Jump to content

audi 100 ace мотор 2.0 16 v 93 трудно пали


chanko

Recommended Posts

Накратко.Карам го на газ, но паля винаги на бензин.От месец насам прогресивно не ще да пали лесно .От 3-4 път и то след няколко опита по толкова.Сутрин като завъртя пали от раз , но веднага гасне и после се случва предното описание.Бензиновата помпа се чува да бучи като дам на контакт постоянно дразнещо, но после спира да бучи/знам че трябва по принцип да има достатъчно гориво в резервоара /колко точно?/.Като запали отначало на бензин аванса пречуква, претраква и после като подам газ се оправя.Сменил съм свещи скоро НЖК , всичко си остана.Ако някой може да ми даде съвет нека го направи.И как е по добре да се стартира- със подаване на газ или само въртите и така.БЛАГОДАРЯ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Без подаване на газ е по-добре да се пали. Колкото до самия проблем има много изписано във форума специално за мех. инжекцион и паленето :blink: .

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж тва е най често пусканата тема във форума,което ще рече ,че има доста изписано,та потърси и чети.Не може на всеки индивидуално да се отговаря за един и същ проблем.

Като за начало провери филтър, свещи....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пробвай това:

Откачи плюса на акумулатора за половин минута и пак го закачи. Ако проблема се оправи, значи компа натрупва грешки (от карането на газ). При мен имаше такъв проблем...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филтъра е сменен, свещите също.Знам че има много изписано по темата, но все пак може да има нови мнения и нови установени неща.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, наистина има страшно много изписано по темата. Причините могат да бъдат доста. Особено когато имаш и газива. За паленето обаче категорично трябва да става без да подаваш газ, иначе пак трупаш грешки в компа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...