на няколко семейства ей така щото го е яд, че майка му е ....

П.П. Съжалявам за езика, но вчера за пореден път един нещастник се опита да ни избие за да спре след 2 км да пикае на магистралата.

Моя призив към тези който си позволяват да застрашават живота на невинни хора е: Тъпанари ако ви се мре се застреляйте или се обесете защото на мен и на семейството ми ни се живее и вече убиването на хора не е забавление :steinigung:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...