Jump to content

VAG forums unite!


Recommended Posts

Бързам да кажа, че идеята е на колегата Христо (М), който една вечер на скоро ми я сподели и попита дали не можем да я реализираме. Според мен е толкова добра, че си заслужава да се понапънем и поне да пробваме!

Не става дума за нов форум, а само за един подфорум съществуващ във всички VAG клубни форуми, който да се синхронизира между всички и да бъде технически ориентиран. Каквото се напише от примерно нашия форум да се появи във Фолксваген форума и от там да могат да отговарят със съвети и обратното. Шкода също, макар и най-малкия по големина спрямо нас и VW, вече си имат около 73 подфорума и предполагам на драго сърце биха закръглили на 74 :rolleyes:

Нашата форумна платформа е различна от тази на VW и Skoda, но се надяваам самите база данни да може да се синхронизират. Дали това принципно е възможно и ако да то какво точно трябва да се направи, дали ще може on the fly всичко да се ъпдейтва или през интервал - аз за съжаление не мога да кажа. За това пускам темата тук, отворена къв всички вас, като отивам да поканя хора и от другите форуми.

:redface:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добро предложение, стига да е осъществимо!

И по отношение на технически въпроси, и за намиране на резервни части, и за срещи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като прочетох заглавието на темата и се намръщих...

Обаче размислих и ми светна,че идеята е наистина супер.Но начинанието няма да има смисъл,ако технически не е възможно всичко да става в реално време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А какво се прави в случай на идентични регистрации в различните форуми от VAG ? A с различните база данни, как ще се обединят ?

По добре нов форум в който да се пренесат всички технически теми но по този начин съществуващите форуми се обезсмислят....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...