Jump to content

Монтиране на подлакътник на А3 8L


asd  asd

Recommended Posts

Взех си оригинален подлакътник , но не знам как се монтира... А3-ката до сега не е имала , така че до колкото разбрах трябва да се изреже пластмасата при основата, ако някой е слагал такъв да сподели как става. Мерси предватирелно

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно се бях притеснил, че някой ще си направи труда да прочете какво пише с големи лилави букви във форума "Направи си сам". :gmorning:

Разглобява се цялата средна конзола за да можеш да монтираш металната основа, която държи подлакътника. Не е особено сложно. Така е при Голф 4, предполагам/надявам се и при теб да е същото. Моят го монтирах за около половин час.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много интересен въпрос зададе колегата. И аз бих искал да знам от къде и за колко "зелено" си взел тази така ценна част :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

подлакътници има, изобщо не са толкова "кът" колкото всички си мислим, та дори и аз преди да го взема ...

влизаш в мобилето и цъкаш "на части" даваш търсене за А3, 90% от моргите работят с куриери 1-во защото е по-печелившо за тях, 2-ро вече сме 21-ви век все пак има опции да отвориш и да видиш това което купуваш преди да го платиш ... верно е че плащаш някой лев (за малки пратки - 6 лева и нещо, а за по-големи вече си има тарива може да се види по сайтовете колко пари струва доставка, която до всяка точка на България си е все 1 и съща) ...

звънене по телефоните и разпитване му е майката, дори си спестявате обикаляне ... всичко ви идва на крак после и и от вас се иска само да го сложите ...

по темата :

1. ако колата ти не е фейс, а си взел подлакътник от фейс ... ще ти е зорно монтирането, защото има разлика в планката на които се слага подлакътника ...

2. ако си взел подлакътник точно за модела на твоята кола ... следва :

- махаш средната конзола, която е на ръчната спирачка и на скоростния лост ...

- изрязваш си барчето ще видиш къде е има 1 гума там, през това място трябва да мине планката и да се закачи подлакътника, и на криво да изрежеш няма да се вижда не се притеснявай особенно ... аз рязах с бормашина - смятай за к`ва красота си говорим :rolleyes:

- после слагаш и се радваш на живота :lol:

N.B. Внимавай с буксата за диагностика да не я изкормиш !!!!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 years later...

След дълго търсене най-накрая се сдобих с подлакътник  някой ще може ли да качи снимки как се монтира ,защото тези от форума са изтрити !?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Този файл не е наличен.

Има ли някой жокер как се сваля подлакътника на а3? Намерих в една тема как един колега е посочил шестограмен винт, който се достъпва след като се махне пепелника, но подлакътника не помръдва. Друго не намирам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз на моята А3-ка си намерих самвсем случайно оригинален подлакатник с основата, здарв капак, декоративните пласмаси  на символичната цена от 50 Лв.
 Открих го в една автоморга в град каварна до болницата

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...