Go Hard Or Go Home Posted November 12, 2019 Report Share Posted November 12, 2019 Ами...дрсти! Да се похваля и аз с новата придобивка 😍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat_Vite Posted November 13, 2019 Report Share Posted November 13, 2019 Ами... честито и безаварийно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GTX3071R Posted November 13, 2019 Report Share Posted November 13, 2019 Давай де, похвали се. Нещо снимки, повече информация за автомобила (мотор, оборудване и т.н.) и впечатления няма ли да има? Сигурен съм, че колегите ще го оценят подобаващо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mobile Posted November 13, 2019 Report Share Posted November 13, 2019 Браво и честито! дай снимки на колата да и се порадваме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Go Hard Or Go Home Posted November 13, 2019 Author Report Share Posted November 13, 2019 1 hour ago, GTX3071R said: Давай де, похвали се. Нещо снимки, повече информация за автомобила (мотор, оборудване и т.н.) и впечатления няма ли да има? Сигурен съм, че колегите ще го оценят подобаващо Утре си го прибирам от Ауди. Днес трябвало да го мият, търкат, полират и т.н. Моторчето е 2 дизел. Води се Brilliant Black и е с платнен салон (за сега). Стандартни екстри за модела (2015). Утре снимки като ми го дават. 😍😍😍 На 90к км е и си е поддържано само в Ауди. Една година пълна гаранция от тях и още доста бонуси. 1 hour ago, Mobile said: Браво и честито! дай снимки на колата да и се порадваме. Благодаря. 2 hours ago, mizantrol said: пак некое шемале трупащо точки за другия раздел? Само на такива ли си попадал през живота си? Съжалявам те искрено. Не знам за какви раздели и точки говориш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Go Hard Or Go Home Posted November 13, 2019 Author Report Share Posted November 13, 2019 Изпратих имейл за снимки. Надявам се, че ще ми ги изпратят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Go Hard Or Go Home Posted November 13, 2019 Author Report Share Posted November 13, 2019 (edited) Абе вие добре ли сте? Какви постове какви работи? Утре в 9 е връчването на ключовете. so excited 💁 Edited November 13, 2019 by Go Hard Or Go Hone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Go Hard Or Go Home Posted November 14, 2019 Author Report Share Posted November 14, 2019 Отивааамммм.😍😍😍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Go Hard Or Go Home Posted November 14, 2019 Author Report Share Posted November 14, 2019 Тадаааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata bulka Posted November 14, 2019 Report Share Posted November 14, 2019 Браво! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Go Hard Or Go Home Posted November 14, 2019 Author Report Share Posted November 14, 2019 ☺️☺️☺️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat_Vite Posted November 14, 2019 Report Share Posted November 14, 2019 Много приятна... и чиста машинка - карай със здраве! P.S. Напоследък и форумът се чисти здраво..., а бе, ще му свикнеш! 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Go Hard Or Go Home Posted November 14, 2019 Author Report Share Posted November 14, 2019 Мерси, благодаря и за корекцията на снимката. Не знам защо така ми ги завъртя .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mobile Posted November 14, 2019 Report Share Posted November 14, 2019 Този номер..хм, не е ли малко странен? 😁 ПП: Иначе колицата си я бива много, ..да те радва и много безаварийни. Ако имаш нужда от нещо пиши тука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Go Hard Or Go Home Posted November 14, 2019 Author Report Share Posted November 14, 2019 Мерсиии. Номера е поръчван 😂 Имената на първата собственичка и MILF съкратено 😂😂😂 15 си е годината Дано не се наложи да имам нужда от нещо. Дадоха ми не една, а две години от Ауди гаранция като подарък за рожденният ми ден, който е днес. Също така и цяла чанта с авто козметика от добър клас. За сега има няколко неща които ме дразнят. 1-во няма елементарен автопилот 2-Ро няма няма камера за задно и преден парктроник 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mobile Posted November 14, 2019 Report Share Posted November 14, 2019 Парктроник и да има ще ти го откраднат. От автопилот се заспива на пътя а задната камера е за начинаещи. Така че сичко си има колицата. И по добре че не е кожен салон, щот кат попият мазна пот седалките и се размиришат става страшно. Идеална си е колицата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Go Hard Or Go Home Posted November 14, 2019 Author Report Share Posted November 14, 2019 Да, за салона не съжалявам. Д3-Ката беше с кожа и алкантара. Ами не ми липсва, а и S-line салони за Q3 има по 300£. Фаровете са супер, но късите. Дългите не ми допадат. Върви приятно за малкото си моторче, разхода е супер. Возията не е кой знае какво, но толкова за висока а3. Имам 30 дена в които мога да я върна и сменя за друга Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mobile Posted November 14, 2019 Report Share Posted November 14, 2019 Най важното в цялото упражнение е за какво основно ще я ползваш. Ако ще си караш основно из града и чат пат ще мръдваш тук таме , колицата си е перфектна. Ако си я взела за дълги преходи, хм, там определено не е ок. За мен лично тази кола си е повече от перфектна за града. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Go Hard Or Go Home Posted November 14, 2019 Author Report Share Posted November 14, 2019 Предимно за градско, да но пътувам и УК-България. За това варианта беше за Порша, но май трезвият разум надделя. Приятно е да караш автомобил, по който поне 2 години нищо няма да пипаш. Дори гумите и джантите са застраховани. Искам мигачи като на по новите Интересно ми е само, защо ме карат да сменям масло на 50к км и ремъци на 200к ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Go Hard Or Go Home Posted November 21, 2019 Author Report Share Posted November 21, 2019 Малко впечатления от машинката. Навъртях и едни бързи 3к км. Рзхода е достА приличен- 6,5-7 при средна скорост 180 в Германия. Управлението и маневреноста са ми супер. Върви добре за малкото си моторче. Иска ми се да си ъпдейтна картите, че навито има доста пропуски. Загрява доста бързо, не типично за дизел и парното идва за минутки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata bulka Posted November 21, 2019 Report Share Posted November 21, 2019 (edited) преди 7 минути, Go Hard Or Go Home написа: 6.5-7 при средна скорост 180 в Германия Бахаха. Edited November 21, 2019 by Malkata bulka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata bulka Posted November 21, 2019 Report Share Posted November 21, 2019 (edited) Начи, аз мисля, че разхода му е голям, щото средната скорост е малка, я пробвай на 190средна да видиш как ше падне на 4.9-5/100...имаше един енчо....поатигаше го с afn, а това е къде-къде по-модерно. Edited November 21, 2019 by Malkata bulka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Go Hard Or Go Home Posted November 21, 2019 Author Report Share Posted November 21, 2019 4.9-5 не мисля, че е постижимо при тази скорост. Разхода който посочих е реален. Нямам полза да лъжа, все тая дали те устройва или не Така или иначе колата ще се кара на 1,28 парична единица/литър и 20 да ми гори е все тая Не знам до колко е по модерно от на енчо, но от урод душегуб е със сигурност Link to comment Share on other sites More sharing options...
Go Hard Or Go Home Posted November 24, 2019 Author Report Share Posted November 24, 2019 Има ли вариант, ауто стоп/старт-а да се изключи? Не питам от бутона, а като цяло? Link to comment Share on other sites More sharing options...
@Mu Posted November 25, 2019 Report Share Posted November 25, 2019 При мен на А4 8к5 ,сработи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts