Jump to content

Кантарче на задни спирачки за Ауди Б3


audi_80_1.8s

Recommended Posts

колега .... направи си една екскурзия до Хисаря... качваш се на мойта ако искаш изпили един чифт гуми в опити да я поднесеш... даже ако дойдеш ти подарявам 1 маркуч който ще ти е нужен и 1 опаковка 450мл спирачна течност ... за теб остава още 1 маркуч само да си вземеш и си готов

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 62
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

колега ти си с барабан отзад нали така

ако си с диск и без кантар,друго ше говориш май

тва кантарче не напразно са го сложили в завода на АУДИ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъй като колегите разбират от АБС и регулатор на налягане(кантарче) аз със моя скромен стаж на водач от 24год. и хиляди километри искам да попитам защо моята кола като има четири дискови спирачки има и АБС,има и регулатор на налягане(кантарче) и то монтирани заводско и всичко си работи коректно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

така е :rolleyes: с барабан съм ... но той също е с барабан ... диска променя изцяло ситуацията

не казвам че регулатора на налягането (кантарчето) е излишно ... дори функцията му е супер НО когато работи коректно... не случайно ново е сума си пари... втора ръка ме съмнява да намери читаво.... дори да намери не се знае колко ще изкара. аз съм без кантарче вече почти 4 месеца и проблеми не съм имал... опити съм си правил за да съм сигурен че спирачките са ми надеждни (все пак не съм камикадзе.... веднъж съм се блъскал знам кво е и не ми се ще да се повтаря)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 years later...

Доколкото се сещам спирачната система е с 2 кръга,първият кръг са предните спирачки, а вторият са предни и задни едновременно,много ми е странно как не работи това кантарче.По прнинцип това кантарче служи,когато колата е по натожварена, да се усилва спирачната система на задните колела,ако греша,някой любезно да ме поправи

 

НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА РАБОТИ ЕДИНИЯТ КРЪГ ЗА ПРЕДНИТЕ А ДРУГИЯТ ЗА ЗАДНИТЕ КОЛЕЛА,НЕ СЪМ чУВАЛ ЗА ТАКАВА СИСТЕМА, ЕДИНИЯТ КРЪГ АКТИВИРА ПРЕДНО ЛЯВО И ЗАДНО ДЯСНО КОЛЕЛО А ДРУГИЯ КРЪГ АКТИВИРА ПРЕДНО ДЯСНО И ЗАДНО ЛЯВО КОЛЕЛЕО КАТО ИДЕЯТА Е ПРИ АВАРИЯ НА ЕДИНИЯ КРЪГ ,ДА СЕ ОСИГУРИ РАВНОМЕРНО СПИРАНЕ НА ПРЕВОЗНОТО СРЕДСТВО...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

хаха :) браво :) едно добро решение :) пробва ли се да я поднесеш ? че аз вече 4-5 години се опитвам и още не мога :) кви ли не сутиации имах ама със спирачка не съм си въртял задницата :)

я дай пресни отзиви за спирачките след манипулацията :) ... преди - сега ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не можаш да я поднеса от 120км/ч до 0км/ч на асвалт !

Първо предните блокират !

Но си имам 1 на ум все пак при завой с по-висока скорост !

На сняг и на дъжд в завой не съм тествал !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 months later...

Да не отварям нова тема. Колеги, дайте идея, на прав път със сух асфалт с 50 60 км при рязко натискане на спирачките първата и работа е да блокира колелата и да си продължи да се плъзга, дали е възможно това кантарче и при мен да е отказало или е нещо друго. ПП гумите ми са на 2 сезона Клебер ако има значение, кажете мнение че градско е кошмар да се кара така ПП2 всички накладки са сравнително нови дисковете и барабаните не са износени. Благодаря предварително :)

Редактирано от Agr3SsoR
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаш в предвид задните гуми ли?Ако е така не е добре.

Редактирано от veselin velchev
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едва ли и задните ти блокират , точно когато задните спират много слабо спирачното усилие отива на предните и като натиснеш по - рязко педала на спирачките предните блокират и колата се пързаля а не спира ... Отиди в някой пункт за ГТП и виж как спират предна и задна ос , гаранция че отзад са ти слаби спирачките .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...