Jump to content

рефлектори

Recommended Posts

Имате някакъв бивш военен завод който се занимава с това, аз искам да си оправя джантите, но нямам координати, ако намериш такива пиши.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

има един човек от асеновград които всяка седмица е на пазара в д-град.тои се занимава с поправка на фарове и освежаване на рефлектори.в неделя ще му взема телефона.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

има един човек от асеновград които всяка седмица е на пазара в д-град.тои се занимава с поправка на фарове и освежаване на рефлектори.в неделя ще му взема телефона.

Колега, дали му взе телефона вече! ... или поне номера :), че и аз имам един отражател за освежаване...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз моите фарове ги разглобих и почистих рефлекторите и стъклата с микрофибърна кърпа и съм доста доволен от резултата! Но ако се никелират рефлекторите 100% ще има супер ефект.

Имаше една тема за хромиране на разни неща ето и линк

Редактирано от Митака
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, дали му взе телефона вече! ... или поне номера :), че и аз имам един отражател за освежаване...

в неделя вечерта ще го имаш телефона.ако не ще да дава телефона,тогава само номера. :wall:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тва с никелирането добре, само да не са рефлекторите от матрял на които няма да хване никела , така че ....умната!ако не русата!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тва с никелирането добре, само да не са рефлекторите от матрял на които няма да хване никела , така че ....умната!ако не русата!

Мисля че са метални и битрябвало да няма проблеми с никелирането.

Редактирано от Митака
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ето телефона на човека в асеновград е обясни че работилницата му е близо до жп гарата.дом-0331-24527.мобилен-0887753965.успех.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

ето телефона на човека в асеновград е обясни че работилницата му е близо до жп гарата.дом-0331-24527.мобилен-0887753965.успех.

A! Мерси коелга! :hilezh:

малко късно ама ... по добре късно от колкото ниога :hilezh:

Сега остава само да си замисля ходене до асеновград :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

A! Мерси коелга! :hilezh:

малко късно ама ... по добре късно от колкото ниога :hilezh:

Сега остава само да си замисля ходене до асеновград :hilezh:

Smith пращай ми ги в колет аз ще ги дам на човека и друг път съм работил с него, ти само се разбери с него по телефона за цена и т.н.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 months later...

Попаднах в РЕНО форум на алтернатива за ремонт на рефлектори. Ето и цитат от темата:

Резултат от опита ми да мия рефлектора днес, в който влизаше вода през силиконовото уплътнение на фара (лепено е тва стъкло, се оказа, явно е било пукнато, по малко водичка е влизала и са сменили само стъклото) - едва на няколко места беше нагорял, което не личи, докато не го докоснеш едва едва - и покритието пада. С веро и вода направихме опит и нищо не стана. Така че - рефлектора ми след малко заминава в кашон към Стрелча за ново покритие и дотогава ще карам с кух фар - само стъклото и корубата. Оставих габарита включен, поне нещо да свети вътре.

За заинтересувалите се за фирмата - ето ви координатите:

http://www.ideabg.com/clients/ewert/proizvod.php

Фирмата е собственост на немец и според инфото, само той прави подобно покритие чрез вакуум у нас, със специална машина се прави. Пращам спокойно моя рефлектор, тъй като съм виждал резултат от работата им, върху рефлектори на коли на мои познати.

Как пращате - по куриер, пишете вътре "след покриване да се върне с наложен платеж на адрес Х", давате си и име и тел за контакт, като го пратите им се обаждате все пак и така. По принцип работят със Спийди, но за към тях може кой да е куриер да ползвате. Пращайте само рефлектора, не целия фар с корубата и стъклото.

Дерзайте и не давайте пари за нови фарове, след като с едно миене на стъкло и смяна на покритие, фара ви става нов.

Оригиналната тема е ТУК.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
  • Create New...