viking Публикувано 8 Януари 2007 Доклад Share Публикувано 8 Януари 2007 Колеги някой знае ли къде в Пловдив никелират рефлектори за фарове? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
forest Публикувано 8 Януари 2007 Доклад Share Публикувано 8 Януари 2007 Имате някакъв бивш военен завод който се занимава с това, аз искам да си оправя джантите, но нямам координати, ако намериш такива пиши. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gravito Публикувано 8 Януари 2007 Доклад Share Публикувано 8 Януари 2007 има един човек от асеновград които всяка седмица е на пазара в д-град.тои се занимава с поправка на фарове и освежаване на рефлектори.в неделя ще му взема телефона. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Smith Публикувано 10 Януари 2007 Доклад Share Публикувано 10 Януари 2007 има един човек от асеновград които всяка седмица е на пазара в д-град.тои се занимава с поправка на фарове и освежаване на рефлектори.в неделя ще му взема телефона.Колега, дали му взе телефона вече! ... или поне номера , че и аз имам един отражател за освежаване... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Митака Публикувано 10 Януари 2007 Доклад Share Публикувано 10 Януари 2007 (Редактирано) Аз моите фарове ги разглобих и почистих рефлекторите и стъклата с микрофибърна кърпа и съм доста доволен от резултата! Но ако се никелират рефлекторите 100% ще има супер ефект.Имаше една тема за хромиране на разни неща ето и линк Редактирано 10 Януари 2007 от Митака Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gravito Публикувано 12 Януари 2007 Доклад Share Публикувано 12 Януари 2007 Колега, дали му взе телефона вече! ... или поне номера , че и аз имам един отражател за освежаване...в неделя вечерта ще го имаш телефона.ако не ще да дава телефона,тогава само номера. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio kioravoto prase Публикувано 13 Януари 2007 Доклад Share Публикувано 13 Януари 2007 тва с никелирането добре, само да не са рефлекторите от матрял на които няма да хване никела , така че ....умната!ако не русата! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Митака Публикувано 14 Януари 2007 Доклад Share Публикувано 14 Януари 2007 (Редактирано) тва с никелирането добре, само да не са рефлекторите от матрял на които няма да хване никела , така че ....умната!ако не русата!Мисля че са метални и битрябвало да няма проблеми с никелирането. Редактирано 14 Януари 2007 от Митака Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gravito Публикувано 14 Януари 2007 Доклад Share Публикувано 14 Януари 2007 ето телефона на човека в асеновград е обясни че работилницата му е близо до жп гарата.дом-0331-24527.мобилен-0887753965.успех. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Smith Публикувано 26 Януари 2007 Доклад Share Публикувано 26 Януари 2007 ето телефона на човека в асеновград е обясни че работилницата му е близо до жп гарата.дом-0331-24527.мобилен-0887753965.успех.A! Мерси коелга! малко късно ама ... по добре късно от колкото ниога Сега остава само да си замисля ходене до асеновград Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pif Публикувано 26 Януари 2007 Доклад Share Публикувано 26 Януари 2007 A! Мерси коелга! малко късно ама ... по добре късно от колкото ниога Сега остава само да си замисля ходене до асеновград Smith пращай ми ги в колет аз ще ги дам на човека и друг път съм работил с него, ти само се разбери с него по телефона за цена и т.н. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
grizzly Публикувано 26 Март 2007 Доклад Share Публикувано 26 Март 2007 Попаднах в РЕНО форум на алтернатива за ремонт на рефлектори. Ето и цитат от темата:Резултат от опита ми да мия рефлектора днес, в който влизаше вода през силиконовото уплътнение на фара (лепено е тва стъкло, се оказа, явно е било пукнато, по малко водичка е влизала и са сменили само стъклото) - едва на няколко места беше нагорял, което не личи, докато не го докоснеш едва едва - и покритието пада. С веро и вода направихме опит и нищо не стана. Така че - рефлектора ми след малко заминава в кашон към Стрелча за ново покритие и дотогава ще карам с кух фар - само стъклото и корубата. Оставих габарита включен, поне нещо да свети вътре. За заинтересувалите се за фирмата - ето ви координатите: http://www.ideabg.com/clients/ewert/proizvod.php Фирмата е собственост на немец и според инфото, само той прави подобно покритие чрез вакуум у нас, със специална машина се прави. Пращам спокойно моя рефлектор, тъй като съм виждал резултат от работата им, върху рефлектори на коли на мои познати. Как пращате - по куриер, пишете вътре "след покриване да се върне с наложен платеж на адрес Х", давате си и име и тел за контакт, като го пратите им се обаждате все пак и така. По принцип работят със Спийди, но за към тях може кой да е куриер да ползвате. Пращайте само рефлектора, не целия фар с корубата и стъклото. Дерзайте и не давайте пари за нови фарове, след като с едно миене на стъкло и смяна на покритие, фара ви става нов. Оригиналната тема е ТУК. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts