Jump to content

Бордови комп. на а4 б5


pepsi

Recommended Posts

Здравейте, искам да попитам какви екстри има бордовия компютър освен моментия разход и температура отвън като изключим разбирасе когато ти казва че нямаш крушка или някоя течност ... Искам да знам какви са му екстрите ... и отделно да си задам още 1 въпрос ако имам повреден датчик на АБС-а удивителна ли ще ми показва на него в центъра? Ако не какво би трябвало да значи голяма червена удивителна в центъра на компютъра ??

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо, за много години, колега! Второ, показва среден разход, средна скорост, режима на радиото(ако е оригиналното) и също така има опция "време за пътуване"-примерно нагласяш си го това на 2 часа, тръгваш да караш и след 2 часа се включва една аларма, която ти напомня да спреш за почивка(готина екстра според мен). Точно сега обаче не се сещам как се активира-трябва да видя в книгата на колата... По другия ти въпрос-тая удивителна може да значи много работи-може да не ти достига спирачна течност, накладките може да са отпътували... За АБС-а не съм сигурен много-то би трябвало и лампичката за АБС да ти свети, ако има проблем с него.

Редактирано от m2595
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има си лампичка специална жълта за АБС-а. Тая червената я дава за много неща. Например вчера реших да видя какво ще стане ако загася колата при леко движение (2-3км/ч едва едва) - и врътнах ключа, загасна, после пак го врътнах да запали - изпилка нещо и светна тая удивителна за 1 сек и се оправи :rolleyes:

Когато на задните ми накладки беше останал малко живот от време на време ми светеше лампичката на АБС-а. Тъй, че ако не ти свети тая жълтата, значи проблема сигурно не е в спирачната ти уредба.

Редактирано от Archetype
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе ако имаш борд комп. няма да го объркаш - пише си: да речем "8l/km". Ако го имаш ще си проличи, тъй като докато шофираш постоянно се мени, в зависимост от оборота :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре помагайте въпросната лампичка може ли да свети ако имам износен лагер или .... за друго не се сещам да е повредено по колата ... износен лагер и датчик за АБС .... друга повреда няма ... помагайте искам да си имам борд комп. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лагерите нямат датчици към борд. компютъра на колата, ако имаш износен просто ще ти вие без да светят удивителни.

Ако проблема е от АБС-а (неработещ датчик или компютър на АБС-а), тогава заедно с голямата червена мигаща удивителна ще ти свети постоянно оранжевата лампичка на АБС-а. Ако лампичката не свети (примерно си ебати каръка и нещо е изгоряла) и въпреки това смяташ, че проблема е свързан с АБС-а, знаеш добре как да го пробваш дали работи :flipoff:

Ако си работи - отиваш на диагностика!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А като дръпнеш ръчната спирачка,друга лампа ли ти светва?Питам като вариант да ти се е прецакала машинката,която отчита че си на ръчна спирачка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...