Jump to content

Recommended Posts

Без да се заяждам, само питам... защо изтрихте темата "ОЙ ПИРИН?" сега, а не преди време ? Не че ми дреме,през оная работа ми е ама така все едно за едни може за други не. До последно не видях някой да се кара в нея или да има обиди или нещо прочие. Може да изтриете и тази и да ми отговорите на ЛС ... просто любопитство как така се решава...

Редактирано от Audi_RS*
Адрес на коментара

Не става въпрос за тва, бъзикахте се вие сега беше наш ред. В повечето такива теми така става...Като гледам всички носим на майтам, само един има дет не го слуша главата ама тва е друг въпрос... Някой от админите не може ли да каже просто кой я е изтрил да си го питам на лс за мотивите ?

Адрес на коментара
  • 3 months later...

Какво ще питаш-прави ми впечатление,че отскоро ТЕМИ И МНЕНИЯ се трият безразборно от модовете за щяло и нещяло.Някой могат да пишат каквото искат и където искат-други естествено не.Форума почва да прилича на кафез...

А бяхме най-готиния форум...

Не,че толерирам глупостите изписани от някои персони,но да се трие където има нужда(а не където някой си мисли,че може да трие щото просто може) не би ли било по-правилно???

Нищо чудно и това ми мнение да изчезне или да бъде променено...Може и пък да ме баннат,че си изразявам мнението-нищо се не знае... :wink::gut: :gut:

Редактирано от Lion_Heart
Адрес на коментара

Kато гледам кога си серегистрирал едва ли помниш "онова време" :bia:

Нали знаеш, че тук нищо не се трие, ами скрива. Та, сподели коя тема точно ти е бръкнала в окото и да погледнем дружно за какво иде реч, става ли?

Адрес на коментара

Wizi,аз гледам обективно на нещата.Мога да кажа с чиста съвест,че преди да почнете да стягате,предупреждавате този или онзи и преди да банвате някой,положението си беше зле-наблюдаваха се нападки между колеги по въпроси несвързани с темата и въпроса на автора и то не в една и две теми(даже и псувни и закани и тн-тогава човек не можеше да различи в форум на Ауди ли влиза или в селската кръчма).Това беше масово явление-радвам се,че с тези по-груби мерки нещата вече не са така.Обаче понякога сега пък се трие без нужда,било то мнение или тема.Пресен пример ще ти дам-един колега питаше за двигател 2000 кубика дали е надежден,на мен пък ми стана интересно защо си е продал NG-то и какъв е кода на новия мотор и го питах в темата(понеже преди това бе писал че е прегрял NG-то,стана ми интересно дали само това е причината за продажбата),ей така чисто информативно,БЕШЕ МИ ИНТЕРЕСНО.Обаче явно това е било сметнато за кощунство и мнението ми бе изтрито,просто това е най-пресния пример...

Според мен трябва да има някаква умереност във вашата намеса,това е моето мнение...

Редактирано от Lion_Heart
Адрес на коментара

Има една опция, казва се ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ. Напълно безплатна и идеална за всякакви въпроси, които не са по темата.

А дали мнението ти е обективно или не, е много спорно. За теб определено е такова :gut:

Адрес на коментара
Така е-понятието спам също явно е с различно значение за различните модератори.

Аз съм казвал няколко пъти, че понятието СПАМ е различно и за един и същ човек в различни ситуации... Все пак модераторите са хора и се влияят и от други фактори :gut: Надявам се не се е случило нещо фатално за теб като следствие от факта, че модератор ти е изтрил спама :bia:

Адрес на коментара
Аз съм казвал няколко пъти, че понятието СПАМ е различно и за един и същ човек в различни ситуации... Все пак модераторите са хора и се влияят и от други фактори :gut: Надявам се не се е случило нещо фатално за теб като следствие от факта, че модератор ти е изтрил спама :bia:

Естествено,че не!Както и да е,на мен форума доста ми харесва и го посещавам с радост,само,че понякога си задавам въпроса,защо теми който по самия си смисъл са си чист спам и всеки си дрънка каквото иска в тях,не се трият,нито се трият мнения от тях.А понякога,други не толкова определящи се като спам изчезват-но ти си прав-преценката всеки си я прави сам и всеки си e прав сам за себе си...Може би и мойте мнения като станат от 5000 нагоре,няма да бъдат трити,защото пък сега съм само с 1000.......някаква такава тенденция наблюдавам-може и да се бъркам де...

Редактирано от Lion_Heart
Адрес на коментара
  • 2 years later...

1. Темата беше в грешен раздел. Докато ставаше дума за услуга, беше ок. След това се превърна в "купувам".

2. Обръщението "аре ве алкохолици такива" може да е възприето като израз на най-приятелски чувства по вашия край. Само че ние сме малко по-консвервативни и го приемаме като обида към останалите потребители на форума.

И двете причини ти бяха споменати в темата преди да изчезне.

Ако има още нещо неясно, питай, не се притеснявай.

Адрес на коментара

Никъде не се е превърнала в купувам....що се отнася до това къде трябва да бъде също изразих мнение в темата,без лоши намерения !

А до това кой как приема обръщението ми си е негов личен избор...и не дава основание за триене,освен ако наистина има проблеми с алкохола и се обижда !

Всеки има личен избор за възприемане и изразяване....Прекалено голямо чувство за хумор имам и не смятам,че някой си там дето не му е харесало обръщението ми да си прави квото иска...

Като не му харесва има си начин да ме информира и редакцията ще бъде направена !

Адрес на коментара

..Прекалено голямо чувство за хумор имам

В това се убедих когато само ти беше схванал шегата на моя стар добър познат Петко - Schnura в поздравленията за близначките на Явор-зъболекаря. Аз откровено казано не зацепих първончално. :bia:

Аз обичам да пийвам, но никога не съм си позволил да пиша "айде би алкохолици" и ти е направена основателна забележка. :)

Адрес на коментара

Кокич бате,ако някой ми беше направил забележка за обръщението ми 100% щях да го редактирам :)

Подразни ме факта,че не ми беше направена забележка точно за това ми обръщение и беше изтрита темата :bia:

Адрес на коментара

Подразни ме факта,

Много хора се подразниха от отношението ти, това, че единствено темата ти беше скрита, е най-малкото.

Адрес на коментара
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...