koceg Report post Posted March 28, 2020 Преди няма и месец ги смених и двата тампона на двигателя ,два са ,с оригинални,500 лева е единия,и 60 лева труд.Бяха тотално разпрани,а грешки не ми даваше. Quote Share this post Link to post Share on other sites
maisuda Report post Posted April 1, 2020 Аз съм ги сменял също, само оригинални! Трите тампона са 1000 лв. Quote Share this post Link to post Share on other sites
koceg Report post Posted April 4, 2020 Тези двата са.Третия да не е един от стиропор за 20 лева,имах такъв,но не се сещам на тази кола ли беше. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivo.petkov Report post Posted May 1, 2020 Скоро не съм влизал .. да този отпред ама ти си ги сменил предполагам вече .. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tonikaradjov Report post Posted October 15, 2021 Абе някой знае ли на какъв принцип работи този тампон, някакъв клапан ли има и каква роля играе? .. Quote Share this post Link to post Share on other sites
CVT Report post Posted October 15, 2021 Обикновен тампон комбиниран със електромагнит, който като го притисне го прави по-твърд, а като го отпусне го прави по-мек. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nikolay80 Report post Posted October 16, 2021 На схемата е дадено ясно мисля.Клапана затваря или отваря една камера към атмосферата,с което втвърдява или прави мек тампона.Вътре тампона е пълен с етилен гликол мисля,че беше.Качвам и две снимки как изглеждаше моя спрямо новия.Колата ми е 2011г и честно казано след смяната на двата тампона разликата е огромна.Според мен това е нещото с най осезаем ефект ,което съм сменил по колата Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ico17 Report post Posted November 30, 2021 Имам следния шум в копето и лека вибрация казаха ми че е от тампона даже ми показваше грешка смених тампона и пак остана шума между 1200 и 1800 оборота Quote Share this post Link to post Share on other sites
toretoste Report post Posted February 26 @nikolay80 Kато гледам каква разлика има от новия и стария във височината на гумената част се разколебах от идеята си да сменя само левия.Някой с опит в тази посока ? :)) На 16.10.2021 г. at 13:36, nikolay80 написа: На схемата е дадено ясно мисля.Клапана затваря или отваря една камера към атмосферата,с което втвърдява или прави мек тампона.Вътре тампона е пълен с етилен гликол мисля,че беше.Качвам и две снимки как изглеждаше моя спрямо новия.Колата ми е 2011г и честно казано след смяната на двата тампона разликата е огромна.Според мен това е нещото с най осезаем ефект ,което съм сменил по колата Quote Share this post Link to post Share on other sites
nikolay80 Report post Posted February 26 Да разликата и при двата беше такава във височината.И това при положение,че мотора е лек 2.0TDI и колата е 2011г.При 3.0TDI и кола 2005-2006 положението вероятно ще е още по-зле!Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
al3xxx Report post Posted March 2 Аз сложих ляв и десен Febi доставени от Intercars на моята и на още 2 приятели съм слагал същите. Никакъв проблем, много добре се представят. Quote Share this post Link to post Share on other sites