miroonfire Posted November 25, 2023 Report Share Posted November 25, 2023 Здравейте, колата e B5 1996г. и от както съм я взел (1 година) няма парно, или е дооста слабичко. Като отворя диагностиката на климатроника ми показва следните грешки 13.5, 6.3, 15.7. Не знам дали има общо със самото парно и дали има нещо, което мога да пробвам вкъщи, преди да ходя в сервиза и да ми скъсат главата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKO Posted November 26, 2023 Report Share Posted November 26, 2023 (edited) за таа годинка на рождение на навеса, провери си духалките, ако събират дунапрен зад жалузите, Честито, ще сваляш табло и ще правиш клапи. Edited November 26, 2023 by NIKO Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikrga Posted November 26, 2023 Report Share Posted November 26, 2023 На първо време затегни добре де що има скоби за водни съединения по маркучите на радиатора на парното. Току виж след това вече парното да работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
audi+ Posted November 26, 2023 Report Share Posted November 26, 2023 Загрей мотора до 90 градуса и пипни маркучите на входа и изхода на парното , трябва да има минимална разлика. Ако на изхода е доста по хладен свали маркучите и след като се охлади свържи маркуч от водопровода и леко промий радиатора на парното , докато изтече чиста вода. След това трябва да обезвъздушиш много добре. Това помага ако е запушен радиатора на парното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiko58 Posted November 26, 2023 Report Share Posted November 26, 2023 (edited) http://www.audimanual.ru/bg/A3/8L/body/heating/diagnostika-kondicionera-po-kodam-na-displee-bloka-ego-upravleniya Прочети си грешките.И на а4 са същите Edited November 26, 2023 by jiko58 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts