Jump to content

Тампон за двигател


Deathrun

Recommended Posts

Здравейте! Предстои ми подмяна на тампоните на двигателя. Колата е А4 Б7 1.8т 163 BFB. Разбрах, че се купуват оригинални. Ако някой може да приложи линк от къде мога да ги закупя, защото търсих, но намирам само други марки.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега само да ти кажа че на Б6 с същия мотор аз сложих оригинални на цена 266лв бройката и един приятел си сложи Меyle за 100 и малко бройката, аз разлика не намирам,и на мен така ми казаха,че тресяли какво ли не,но няма ядове и още ме е яд че се набутах.Неведнъж ме е возил.

Редактирано от К.Rusev
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сложи си оригинални тампони, разлика определено има. Не са рядкост случаи, в които след смяна на тампони с някакви си....положението се влошава още повече.....   Най-осезаемо се усеща разликата при дизеловите мотори обаче 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предложиха ми за ляв 245, за десен 255. 500 лв. само закупуването. На тоя етап ми се вижда твърде много и то за подобна интервенция. По принцип не ми е проблем, но на тоя етап не мога да дам 600 лв. за едни тампони и труд. Ако някой може да предложи някакъв алтернативен вариант. Meyle предлагат за по 160 бройката. Ако някой има наблюдения?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...