Емил Стоянов Публикувано 13 Октомври 2024 Доклад Share Публикувано 13 Октомври 2024 Здравейте,искам да сменя колата и марката като съм се спрял на Ауди А6 55 TFSI ( 6-так) след 2018. Моля за мнения,препоръки,споделяне на проблеми,къде и какво да очаквам от нея ( сигурно темата е разглеждана,но не успявам да намеря нищо конкретно). Благодаря! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BECKO Публикувано 13 Октомври 2024 Доклад Share Публикувано 13 Октомври 2024 Аз карам тоя мотор в S5, вече е на 115к км., като съм купувал колата нова - никакви проблеми нямам, но сменям масло на 12-15к км, не по лонг лайф схемата. Най-ранните версии на мотора (до средата на 2017-та) имат проблеми кобилиците и буталата. Колкото по-късна ревизия си купиш, толкова по-добре. Ако е каран на лонг лайф програмата може и да започне да подхапва масълце - отлагания по сегментите и подобни “екстри” заради лонг лайфа… Моята кола е с 8 степенен ЗФ, докато А6-цата мисля че е ДСГ.. съответно не мога да коментирам за скоростите. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Емил Стоянов Публикувано 13 Октомври 2024 Автор Доклад Share Публикувано 13 Октомври 2024 Благодаря за отговора. Тук има и още нещо което не мие много ясно а ми се струва че ти може да ми обесниш: Каква е разликата между А ,S и S line? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zhelyazA6 Публикувано 13 Октомври 2024 Доклад Share Публикувано 13 Октомври 2024 S-Line са пакети от екстри, които са част от S (спорт ниво на всеки сегмент) и се слагат срещу заплащане на А моделите, за да галят самочувствието на бедните дето нямат пари да си купят S модел. 4 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Емил Стоянов Публикувано 15 Октомври 2024 Автор Доклад Share Публикувано 15 Октомври 2024 Значи по-добре е S модел!?! Това S модела ,какво повече дава? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BECKO Публикувано 15 Октомври 2024 Доклад Share Публикувано 15 Октомври 2024 Повече конски сили, по-големи спирачки, по-твърда возия и повече спортно усещане (пропускаме настоящия S4/S5/S6/S7 за Европа, който е 3.0ТДИ). Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Емил Стоянов Публикувано 16 Октомври 2024 Автор Доклад Share Публикувано 16 Октомври 2024 Ясно. Благодаря! Значи за предпочитане да търся нещо от америка? Бих искал бензин,шест цилиндра,без хибрид като допълнение.Не искам дизел,също. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tonko2.0T Публикувано 16 Октомври 2024 Доклад Share Публикувано 16 Октомври 2024 S6 C8 за Америка,Азия и Близкият Изток се предлага с бензинов мотор 2.9TFSI V6 би-турбо,и с 8-степенен 3Ф типтроник. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ma3xa Публикувано 17 Октомври 2024 Доклад Share Публикувано 17 Октомври 2024 И там има едни палави драми с ролките на кобилиците и задължително се ревизират. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване