Jump to content

Колата не ще да се заключва!!!!


Recommended Posts

Колата не ще да се заключва!!!!

Еми аз я заключвам и след минутка опс ОТКЛЮЧВА се сама! :roll: :wink::heiss:

Ебаси ма***а! Сеага е в гаража на един приятел, за да не пипне крачета през ноща, ама това си е проблем за мен!

Със сигурност ще ходя на МАЙСТОР, ама ако знаете, моля ви кажете ми що се случва това???

Благодарности:

Иво

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Веднага ли се отключва, след като си я заключил? Или да речем след минута-две? При мен това се получаваше, когато имах проблеми с централното (беше влезнала и замръзнала вода в тръбичките и помпичките по вратите). Понякога се случва, когато алармата ти не е инсталирана правилно или някоя от зоните е прекъснала. Провери дали плафона в купето изгасва на момента на заключването на колата, или изчаква 15-ина секунди.... Но най-вече изглежда проблем с алармата (т.е. когато тя влиза в режим на охрана).

А най-странното при мен беше, че колата не искаше да се заключи ако не съм сложил в правилното положение централното в багажника. Т.е. като го обърна да легне или го сложа на 180 гр. - нъц :?: :!:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Провери си кабелчето отзад на багажника,дето захранва светлините на номера и за мъгла.Доста често то се пречупва и окъсява.От там ти омотва и аларма и централно.Аз го имах този проблем.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може и да ти заяжда некое от коп4етата по вратите или багажника...При мене заяждаше това на шоферската врата и като цъкна алермата и направа3 крачки и чувам-бззззззззззззз и се отключва пак :wink: Чакззззззззз-газ обратно,отворих и го раздвижих,и се оправи...Като ми замръзне се получава същото :? Успех :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз веднъж се ошашках - натискам бутончето на вратата и всичко ОК. След няколко секунди всичко се отключва. Така 5-6 пъти.

Беше отдавна и много точно не помня какво беше, но мисля че шофьорската врата беше отворена, а аз натисках бутончето на дясната предна. А както знаете като е отворена шофьорската врата и не може да се заключи.

Аз сам за същото дето казва Yavor20V.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много благодаря за съветите.!

След поглед на специалисти се оказва, че маи Ваккум помпата се е бъгнала:D

Сложихме друга и сега се заключва.:lol:

Проверихме ключалките, не заяждат, смазахме механичните елементи.

Осветлението на задния номер НЕ СВЕТИ, както и лампите за задна предавка.! Ще търсиме утре причината. Със сигурност не е бушон.

Проблема беше и да намериме животното "Ваккум помпа", а то под задната седалка:wink:

Та аз от месец Х.2004 карам автомобила, и нямам кой знае колко наблюдения за така наречените "стандартни проблеми", за този род автомобили, ама дано този да не се числи към тях:lol: ., Щото лошо да се събудиш сутринта и да си намериш кочината отключена !!, е остава алармата, ама си е гадно. Все пак!

Поздрави:

Иво

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега си спомням, че на няколко пъти ми се е случвало да си намирам предишната кола отключена, но все не можех да си спомня дали съм я заключил предишната вечер. Добре, че беше в гараж. Изобщо не ми беше хрумнало, че може да има проблем с централното.

До колкото знам, много евтино излиза да си монтираш електронно централно (~50-60 лв без труд ако си го правиш сам/с приятели).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виз за светенето на светлините на задна (ако колата ти е купе обаче) да не е прекъснат снопа с кабели,който минава горе,където се отваря багажника.... :lol:

А за отключената кола сутринта имам един случай..:

Прибирам се една вечер и паркирам..Обаче много ми се пикае и отивам зад колата на 10 м и свършвам работа...Минавайки покрай колата един ме гледа от близкото блокче(от 1вия етаж) и аз го виждам че ме дебне и само минавайки покрай колата ми си пускам алармата(тогава беше без звуков сигнал)Заспивам аз и когато съм на 9сън ми звъни на вратата един комшия с БМВ 5ак..:"Ставай батка,колата ти е разбита!!! :D Аз се разсънвам за секунди и си викам:Ееееее,пак ли бе... :D

Слизам долу-гледам-вратата отворена широко,музиката вътре(Блаупункт статичен беше),очила некви имах,те също вътре..и се сещам че като съм излезнал да пикам съм я заебал с отворена врата :wink::lol: Моя човек не можа да ми поверва!

:D:D:D На сичкото отгоре поглеждам в колата и какво да вида:едно кутре се качило и си лежи на задната седалка и ме гледа и тупка с опашката :) Викам Айде шаро,свърши промоцията и се прибрах да си доспа

Не си измислям,точно така си беше,голема емоция...добре че съм имал късмет,само ключовете да им бех оставил :lol::lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей сега вече като видех какво сте изписали ще се "похваля" и аз. Спирам вечерта на паркига пред КРС (до пощата) и излизам...едно приятелче ми вика "Ама затвори си прозореца"..."Споко аз съм с готина кола. Той сам се затваря като пусна алармата"....пием бира в Лучано и пак бира и още бира ...вън става все по-тъмно и студено 8)

След 3 часа си отивам към колата и :D ...прозореца си седи отворен, вратите също не заключени...а вътре всичко си е както си го оставих.

3 Часа с отворен прозорец и незаключена...с музика за 1000 лв. Патлак под жабката анти радар и к'вото още се сетите вътре!

И се почесах зад врата и си викам...."брех и разправят че имало голема престъпност" :P .....ама си беше чист късмет де.

Лошото е, че и аз си заварвам на няколко пъти колата отключена като съм УБЕДЕН, че я заключвам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам същият проблем. Ако завъртя вакум помпата нещата се оправят.

Отворих я но не видях нищо съмнително. Някой поправял ли е вакум помпа?

Напръскахме помпата- клемите на помпата със специален спрей за контакти??, и заспа.:flehan::)

Според група майстори, проблема 90% идва от клемите на тази помпа, иначе за ремоинт, маи нема да стане:respekt:

Успех ти пожелавам!

Иво

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...